Κριέ, Λέοντα, Τοξότη: Αυτό το άτομο έχεις ανάγκη στην ζωή σου για να είσαι ευτυχισμένος

Θα σε κάνει να δεις τα πράγματα αλλιώς...

Κριέ, Λέοντα, Τοξότη: Αυτό το άτομο έχεις ανάγκη στην ζωή σου για να είσαι ευτυχισμένος

Υπάρχουν κάποιοι άνθρωποι που μπορεί να μπουν στη ζωή σου και να σε βοηθήσουν να πας μπροστά, αλλά και… ψηλά και κάποιοι άλλοι οι οποίοι το μόνο που κάνουν είναι να σε κρατούν πίσω και να μην σε αφήνουν να εξελιχθείς. Κάθε ζώδιο έχει στην ζωή του ανάγκη ένα άτομο με διαφορετικά χαρακτηριστικά.

ΚΡΙΟΣ

Ο Κριός έχει ανάγκη έναν άνθρωπο που να μπορεί να τον ηρεμεί. Ένα πρόσωπο που θα είναι εκεί για να «σβήνει την φωτιά» μόλις πάει να φουντώσει. Είναι γνωστό ότι ο Κριός είναι παρορμητικός, θυμώνει εύκολα και… «ανάβει» αμέσως, οπότε χρειάζεται ένα τέτοιο άτομο στην ζωή του για να υπάρχει η ισορροπία.

Πάρε απαντήσεις σε ό,τι σε απασχολεί! Αγόρασε ΤΩΡΑ την Προσωπική σου Πρόβλεψη και μάθε τι θα σου συμβεί!

ΛΕΩΝ

Ο Λέοντας χρειάζεται δίπλα του έναν άνθρωπο που να μπορεί να του θυμίζει ότι δεν έχει σε… όλα δίκιο. Ότι είναι πολύ πιθανό και κάποιος άλλος να κάνει κάτι σωστό και επίσης ότι έχουν κι άλλοι δικαίωμα σε αυτή την ζωή να «λάμπουν», να τραβούν την προσοχή ή να ξεχωρίζουν… Όλα αυτά δεν είναι αποκλειστικά του προνόμια.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Ο Τοξότης πρέπει να βρει έναν άνθρωπο, με τον οποίο θα μπορεί μεν να περνάει καλά, να διασκεδάζει και να ταξιδεύει, αλλά παράλληλα θα τον… μαζεύει και λίγο στο σπίτι. Επίσης, χρειάζεται ένα άτομο που θα μπορεί να του βάζει ένα «φρένο» στις τάσεις (από)φυγής, αλλά και τις "αμπελοφιλοσοφίες" του.

Διάβασε επίσης:

Το ζώδιό σου «μίλησε»: Αυτό το χρώμα μαλλιών πρέπει να διαλέξεις για να ανανεώσεις το look σου!

Και κάπως έτσι θα τελειώσει ένας μεγάλος έρωτας...

Αυτά τα ζώδια μπορεί στην αρχή να τα αντιπαθήσεις, αλλά στο τέλος θα τα λατρέψεις!

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved