Αυτά τα ζώδια είναι τα πιο λογικά και πρακτικά

Σίγουρα κάποια από αυτά τα υποψιάζεσαι, αλλά όμως όχι!

Αυτά τα ζώδια είναι τα πιο λογικά και πρακτικά

Αυτά τα ζώδια λειτουργούν κατά κύριο λόγο με αυτό που αποκαλείται αριστερό τμήμα του εγκεφάλου τους, κοινώς με τη λογική! Δεν αφήνουν το συναίσθημα να τα παρασύρει, δεν ακούν την καρδιά τους, αλλά σκέφτονται καλά και αναλύουν το κάθε τι πριν από οποιαδήποτε απόφαση ή ενέργειά τους! Σίγουρα κάποια από αυτά τα υποψιάζεσαι, αλλά όμως όχι!

ΤΑΥΡΟΣ

Πρακτικός, γειωμένος και καλός σε κάθε χειρονακτική εργασία. Ζυγίζει τα πλεονεκτήματα και τα μειονεκτήματα οποιασδήποτε σημαντικής απόφαση ή κίνησης , προτιμά την πεπατημένη και βλέπει τη ζωή σαν μια σειρά αιτιών και αποτελεσμάτων.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Επίσης ζώδιο της γης, ρεαλιστής, με επιχειρηματικό μυαλό, συνεπής και σχολαστικός. Του αρέσει να κάνει σχέδια, να θέτει στόχους και να βλέπει το μέλλον και τις προοπτικές.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Η Παρθένος εκλογικευμένη και συστηματική, εργατική, αισθάνεται άνετα, όταν τα πάντα γύρω της είναι τακτικά και οργανωμένα. Λειτουργεί σαν καλοκουρδισμένο ρολόι, καταστρώνει προγράμματα και δίνει τεράστια σημασία στις λεπτομέρειες.

Το Γενέθλιο Ωροσκόπιο είναι μοναδικό σε κάθε άνθρωπο και εξηγεί γιατί και πως σκεφτόμαστε και πράττουμε με τον τρόπο που το πράττουμε. Είναι ένα πολύ χρήσιμο εργαλείο για όλους. Παράγγειλέ το ΕΔΩ!

ΖΥΓΟΣ

Χρησιμοποιεί πολύ το μυαλό για να ζυγίσει τα πάντα, μειονεκτήματα και πλεονεκτήματα, ώστε να πάρει την κατάλληλη απόφαση. Θέλει να είναι ενήμερος για ζητήματα και γεγονότα, ώστε να έχει ορθά επιχειρήματα και συχνά, μιλά για το τι είναι δίκαιο ή άδικο, σωστό ή λάθος.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Αρκετά σκεφτόμενος, νοητικός, η έμφυτη περιέργειά του, σε συνδυασμό με την ευστροφία και την επικοινωνιακή του άνεση τον καθιστά ικανό να λαμβάνει άπειρες πληροφορίες και να συζητά πολλά θέματα βλέποντας όλες τις πλευρές ενός θέματος. Καταλαβαίνει πώς λειτουργούν τα πράγματα και διαδίδει γνώση και πληροφορίες.

Διάβασε επίσης: Αυτοί είναι οι 4 κλασικοί ξενύχτηδες του ζωδιακού!

Τα 4 ζώδια που δεν ικανοποιούνται και πάντα ψάχνουν για κάτι καλύτερο

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved