Αυτός είναι ο πιο επικίνδυνος τύπος ανθρώπου, για το ζώδιό σου!

Μιλάμε για βαμπίρ... γι' αυτό κράτα τον μακριά σου!

Αυτός είναι ο πιο επικίνδυνος τύπος ανθρώπου, για το ζώδιό σου!

Αυτοί οι άνθρωποι είναι σαν τα βαμπίρ. Ρουφάνε την ενέργειά σου, χαλάνε την καλή σου διάθεση, σε γεμίζουν αρνητισμό και σε παρασύρουν στο δικό τους μίζερο και μουντό κόσμο. Μην τους αφήσεις να σε τυλίξουν με τη μαυρίλα τους. Κράτησέ τους μακριά ή -ακόμα καλύτερα- βγάλε τους τελείως από τη ζωή σου γιατί μόνο έτσι θα δεις προκοπή.

Παρακάτω θα βρεις ποιον μίζερο τύπο ανθρώπου, πρέπει να διώξεις από τη ζωή σου, ανάλογα με το ζώδιό σου:

ΚΡΙΟΣ

Έχεις μια έμφυτη επιθυμία να πρωτοπορήσεις, να βρεθείς μπροστά, να πάρεις τα ηνία μιας κατάστασης, οπότε το τελευταίο πράγμα που χρειάζεσαι είναι κάποιος που προσπαθεί συνεχώς να σε υπονομεύει ή να σε γεμίζει διλήμματα και ανασφάλειες, εμποδίζοντάς σε να ρισκάρεις το όποιο βήμα σου.

ΤΑΥΡΟΣ

Όποιος σε εξαπατά ή σου λέει ψέματα διαταράσσει την αίσθηση σταθερότητας που σου είναι απαραίτητη για να αφοσιωθείς στο όποιο «έργο» σου! Καλύτερα να έχεις κοντά σου ένα-δύο άτομα που μπορείς να εμπιστευτείς, παρά πολλά που σε κολακεύουν.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Ως Δίδυμος, είσαι διασκεδαστικός και αυθόρμητος από τη φύση σου. Διώξε από τη ζωή σου ανθρώπους που αποστραγγίζουν τη θετική ενέργειά σου ή σε εμποδίζουν να περάσεις όμορφα, κάνοντάς σε να νιώθεις άσχημα για την ανεμελιά σου.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Ως Καρκίνος, σου είναι εύκολο να εκφράσεις το πώς νιώθεις, ανά πάσα ώρα και στιγμή. Όποιος σε εμποδίζει να το κάνεις, βάζοντάς μπροστά σου «απαγορευτικά» ή κάνοντάς σε να αισθανθείς άβολα για τα συναισθήματά σου είναι τοξικός για σένα.

ΛΕΩΝ

Ως Λέων, η εμπιστοσύνη στον εαυτό σου δεν είναι πάντα μεγάλη. Γνωρίζεις ακριβώς για τι είσαι ικανός και υπερήφανος για όλα όσα έχεις κάνει για να πετύχεις. Βγάλε από τη ζωή σου, όποιον σε κάνει να αμφιβάλλεις για σένα και τις δυνατότητές σου.

Το Γενέθλιο Ωροσκόπιο είναι μοναδικό σε κάθε άνθρωπο και εξηγεί γιατί και πως σκεφτόμαστε και πράττουμε με τον τρόπο που το πράττουμε. Είναι ένα πολύ χρήσιμο εργαλείο για όλους. Παράγγειλέ το ΕΔΩ!

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Ως Παρθένος, παρατηρείς και αναλύεις τα πάντα οπότε λογικό είναι να αντιλαμβάνεσαι αμέσως τους αρνητικούς ανθρώπους. Εμπιστεύσου το ένστικτό σου και απόκλεισε από τη ζωή σου όποιον προσπαθεί να σε γεμίσει αμφιβολίες ή αμφισβητεί τον τρόπο σκέψης σου.

ΖΥΓΟΣ

Γενικά, είσαι συμβιβάσιμος, συζητήσιμος και υποχωρητικός και πολλές φορές τα αποτελέσματα των αποφάσεών σου σε δικαιώνουν. Θα πρέπει να απομακρύνεις από τη ζωή σου τον οποιονδήποτε σε ανταγωνίζεται ή σου δημιουργεί επιθετικές τάσεις γιατί αποπροσανατολίζεσαι και από την πίεση κάνεις λάθη.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Έχεις μια δυσκολία στο να εμπιστευτείς άλλους ανθρώπους, ωστόσο, οφείλεις να ακούς το ισχυρό σου ένστικτο. Εάν με το που έρθεις σε επαφή με κάποιον νιώσεις ότι δεν είναι εντάξει, το πιο πιθανό είναι να έχεις δίκιο, οπότε δε χρειάζεσαι κανέναν επιπλέον λόγο για να τον απομακρύνεις.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Εσύ θέλεις να είσαι ελεύθερο πουλί, ανεξάρτητος ή τουλάχιστον να έχεις αυτή την αίσθηση. Απομάκρυνε οποιονδήποτε προσπαθεί να σε κρατήσει δεμένο ή σε περιορίζει.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Είσαι αυτοδύναμος και εργάζεσαι σκληρά. Βάζεις ψηλά τον πήχη κυρίως όσον αφορά στον εαυτό σου και αυτά που μπορείς να καταφέρεις, μην αφήνεις λοιπόν τον οποιονδήποτε έμμεσα να σε υποτιμά ή να σε γεμίζει ανασφάλειες για το αν θα επιτύχεις τους στόχους.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Θέλεις να είσαι ανεξάρτητος, αυτόνομος και ελεύθερος να κάνεις αυτά που έχεις στο κεφάλι σου, οπότε απομάκρυνε οποιονδήποτε δε σου δίνει το χώρο που χρειάζεσαι για να βγάλεις τον πραγματικό εαυτό σου και νιώθεις ότι ασφυκτιάς.

ΙΧΘΥΕΣ

Είσαι το πιο γλυκό και ευγενικό ζώδιο. Βάζεις συνεχώς τα συναισθήματα των άλλων ανθρώπων πάνω από τα δικά σου, όμως τραβάς και άτομα που σε εκμεταλλεύονται, πατώντας πάνω στην ευαισθησία σου. Οπότε, καλό θα ήταν να μην τα αφήνεις καν να μπουν στη ζωή σου γιατί θα γεμίσεις αρνητική ενέργεια.

Διάβασε επίσης: Αυτός είναι ο λόγος που θα σε κάνει να κλάψεις!

Πώς βλέπει το κάθε ζώδιο τη ζωή, μέσα από την δική του οπτική γωνία;

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved