Καλύτερα μόνος, παρά να μοιραστείς το κρεβάτι σου με αυτά τα ζώδια!

Θα καταλήξεις να τα πετάξεις κάτω από το κρεβάτι...

Καλύτερα μόνος, παρά να μοιραστείς το κρεβάτι σου με αυτά τα ζώδια!

Ο ύπνος είναι για όλους μας κάτι ιερό. Είναι η στιγμή που ξεκουραζόμαστε και ηρεμεί το σώμα και το μυαλό μας. Και για να συμβεί αυτό δεν πρέπει να έχουμε δίπλα μας έναν άνθρωπο που θα κάνει τα πάντα για να μην μας αφήσει να κλείσουμε μάτι. Τα ζώδια που σου αναφέρουμε παρακάτω, δεν είναι καθόλου εύκολα στον ύπνο. Δεν θα σε αφήσουν να κοιμηθείς και να ξεκουραστείς. Θα μετατρέψουν τον ύπνο σου σε εφιάλτη! Γι' αυτό καλύτερα να μην τα βάλεις στο κρεβάτι σου ή αγόρασε υπέρδιπλο, ωτασπίδες και χρησιμοποίησε δικά σου σκεπάσματα, μπας και σώσεις την κατάσταση!

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Ο Υδροχόος έχει θέμα με το... μαζί. Δεν μπορεί να κοιμάται με κανέναν στο κρεβάτι του. Θέλει την μοναξιά του και τον χώρο του. Θέλει να νιώθει άνετος, ελεύθερος και ότι δεν πιέζεται. Αν έχει σχέση, αναγκαστικά θα κοιμηθεί με το ταίρι του, αλλά σίγουρα θα έχει ξινισμένα μούτρα. Ναι, θα κάνειτην υποχώρηση, όταν θα είστε στα μέλια να κοιμηθείτε αγκαλιά, αλλά μόλις πας να κλείσεις τα ματάκια σου, θα αρχίσει να στριφογυρνά σαν το αρνί στη σούβλα κι αυτό θα κρατήσει όλο το βράδυ... Μια από εδώ, μια από εκεί... Ε, ή θα πας να κοιμηθείς στον... καναπέ ή θα ζητήσεις να έχετε ξεχωριστά δωμάτια.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Με τον Τοξότη θα δώσεις μάχη για το πάπλωμα. Θα πάθεις ψύξη, επειδή εκείνος θα το τραβάει συνεχώς προς το μέρος του κι εσύ θα παγώνεις. Όλο το βράδυ θα τραβάει εκείνος από την μια πλευρά κι εσύ από την άλλη. Ε, πώς να κοιμηθείς έτσι ήρεμα και να ξεκουραστείς; Ακόμα και ξεχωριστά σκεπάσματα να έχετε, μπορεί να κάνει κίνηση να πάρει και τα δικά σου! Μην εκπλαγείς... Να είσαι έτοιμη να τα διεκδικήσεις σθεναρά!

Το Γενέθλιο Ωροσκόπιο είναι μοναδικό σε κάθε άνθρωπο και εξηγεί γιατί και πως σκεφτόμαστε και πράττουμε με τον τρόπο που το πράττουμε. Είναι ένα πολύ χρήσιμο εργαλείο για όλους. Παράγγειλέ το ΕΔΩ!

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Το ροχαλητό του Αιγόκερω μπορεί να ξυπνήσει όλη τη γειτονιά. Είναι το κλασικό παράδειγμα ανθρώπου, που πέφτει λιώμα από την κούραση στο κρεβάτι και δίνει πόνο... Θα τον σκουντάς όλο το βράδυ για να γυρίσει πλευρό και εκείνος θα σου απαντάει: "γιατί τι νομίζεις ότι παίζει από την άλλη πλευρα; Πάριος;" Λύση δεν υπάρχει στο κομμάτι του ροχαλητού. Εκείνος θα κοιμάται και θα ονειρεύεται κι εσύ θα στριφογυρνάς ή θα βάλεις ωτοασπίδες ή θα τον χτυπάς όλο το βράδυ με το μαξιλάρι. Άστο καλύτερα....

ΚΡΙΟΣ

Ο Κριός στο κρεβάτι μετατρέπεται σε... ποδοσφαιριστή. Το τι κλωτσιά πέφτει δεν μπορούμε να σου το περιγράψουμε. Γίνεται ένα κράμα Κριστιάνο Ρονάλντο και Ζλάταν Ιμπραΐμοβιτς. Δύναμη και αποτελεσματικότητα. Θα έχεις μώλωπες σε όλο το κορμί σου. Και άντε να εξηγήσεις σε φίλους και γνωστούς ότι δεν είσαι θύμα κακοποίησης, αλλά ότι απλώς κοιμάσαι το βράδυ με έναν Κριό στο πλευρό σου...

Διάβασε επίσης:

Τα 4 ζώδια που δεν ικανοποιούνται και πάντα ψάχνουν για κάτι καλύτερο

Αν δε θέλεις να τσακωθείς με το κάθε ζώδιο, ακολούθησε την πολύτιμη συμβουλή μας!

Πώς βλέπει το κάθε ζώδιο τη ζωή, μέσα από την δική του οπτική γωνία;

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved