Αυτά τα ζώδια δε θα διστάσουν να σου δώσουν τη «χαριστική βολή»

Μια συμβουλή: Μην τα βάλεις μαζί τους!

Αυτά τα ζώδια δε θα διστάσουν να σου δώσουν τη «χαριστική βολή»

Δεν είναι καθόλου εύκολοι αντίπαλοι. Καλύτερα να είναι φίλοι σου παρά εχθροί σου. Δεν θα καταφέρεις τίποτα με το να πας σε μια καταμέτωπο επίθεση. Κάποια ζώδια σίγουρα σου ήρθαν στο μυαλό, όμως υπάρχουν και κάποια που ίσως και να τα έχεις υποτιμήσει λίγο στο μυαλό σου… Πάμε να τα δούμε για να μάθεις ποια είναι και να ξέρεις να «φυλάγεσαι» από εκείνα.

ΚΡΙΟΣ

Ό,τι χειρότερο μπορείς να κάνεις σε έναν Κριό είναι να τον αντιμετωπίσεις με άσχημο τρόπο και να προσπαθήσεις να βγεις και από πάνω. Φυσικά θα σηκώσει το γάντι και θα σου ανταπαντήσει πολύ χειρότερα από ό,τι περιμένεις. Δεν θα διστάσει να σε προσβάλλει, να σε μειώσει, μέχρι και να σε χαστουκίσει. Λειτουργεί εν βρασμώ ψυχής και χάνει τον έλεγχο, όταν θυμώνει. Δε θα ξεχάσει τι του έκανες και στην πρώτη ευκαιρία θα σε πατήσει κάτω!

Πάρε απαντήσεις σε ό,τι σε απασχολεί! Αγόρασε ΤΩΡΑ την Προσωπική σου Πρόβλεψη και μάθε τι θα σου συμβεί!

ΔΙΔΥΜΟΙ

Σοβαρά τώρα πίστευες ότι ο Δίδυμος θα μπορούσε να είναι... εύκολος αντίπαλος; Μιλάμε για ένα ζώδιο το οποίο "στροφάρει" αρκετά. Δεν θα σε χτυπήσει όπως ο Κριός, αλλά με αυτά που θα σου πει θα σε κάνει να κλαις μερόνυχτα. Είναι έξυπνος και στην περίπτωσή του ισχύει αυτό που λέμε "η γλώσσα κόκαλα δεν έχει και κόκαλα τσακίζει". Και αυτό είναι το μεγάλο του όπλο. Η γλώσσα του! Θα σε "στήσει στον τοίχο" και θα ακούσεις όσα δεν άκουσες ποτέ από κανέναν. Και θα το συνεχίσει.... Θα διασπείρει τόσες φήμες και ψέματα για σένα που δε θα έχεις μούτρα να κυκλοφορήσεις! Ένα μικρό σπρώξιμο και θα σε ρίξει στον γκρεμό χωρίς να το σκεφτεί δεύτερη φορά.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Δεν έχει μόνο το όνομα, έχει και την χάρη. Δεν σηκώνει μύγα στο σπαθί του. Έτσι και του πετάξεις το γάντι, δεν θα το σηκώσει απλά. Θα σε βάλει να το φας! Ο Σκορπιός δεν έχει οίκτο και θα σε εκδικηθεί με τον χειρότερο τρόπο, αν τον πειράξεις. Δεν θα ξεχάσει ποτέ τι του είπες ή τι του έκανες και θα γίνει η νέμεσίς σου. Θα το βάλει σκοπό μέχρι και τα όνειρά σου να στοιχειώσει. Δε θα δείξει έλεος, θα σε περιμένει στη γωνία, όσα χρόνια κι αν περάσουν και μόλις σε πετύχει σε στιγμή αδυναμίας θα σε κάνει να μετανιώσεις την ώρα και τη στιγμή που εμφανίστηκες στο δρόμο του. Προς Θεού, σε παρακαλούμε... Μην τα βάλεις ποτέ με έναν Σκορπιό!

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Ο Αιγόκερως γενικά τσαμπουκάς δεν είναι. Αλλά αν τον προκαλέσεις, θα απαντήσει και με το παραπάνω. Δεν θα σε πειράξει αν δεν κουνήσεις κι εσύ την ουρά σου. Αλλά αν το κάνεις, να ξέρεις ότι μπορεί να γίνει Σκορπιός στην θέση του Σκορπιού. Και να ξέρεις ότι και τον τρόπο θα βρει να σε βάλει στην θέση σου και θα γίνει τόσο σκληρός και εκδικητικός που δεν φαντάζεσαι! Εννοείται ότι δε θα τον πάρεις χαμπάρι, εννοείται ότι θα σου αποδώσει τη δικαιοσύνη που σου αξίζει και εννοείται ότι έχει άπειρη υπομονή, οπότε κάποια στιγμή που θα νομίζεις ότι έχει ξεχάσει (ποτέ όμως...) τότε θα σου ρίξει τη χαριστική βολή.... Έτσι, για να έχεις ένα ενθύμιο από αυτόν και να μην τον ξεχάσεις ποτέ.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Σίγουρα τον Υδροχόο τον είχες για άνθρωπο της ειρήνης και της συζήτησης. Αμ δε... Όταν νιώσει ότι θίγεται, γίνεται άλλος άνθρωπος. Θα δεις το σκληρό του πρόσωπο και έναν χαρακτήρα που δεν αναγνωρίζεις. Είναι τόσο έξυπνος που θα βρει άπειρους τρόπους και για να σε εκδικηθεί και να σε βάλει στην θέση σου και φυσικά να σε προσβάλλει και να σου δώσει ένα μάθημα που δεν θα ξεχάσεις ποτέ στην ζωή σου και μάλιστα, από εκεί που δεν το περιμένεις! Καλός, καλός, αλλά να ξέρεις ότι ειδικεύεται στην τακτική του "σοκ και δέος". Μην πας να τον βρεις ξανά και ούτε που να σου περάσει από το μυαλό να του ζητήσεις βοήθεια γιατί θα είναι αυτός που θα σου χαμογελάσει και θα φροντίσει να κάνει τη ζωή σου ακόμα χειρότερη.

Διάβασε επίσης:

Μήπως σε τρώει το άγχος και είσαι συνέχεια στην τσίτα;

Μήπως ανήκεις σε ένα από τα 4 ζώδια που κοιμούνται με τις... κότες;

Τα 4 ζώδια που «περνούν... ζάχαρη» με την καραντίνα

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved