Αντιπαθητικό-μετρο: Το δικό σου ζώδιο σπάει τα κοντέρ;

Πόσο αντιπαθητικός/η μπορείς να γίνεις;

Αντιπαθητικό-μετρο: Το δικό σου ζώδιο σπάει τα κοντέρ;

Εξαρτάται και αυτό από το ζώδιό σου. Κάποια μπορούν να γίνουν πολύ και να κάνουν τους άλλους να θέλουν μέχρι και να τους χαστουκίσουν και κάποια άλλα είναι πιο... συμπαθητικά και δεν προκαλούν τέτοιου είδους συναισθήματα και αντιδράσεις...

ΚΡΙΟΣ- Αυτά είναι τα μικρά παιδιά του ζωδιακού, που ανά πάσα στιγμή είναι έτοιμα να δείξουν αυθόρμητα την φλογερή ιδιοσυγκρασία τους. Είναι αλαζόνες, περιφρονούν τις συμβουλές των άλλων και ο τρόπος τους είναι ο ΜΟΝΟΣ τρόπος!

ΤΑΥΡΟΣ- Προσποιούνται ότι είναι εμπειρογνώμονες, αλλά στην πραγματικότητα είναι μπετός με κάθε έννοια της λέξης. Ο Ταύρος είναι δογματικός και δεν θα αλλάξει τις πεποιθήσεις ή τους τρόπους του. Πρόκειται για ένα μουλάρι, που στηλώνει τα πόδια στο έδαφος και δεν κουνιέται ούτε πόντο.

ΔΙΔΥΜΟΙ- Διπλό ζώδιο. Διπλά προβλήματα και.. άλλα μέτρα και σταθμά! Ο έφηβος που απαιτεί συνεχώς ελευθερία από τον «τάχα» γονικό έλεγχο και δομή.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ- Ο δύστροπος και κυκλοθυμικός του ζωδιακού! Άριστος συναισθηματικός χειριστής και δημιουργός του «Συνδρόμου του θύματος». Περιγράφεται ως σπιτόγατος, αλλά στην πραγματικότητα φοβάται να ξεκουνήσει. Ευαίσθητος και υποστηρικτικός; Μπααα... Πιο κοντά στο βαρετός, χωρίς ζωή, που ασχολείται με τις ζωές των άλλων...

ΛΕΩΝ- Ο αντιπαθητικός τύραννος που απαιτεί προσοχή! Του αρέσει να τον κολακεύουν και να συμφωνούν με όσα λέει. Θα πιάσει πάντα την κορυφαία θέση σε ένα τραπέζι, θα είναι το κέντρο της προσοχής και αυτός που μιλά δυνατότερα μέσα στην αίθουσα.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ- Είναι υποτίθεται το πιο λογικό και αναλυτικό ζώδιο, αλλά μια πιο ακριβής περιγραφή θα είναι: ένας απαθής, που το μόνο που κάνει είναι να κριτικάρει συνέχεια. Η σχολαστικότητα σε σχέση με τους άλλους είναι η μάσκα του για να κρύψει δικές του αποτυχίες.

Πάρε απαντήσεις σε ό,τι σε απασχολεί! Αγόρασε ΤΩΡΑ την Προσωπική σου Πρόβλεψη και μάθε τι θα σου συμβεί!

ΖΥΓΟΣ- Εδώ θα βρούμε τον αιώνιο διπλωμάτη ή πιο ακριβέστερα, τον άνθρωπο που έχει κάνει το «ναι» επάγγελμα. Ενώ προσπαθεί να εμφανίζεται ως ισορροπημένος και άνθρωπος του πνεύματος, συνήθως δεν φέρει καμία πραγματική ανεξάρτητη σκέψη, αλλά με χαρά θα πάει μαζί με το status quo.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ- Αυτό το βαθιά παθιασμένο σεξουαλικό ζώδιο δεν είναι τίποτα περισσότερο από έναν εκδικητικό τύπο, που σαμποτάρει τον εαυτό του, ένα σκληρό παιδί- που κρύβει αυτά τα χαρακτηριστικά ως ενήλικας! Αυτό το ζώδιο είναι γνωστό και ως συναισθηματικό (ψυχικό) βαμπίρ, γιατί έχει την ικανότητα να αποστραγγίζει όποιον διασχίζει το δρόμο του. Μπορει να περιγράφεται ως σεξουαλικός και με βάθος, αλλά για να πούμε την αλήθεια φοβάται μέχρι θανάτου την αληθινή οικειότητα και την συναισθηματική δέσμευση.

ΤΟΞΟΤΗΣ - Ο κυνηγός του ζωδιακού. Περισσότερο θα έλεγα ένα σεξουαλικό αρπακτικό, που είναι συνεχώς σε κίνηση και τρέχει μακριά από την ευθύνη! Είναι ονειροπόλος και φαντασιώνεται ότι το ταλέντο του θα τον κάνει διάσημο κάποια μέρα! Είναι επίσης ο «αιώνιος φοιτητής» που πάντα ψάχνει για γνώση.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ- Εδώ συναντάμε τον κ. Σπασίκλα των ζωδίων! Ποτέ δεν δείχνει τα αληθινά συναισθήματά του (εάν έχει οποιαδήποτε), συνεχώς σκέφτεται την κοινωνική αναρρίχηση και είναι αυταρχικός με όλους όσους βρίσκονται στο δρόμο του. Γεννιέται σε έναν σοβαροφανή κόσμο, ζει σε έναν σοβαροφανή κόσμο και πεθαίνει σε έναν σοβαροφανή κόσμο. Δυστυχώς, αυτός ο κόσμος υπάρχει σε μια άλλη εποχή! Παλιομοδίτης, κολλημένος στο χρόνο και με απειλή να αποκόψει τον καθένα που προσπαθεί να τον μεταφέρει στο τώρα.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ- Ανθρωπιστής και ανεξάρτητος. Χμ... όχι! Εξωραϊσμένος και έτσι συναισθηματικά αποστασιοποιημένος, είναι απορίας άξιο που έχει φίλους. Είναι εύκολο για αυτό το ριζοσπαστικό ζώδιο να βρει δικαιολογίες για να μην κάνει κάτι και σχεδόν αδύνατο για εμάς να βρούμε ένα λόγο για να το κάνει! Αυτοί είναι οι άνθρωποι που βλέπετε σε κοινωνικές εκδηλώσεις που έχουν στριμώξει τους λίγο φτωχούς, πλην τίμιους, αναπτύσσοντας βλακώδεις και παράλογες ιδεολογίες.

ΙΧΘΥΕΣ – Ω! ευαίσθητα, ονειροπόλα Ψάρια! Δραπετεύουν σε παραληρηματικές καταστάσεις, προβάλλοντας την αδυναμία τους να αντιμετωπίσουν τους πάντες και τα πάντα. Αγαπούν να συμμετέχουν σε ένα δράμα, άλλωστε είναι τόσο καλοί ηθοποιοί... Αυτή είναι μια τακτική αποφυγής, καθώς χωρίς αυτό, ο υπόλοιπος κόσμος θα έβλεπε πόσο ρηχοί και επιφανειακοί μπορεί να είναι στην πραγματικότητα.

Διάβασε επίσης:

5 ζώδια που ζαλίζουν τους πάντες με τα προβλήματά τους!

Τι δείχνει το ζώδιό σου για την επαγγελματική σου πορεία;

Τι σε φοβίζει περισσότερο σύμφωνα με το ζώδιό σου;

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved