Μήπως ανήκεις σε ένα από τα 4 ζώδια που κοιμούνται με τις... κότες;

Ξέρεις, αυτά, που, όπως λέει κι η γνωστή διαφήμιση είναι πρωινοί τύποι...

Μήπως ανήκεις σε ένα από τα 4 ζώδια που κοιμούνται με τις... κότες;

Σε κάποια ζώδια αρέσει να κοιμούνται νωρίς, για να ξυπνούν νωρίς και να έχουν όλη τη μέρα μπροστά τους για να κάνουν πράγματα και μετά να τους μένει χρόνος για τα ενδιαφέροντά τους ή να χαλαρώνουν. Το καθημερινό τους πρόγραμμα είναι γεμάτο και η αλήθεια είναι ότι δε θα άντεχαν το ξενύχτι, πόσω μάλλον αν είναι και άσκοπο, τύπου να κάθονται μέχρι αργά στην τηλεόραση και να βλέπουν σειρές ή ταινίες.

Ας δούμε ποια είναι αυτά!

ΔΙΔΥΜΟΙ

Όταν ξυπνάς, είσαι γεμάτος ενέργεια, χαρά και όρεξη για δουλειά. Λίγοι άνθρωποι έχουν τόσο καλή διάθεση, όταν σηκώνονται από το κρεβάτι. Πάντα προγραμματίζεις να κάνεις πολλά και διάφορα και παράλληλα βρίσκεις χρόνο και για τους φίλους σου. Το μόνο που μπορεί να σου χαλάσει τη διάθεση είναι να ξυπνήσεις αργά και να χάσεις τη μέρα σου. Ελάχιστα άτομα ξεκινούν τόσο νωρίς και τόσο δυναμικά τη μέρα τους κι εσύ το κάνεις πάντα με πλατύ χαμόγελο.

Το Γενέθλιο Ωροσκόπιο είναι μοναδικό σε κάθε άνθρωπο και εξηγεί γιατί και πως σκεφτόμαστε και πράττουμε με τον τρόπο που το πράττουμε. Είναι ένα πολύ χρήσιμο εργαλείο για όλους. Παράγγειλέ το ΕΔΩ!

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Έχεις πολύ φορτωμένο πρόγραμμα, γι’ αυτό δε βάζεις ένα αλλά πολλά ξυπνητήρια, σε περίπτωση που κάτι πάει στραβά κι αργήσεις να σηκωθείς. Ξυπνάς πολύ νωρίς και χρειάζεσαι αρκετό καφέ για να ενεργοποιηθείς, ενώ πιθανόν να πας και στο γυμναστήριο πριν τη δουλειά. Σου αρέσει να σηκώνεσαι πρωί-πρωί για να έχεις όλη τη μέρα μπροστά σου, οπότε δεν ξενυχτάς, για να είσαι γεμάτος ενέργεια την επόμενη.

ΖΥΓΟΣ

Είσαι «πρωινός τύπος» και επιθυμείς να ξεκινάς πολύ νωρίς τη μέρα σου. Είναι κάτι που σε ευχαριστεί, γι’ αυτό και μόλις σηκωθείς, λάμπεις. Κάθε μέρα είναι διαφορετική για σένα και θέλεις να κάνεις καινούργια πράγματα. Όσα συμβαίνουν και σε ενοχλούν τα αφήνεις πίσω και μόλις ξυπνάς την επόμενη μέρα, έχουν διαγραφεί. Το καλύτερό σου είναι να σηκώνεσαι νωρίς και να πηγαίνεις για καφέ ή περίπατο με αγαπημένα σου πρόσωπα.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Είσαι «πρωινός τύπος» γιατί πολύ απλά είσαι πολύ υπεύθυνος. Δε βλέπεις τον λόγο να κοιμηθείς αργά, άλλωστε θέλεις στη δουλειά σου να εντυπωσιάζεις με τις επιδόσεις σου. Η μόνη περίοδος που ίσως ξενυχτούσες, είναι αυτή της εφηβείας σου, για να αποδείξεις ότι μεγάλωσες. Ένας ακόμη λόγος που ξυπνάς νωρίς, είναι πως σε κάνει να αισθάνεσαι ώριμος ενήλικας. Γενικά, ξυπνάς και κοιμάσαι νωρίς, εκτός αν είναι σαββατοκύριακο, που θα «το ρίξεις» έξω.

Διάβασε επίσης: Αυτά είναι τα 3 πιο άδικα ζώδια

Αυτά είναι τα 3 πιο ασυνήθιστα ζώδια

Τα 3 πιο αχάριστα ζώδια

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved