Τα 3 πιο αχάριστα ζώδια

Είναι αυτό που λέμε τους «χαρίζανε γάιδαρο και τον κοίταζαν στα δόντια»...

Τα 3 πιο αχάριστα ζώδια

Τα 3 αυτά ζώδια είναι τα πιο αχάριστα σε σχέση με τα υπόλοιπα εννιά. Κοινό τους χαρακτηριστικό είναι ο... εγωισμός. Αυτός είναι που τους κάνει να λειτουργούν με αυτό τον τρόπο στη ζωή τους και να μην μπορούν να αναγνωρίσουν όσα καλά τους συμβαίνουν. Ούτε μπορούν να δουν το πόσο τυχεροί είναι που έχουν αυτά που έχουν, καθώς τίποτα δεν τους είναι αρκετό. Με αποτέλεσμα, κάποια στιγμή να χάσουν ό,τι έχουν ως δεδομένο και μετά να χτυπάνε το κεφάλι τους στον τοίχο. Spoiler alert! Και τα τρία είναι ζώδια της φωτιάς...

ΚΡΙΟΣ

Ο Κριός είναι εγωιστής, θεωρεί πως όλα του ανήκουν και φυσικά πιστεύει ότι η Γη γυρίζει γύρω του. Θέλει να παίρνει και δεν σκέφτεται καν ότι πρέπει και να δώσει. Θεωρεί δεδομένα όλα όσα κάνεις για εκείνον και μάλιστα δεν σταματά να ζητά όλο και περισσότερα. Δεν ικανοποιείται εύκολα και ακριβώς επειδή ο ενθουσιασμός του φεύγει σε χρόνο... dt, συνεχώς ζητά και απαιτεί. Όσα και να του δώσεις, ό,τι και να κάνεις δεν πρόκειται ποτέ να το αναγνωρίσει και θα το θεωρεί "υποχρέωσή" σου!

Πάρε απαντήσεις σε ό,τι σε απασχολεί! Αγόρασε ΤΩΡΑ την Προσωπική σου Πρόβλεψη και μάθε τι θα σου συμβεί!

ΛΕΩΝ

Καταρχάς είναι τιμή σου που ανήκεις στην αυλή του! Αν σου το πει και κατάμουτρα, μην απορήσεις... Το πιστεύει ότι αξίζει τα καλύτερα και όπως και ο Κριός, θεωρεί δεδομένο ότι πρέπει να του προσφέρεις, να του δίνεις και να τον εξυπηρετείς. "Βασιλιάς" είναι άλλωστε. Και μόνο που σου μιλά, σου δίνει λίγη από την λάμψη του. Το ξέρουμε ότι ώρες ώρες θέλεις κι εσύ να τον χαστουκίσεις, αλλά συγκρατήσου. Γιατί για να τα λέμε και όλα, μπορεί να είναι αχάριστος στο κομμάτι αυτό, αλλά έχει και άλλα τόσα καλά που κάποιες φορές επισκιάζουν τα αρνητικά του και τον ξανακάνουν να φαίνεται το "γλυκό λιονταράκι" στα μάτια σου.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Δεν περίμενες σίγουρα από εμάς να σου πούμε ότι ο Τοξότης, ως γνήσιο παιδί του Δία τα θέλει όλα και δεν ικανοποιείται με τα λίγα και καλά. Συνεχώς ζητάει όλο και παραπάνω γι' αυτό δε μπορεί να αναγνωρίσει εύκολα όσα κάνεις για εκείνον ή όσα του δίνεις γιατί ακριβώς όπως και τα άλλα δυο ζώδια της φωτιάς, το θεωρεί λογικό κι επόμενο. Δεν πιστεύει ότι έχεις κάνει κάτι το ξεχωριστό ή το μοναδικό και θα καταλάβει τι είχε, μόνο όταν το χάσει. Και πάλι βέβαια, δεν είναι ζώδιο που θα τα βάψει μαύρα για καιρό... Θα πάει ένα ταξιδάκι και θα στανιάρει. Και φυσικά θα αναζητήσει... άλλες πορτοκαλιές που κάνουν ωραιότερα πορτοκάλια.

Διάβασε επίσης:

Εσύ ξέρεις τι είναι αυτό που πραγματικά σε κάνει να βγάζεις τον κακό σου εαυτό;

Τα 4 ζώδια που δεν δίνουν δεκάρα για το τι σκέφτεσαι για εκείνα

Αυτό είναι το πιο ανατριχιαστικό χαρακτηριστικό του ζωδίου σου!

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved