Τα 4 ζώδια που δεν δίνουν δεκάρα για το τι σκέφτεσαι για εκείνα

Σε «γράφουν» κανονικά κι εσένα και την γνώμη σου!

Τα 4 ζώδια που δεν δίνουν δεκάρα για το τι σκέφτεσαι για εκείνα

Πάρε την γνώμη σου και πήγαινε σε... άλλη παραλία καλύτερα. Όχι απλώς δεν νοιάζονται για το πιστεύεις, αλλά θα είναι και τόσο σκληροί και ψυχροί, που θα σου το πούνε και κατάμουτρα το πόσο... "γραμμένο" έχουν εσένα και το τι πιστεύεις για εκείνα. Μιλάμε για τα ζώδια εκείνα που δεν θα διστάσουν ακόμα και να σε προσβάλλουν ή και να σε μειώσουν, όταν θα χρειαστεί να σου απαντήσουν. Ζουν τη ζωή τους όπως εκείνα θέλουν, χωρίς να "ρωτάνε" κανέναν ή να παίρνουν την άδειά του για το τι θα κάνουν ή πώς το κάνουν.

ΚΡΙΟΣ

Ο Κριός είναι αυτό που λέμε: "Σε όποιον αρέσουμε, για τους άλλους δεν θα μπορέσουμε". Μια ακόμα φράση που θα μπορούσε να ξεστομίσει είναι η εξής: "Πας να δεις αν έρχομαι;" Δεν τον συμπαθείς; Ε, δε θα βάλει τη γάτα του να κλάψει... Για την ακρίβεια, το πιο πιθανό είναι ότι δεν σε συμπαθεί ούτε εκείνος και θα στο πει κατάμουτρα, χωρίς ίχνος διπλωματίας ή τύψεων. Neeeext!

ΔΙΔΥΜΟΙ

Ο Δίδυμος θα κάνει την ζωή του, όπως εκείνος θέλει. Δεν θα νοιαστεί για το τι θα πει ο γείτονας, ή ο συγγενής, ή ο φίλος ή ο Θεός ο ίδιος. "Δική μου είναι η ζωή και μου ανήκει" δεν έλεγε ο Πασχάλης Τερζής; Ε, αυτόν τον στίχο θα τραγουδάει και ο Δίδυμος. Δεν δίνει αναφορά σε κανέναν και δεν τον νοιάζει να έχει την κοινή γνώμη με το μέρος του. Δεν είναι ούτε Ζυγός, ούτε Λέοντας, ούτε Αιγόκερως, ούτε Ιχθύς...

Πάρε απαντήσεις σε ό,τι σε απασχολεί! Αγόρασε ΤΩΡΑ την Προσωπική σου Πρόβλεψη και μάθε τι θα σου συμβεί!

ΤΟΞΟΤΗΣ

Ο Τοξότης είναι αυτό που λέμε "ελεύθερο πνεύμα". Θα κάνει ό,τι θέλει και όπως το θέλει. Δεν θα ρωτήσει την γνώμη κανενός και αν δεν συμφωνείς ή αν δεν τον συμπαθείς... ξίδι. Ούτε θα στεναχωρηθεί, ούτε και θα κάτσει να σκεφτεί, αν σε... πληγώνει ή αν μπορεί και να έχεις κάπου δίκιο. Αν σου αρέσει μένεις κοντά του, αν όχι, τότε ο δρόμος είναι ανοιχτός και τα σκυλιά δεμένα!

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Δεν του καίγεται καρφάκι τι πιστεύεις. Δεν τον νοιάζει. Δεν θα σε ρωτήσει ποτέ και δεν θα δεχτεί και καμία από τις συμβουλές σου. Θα σε έχει στον "πάγο" και έτσι και τολμήσεις να τον αμφισβητήσεις ή να τον κριτικάρεις, θα δεις ένα τόσο παγωμένο βλέμμα που θα "κοκαλώσεις" και φυσικά να περιμένεις ότι θα πάρεις μια πληρωμένη απάντηση που θα κάνεις πολύ καιρό να την ξεχάσεις. Έτσι κι αλλιώς ζει για να πηγαίνει κόντρα στους άλλους...

Διάβασε επίσης:

Αυτό είναι το πιο ανατριχιαστικό χαρακτηριστικό του ζωδίου σου!

Τα 3 ζώδια που δεν πιστεύουν καθόλου στον εαυτό τους ενώ θα έπρεπε

Τα 4 ζώδια που βγαίνουν πάντα «λάδι»

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved