Τα 5 ζώδια που μπορούν να σε «παγώσουν» με ένα βλέμμα τους!

Δε χρειάζεται να ανοίξουν καν το στόμα τους! Με το που θα σε κοιτάξουν, σου κόβονται τα αίματα!

Τα 5 ζώδια που μπορούν να σε «παγώσουν» με ένα βλέμμα τους!

Τα ζώδια αυτά έχουν το χάρισμα, με ένα τους βλέμμα, να σου κόβεται η ανάσα, χωρίς καν να ανοίξουν το στόμα τους να σου πουν κάτι. Το ύφος τους είτε από τα γεννοφάσκια τους είτε σαν αντίδραση είναι τόσο κρύο, που συγκρίνεται μόνο με τη Σιβηρία. Είναι προτιμότερο να σε βρίσουν ή να τσακωθούν ανοιχτά μαζί σου γιατί τότε θα ξέρεις τι σκέφτονται κιόλας. Αν δε σου έχει τύχει ακόμα να έρθεις πρόσωπο με πρόσωπο μαζί τους, ε, τότε καλό θα ήταν να προετοιμαστείς και να πάρεις και τις ανάλογες προφυλάξεις, για να αποφύγεις να τα φτάσεις σε αυτό το σημείο.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Τον έχεις ήδη βάλει στην 1η θέση της λίστας, με το που διάβασες τον τίτλο κι είχες απόλυτο δίκιο. Είναι η προσωποποίηση της φράσης "με ένα βλέμμα, σου κόβονται τα πόδια". Μη σου πούμε ότι προτιμάς να σε βρίσει, παρά να σε κοιτάξει γιατί πραγματικά είναι πιο απειλητικός και ο νους σου μόνο στο κακό πάει. Και δικαίως, καθώς εκείνη τη στιγμή σκέφτεται πώς θα σε εξαφανίσει από τον χάρτη.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Είναι ο βασιλιάς του πάγου, έτσι κι αλλιώς, οπότε, επίσης δεν αποτελεί έκπληξη το ότι το βλέμμα του είναι ψυχρό κι ενίοτε κακό. Ιδίως, όταν βλέπει πράγματα που θεωρεί ανεπίτρεπτα και λάθος ή τον φέρεις σε δύσκολη θέση μπροστά σε κόσμο, που τον νοιάζει η γνώμη του. Ένα επιπλέον tip: Μην του κάνεις πλάκα σε "ώρα υπηρεσίας" ή για σοβαρά θέματα γιατί πας γυρεύοντας.

Το γενέθλιο ωροσκόπιό σου αποκαλύπτει τα πάντα για εσένα, το χαρακτήρα, τα ταλέντα, τις τάσεις, τις αντιδράσεις, τη συμπεριφορά ή τα γούστα σου! Το γνώριζες; Παράγγειλε τώρα την Ανάλυση του γενέθλιου χάρτη σου ΕΔΩ!

ΤΑΥΡΟΣ

Όσο δύσκολο είναι να του ανέβει το αίμα στο κεφάλι και να τον δεις μαινόμενο, τόσο εύκολα θα σε κοιτάξει με παγωμένο ύφος αν σε δει να "κοπανιέσαι και να χτυπιέσαι" για ψύλλου πήδημα, να το παίζεις αδύναμος και "δε μπορώ, θα καταρρεύσω" ή να τον βγάζεις από τη βολή του, κοινώς, να τον πρήζεις με ό,τι του αρέσει να κάνει ή να μην κάνει στην καθημερινή του ζωή. Πρώτα θα σε παγώσει με το βλέμμα του κι αν δεν πιάσεις το... υπονοούμενο, θα τον δεις να αναψοκοκκινίζει.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Θίξε του ένα πρόσωπο που αγαπά ή έχει υψηλά στην εκτίμησή του, τις αρχές του ή όποια αξία "κουβαλάει" από το σπίτι του και το πρώτο πράγμα που θα εισπράξεις είναι το παγωμένο βλέμμα του. Εκεί παύει να βγάζει ζεστασιά και ευαισθησία, μη σου πούμε ότι κατατάχτηκες (χωρίς να το ξέρεις) στους εχθρούς του. Το επόμενο βήμα είναι η άμεση απομάκρυνσή του ή η δική σου, αφού θα βρει τρόπο να σε "φάει λάχανο".

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Η Παρθένος, όπως και ο Αιγόκερως, δεν είναι έτσι κι αλλιώς από τα ζώδια που βγάζουν ζεστασιά. Έχει κι αυτή ένα βλέμμα απόμακρο, παρατηρεί και καταγράφει λόγια και συμπεριφορές, δίνοντας ιδιαίτερη σημασία στις λεπτομέρειες. Μπορεί να σε παγώσει, όταν δείξεις επιπολαιότητα σε κάτι που γι' αυτήν είναι σημαντικό, πεις κάποια βλακεία ή είσαι άσχετος ή αδιάφορος σε ένα φλέγον ζήτημα. Επίσης, αν δεν ξέρεις να μιλάς και πετάξεις κάποιο "τούβλο" γραμματικό ή συντακτικό. Το ανάλογο ύφος συνοδεύεται πάντα από το ανασηκωμένο φρυδάκι.

Διάβασε επίσης: Τα 4 ζώδια που ζουν για να... κοιμούνται!

Με αυτά τα 4 ζώδια δεν υπάρχει περίπτωση μια διαφωνία να μην καταλήξει σε καβγά

Αυτό είναι το πιο υποτιμημένο χαρακτηριστικό του ζωδίου σου!

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved