Είσαι λάτρης του τσαγιού; Αυτή η γεύση ταιριάζει με το ζώδιο σου

Τσάι: Ανακάλυψε την γεύση που αντιπροσωπεύει στο ζώδιό σου

Είσαι λάτρης του τσαγιού; Αυτή η γεύση ταιριάζει με το ζώδιο σου

Αλήθεια, ήξερες ότι το τσάι είναι το δεύτερο δημοφιλέστερο ρόφημα σε όλον τον κόσμο; Η εύκολη και γρήγορη παρασκευή του καθώς και τα ελάχιστα συστατικά που περιλαμβάνει, το έχουν καθιερώσει ως μία από τις πιο απολαυστικές, καθημερινές συνήθειες σε κάθε γωνία του κόσμου, εδώ και χιλιάδες χρόνια.

Ωστόσο, με μία πληθώρα γεύσεων, βοτάνων, μπαχαρικών και γευστικών μειγμάτων να υπάρχουν διαθέσιμα στην αγορά, είναι δύσκολο να επιλέξεις το ιδανικό «φακελάκι» για εσένα. Ακόμη κι αν έχεις βρει την κούπα που σε αντιπροσωπεύει, που δεν είναι άλλη από τη ζωδιακή κούπα του Astrology.gr που σου φτιάχνει κάθε μέρα τη διάθεση, δεν μπορείς να είσαι απολύτως σίγουρη για τη γεύση που σου ταιριάζει.

Μην χάνεις άλλο χρόνο! Εάν θέλεις να σου λυθεί η απορία, διάβασε το κείμενο που ακολουθεί και ανακάλυψε τη γεύση που αντιστοιχεί στο ζώδιό σου.

Κριός: Ο Κριός χαρακτηρίζεται από δύναμη και φλογερό ταμπεραμέντο. Αυτός είναι και ο λόγος που το «πλούσιο» και πικάντικό άρωμα του τσαγιού chai, «δένει» άψογα με την ιδιοσυγκρασία του. Η συγκεκριμένη ποικιλία βοηθάει στην καλύτερη πέψη και ενισχύει ταυτόχρονα την υγεία της καρδιάς.

Ταύρος: Ο Ταύρος είναι ένα ζώδιο σκεπτόμενο και εργατικό, για αυτό χρειάζεται τη γαλήνη και την ηρεμία που μπορεί να του χαρίζει μία ζεστή κούπα χαμομήλι, έπειτα από ένα απαιτητικό 8ωρο. Εάν μάλιστα παρουσιάζει προβλήματα ύπνου, ένα μείγμα με λεβάντα είναι η ιδανική επιλογή για εκείνον.

Δίδυμος: Είναι ένα από τα πιο κοινωνικά ζώδια, ωστόσο, η έντονη καθημερινότητά του συχνά εξαντλεί τον Δίδυμο. Το τσάι τριαντάφυλλο, λοιπόν, μοιάζει η ιδανική επιλογή για εκείνον, αφού μπορεί να δώσει ακόμη μεγαλύτερη ώθηση στο ανοσοποιητικό του!

Καρκίνος: Πιστοί, ευαίσθητοι και γεμάτοι μυστικά, οι Καρκίνοι χρειάζονται απαραίτητα το συστατικό της μέντας στην καθημερινότητά τους. Αποτελεί, άλλωστε, την ιδανική επιλογή για ανθρώπους που δεν σταματούν να σκέφτονται και να υπεραναλύουν πράγματα και καταστάσεις καθώς και για εκείνους που αντιμετωπίζουν προβλήματα με το πεπτικό τους σύστημα.

Λέων: Ο «αρχηγός» του ζωδιακού κύκλου, είναι γνωστός για την τολμηρή οπτική του απέναντι στη ζωή. Ακριβώς για αυτό, του αξίζει μία εξίσου τολμηρή επιλογή στο τσάι του, όπως το τζίντζερ -το οποίο, μάλιστα, έχει πολλαπλά οφέλη για την υγεία του οργανισμού.

Παρθένος: Ήσυχοι, φιλόδοξοι, εργατικοί και τελειομανείς οι Παρθένοι, χρειάζονται έναν «σύμμαχο» που μπορεί να τους χαρίζει λίγες στιγμές χαλάρωσης. Μία κούπα πράσινο τσάι, θα μπορούσε να είναι η καθημερινή «ιεροτελεστία» για να ανακτήσουν τις δυνάμεις τους και να συνεχίσουν ακόμη πιο ορεξάτοι τη σκληρή δουλειά.

Astrology_mugs_summer_mood

Ζυγός: Οι Ζυγοί αποζητούν την ισορροπία και εκτιμούν την ομορφιά σε κάθε έκφανση της ζωής τους. Το γιασεμί, λοιπόν, είναι ένα αφέψημα με αγχολυτικές ιδιότητες, ελαφρύ άρωμα και διακριτική γεύση που ταιριάζει στα γούστα τους.

Σκορπιός: Οι Σκορπιοί ξεχωρίζουν για την έντονη και εργατική φύση τους, ενώ αναζητούν διαρκώς την επόμενη πρόκληση. Ένα τσάι «πλούσιο» σε καφεΐνη όπως το Oologn, λοιπόν, (παραδοσιακό κινεζικό τσάι), είναι αυτό ακριβώς που χρειάζονται για να ανταπεξέλθουν στο απαιτητικό πρόγραμμά τους.

Τοξότης: Περιπετειώδης, ατρόμητος και φιλόδοξος. Τίποτα δεν μπορεί να σταματήσει τον Τοξότη από το να κυνηγήσει τα όνειρά του. Ένα μαύρο τσάι εμπλουτισμένο με φρουτώδεις «νότες», είναι η συνήθεια που θα λατρέψει.

Αιγόκερως: Οι εργατικοί Αιγόκεροι έχουν έναν δικό τους, μοναδικό τρόπο να προσεγγίζουν τη ζωή. Ακριβώς για αυτό, ένα ιδιαίτερο ρόφημα όπως τα άνθη πασχαλιάς, είναι η κατάλληλη επιλογή για εκείνους. Μπορεί να τους τονώσει και να τους ανακουφίσει δραστικά από το άγχος που συχνά τους ταλαιπωρεί.

Υδροχόος: Ένα «πλούσιο» αρωματικό αφέψημα με έντονη γεύση φρούτων, είναι ο ιδανικός «συνοδοιπόρος» που μπορεί να συντροφεύσει τον πολυάσχολο Υδροχόο στην απαιτητική καθημερινότητά του.

Ιχθύς: Ο Ιχθύς είναι ένα ζώδιο δραστήριο και συμπονετικό, το οποίο αναζητά τη γαλήνη σε όλους τους τομείς της ζωής του. Μία εξαιρετική επιλογή για εκείνον, λοιπόν, είναι το τσάι με άρωμα βανίλιας, το οποίο θα του προσφέρει καθημερινές στιγμές χαλάρωσης από τους έντονους ρυθμούς της καθημερινότητάς του.

Τώρα που ξέρεις ποιο είναι το ιδανικό ρόφημα για εσένα, το μόνο που χρειάζεται να κάνεις, είναι να ζεστάνεις μπόλικο νερό, να προσθέσεις τις απαραίτητες κουταλιές ζάχαρης ή μελιού και να το απολαύσεις στη ζωδιακή κούπα που σου αντιστοιχεί!

Διάβασε επίσης:

Καταλαβαίνεις πολλά για τον χαρακτήρα του από το πώς πίνει τον καφέ του

Ποιο είναι το πιο αντιπροσωπευτικό συναίσθημα του ζωδίου σου;

Τα 4 ζώδια που ζουν για να... κοιμούνται!

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved