Δίδυμε, Ζυγέ, Υδροχόε: Και όμως! Το κύριο ελάττωμά σου μπορεί να γίνει μεγάλο προσόν σου

Άσ' τους να λένε και να φωνάζουν...

Δίδυμε, Ζυγέ, Υδροχόε: Και όμως! Το κύριο ελάττωμά σου μπορεί να γίνει μεγάλο προσόν σου

Σε κράζουν; Θαυμάζουν! Μπορεί να μην είσαι και το καλύτερο παιδί (ποιος είναι άλλωστε;), αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι δεν έχεις και τα καλά σου στοιχεία. Πάντως το μεγαλύτερο ελάττωμά σου- προς απογοήτευση ίσως πολλών- ίσως είναι τελικά και προσόν σου, αφού σε εξυπηρετεί άριστα. Αυτό θα πρέπει να το ξέρεις για να μην δέχεσαι από εδώ και στο εξής κανέναν να σου κουνάει το δάχτυλο.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Είσαι κρύος, συναισθηματικά αποστασιοποιημένος και δεν παίρνεις από λόγια. Πώς θα μπορούσε να είναι αυτό… προσόν για σένα αντί για ελάττωμα; Το να μην ανοίγεσαι εύκολα, σε κάνει να νιώθεις πιο ασφαλής και να έχεις αυτοπεποίθηση. Δεν θέλεις να μοιράζεσαι και πολλά-πολλά και δεν έχεις και καμία διάθεση να γίνεις πιο «θερμός» σε αυτούς που δε σου αρέσουν.

ΖΥΓΟΣ

Σε κατηγορούν όλοι για υποκρισία και ψευτιά. Δεν είναι έτσι. Διπλωμάτης είσαι απλώς! Δεν θες να «χαλάσεις καρδιές», θες να τα έχεις καλά με όλους και η αλήθεια είναι ότι τις περισσότερες φορές σου βγαίνει σε καλό, διότι μόνο κέρδη έχεις, παρά απώλειες. Καλώς ή κακώς ο κόσμος σε συμπαθεί και σε στηρίζει. Οπότε… προχώρα και μην μασάς!

Πάρε απαντήσεις σε ό,τι σε απασχολεί! Αγόρασε ΤΩΡΑ την Προσωπική σου Πρόβλεψη και μάθε τι θα σου συμβεί το 2020!

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Σε λένε εγωιστή, «κρύο» και αδιάφορο. Και γιατί αυτά τα στοιχεία να είναι απαραίτητα… κακά; Δεν σε νοιάζει τι είναι για τους άλλους σωστό ή τι πιστεύουν. Αυτό που πρέπει να σε ενδιαφέρει είναι ότι εσένα σε βοηθούν πολλές φορές να ξεφεύγεις από καταστάσεις δύσκολες ή περίεργες και να τη «βγάζεις λάδι» χωρίς καμία συναισθηματική επίπτωση.

Διάβασε επίσης:

Τα 5 ζώδια που κινδυνεύουν με απόλυση λόγω της συμπεριφορά τους

Τα 4 ζώδια που παθαίνουν συχνά κρίσεις πανικού

Τα 4 ζώδια που ζουν για να... κοιμούνται!

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved