Τα 4 ζώδια που παθαίνουν συχνά κρίσεις πανικού

Το έντονο στρες και οι φοβίες τους, τα οδηγούν στο να παθαίνουν κρίσεις πανικού

Τα 4 ζώδια που παθαίνουν συχνά κρίσεις πανικού

Η καρδιά τους χτυπάει σαν ταμπούρλο, κόβεται η ανάσα τους, τα μηνίγγια χτυπάνε, το στομάχι τους πονάει κι είναι έντονη η αίσθηση ότι τώρα θα το πάθουνε το εγκεφαλικό ή το έμφραγμα...

Υπάρχουν κάποια ζώδια που είναι πιο επίφοβα να πάθουν μια τέτοια κρίση (ή διαταραχή), λόγω του μεγάλου ταμπεραμέντου τους και της εσωτερικής τους έντασης σε σχέση με άλλα που είναι πιο cool και ήρεμα. Ας δούμε λοιπόν ποια είναι τα πιο επιρρεπή να πάθουν κρίση, από το περισσότερο στο λιγότερο.

  1. Παρθένος

Το συγκεκριμένο ζώδιο κάνει αγώνα για να μειώσει το άγχος στη ζωή του, ωστόσο είναι αυτό που καταρρίπτει όλα τα ρεκόρ στρες και νευρικότητας. Οι κρίσεις πανικού είναι συχνό φαινόμενο, που οφείλονται κυρίως στα εργασιακά ή την υγεία του, ενώ μπορεί να έχει ξέφρενα ξεσπάσματα ή να υστεριάσει, αν κάτι δεν πάει σύμφωνα με τα πλάνα του.

  1. Ιχθύες

Ο Ιχθύς, επειδή επηρεάζεται αρκετά από αυτά που συμβαίνουν στο περιβάλλον του, αν ακούσει ότι συνέβη κάτι κακό, μπορεί να πάθει κρίση πανικού. Έχει συναισθηματική φόρτιση, τον πιάνει ταχυκαρδία και ιδρώνουν τα χέρια του. Καταλαμβάνεται από φοβίες, θεωρεί ότι τα πάντα θα καταρρεύσουν και παρά τις προσπάθειές του, δεν καταφέρνει να αποσπάσει την προσοχή του.

  1. Δίδυμοι

Οι Δίδυμοι παρουσιάζουν ιδιαίτερο ενδιαφέρον, επειδή πανικοβάλλονται για καταστάσεις που ΘΑ μπορούσαν να συμβούν, αλλά όταν πραγματικά γίνεται κάτι κακό, προσπαθούν να είναι ψύχραιμοι και συγκεντρωμένοι. Η κρίση, επίσης, είναι πιθανό να προέλθει, αν έχουν κάνει κάτι που θέλουν να καλύψουν και φοβούνται, μήπως «ξεσκεπαστούν».

  1. Υδροχόος

Ο Υδροχόος μοιάζει με τον Δίδυμο στο ότι μπορεί να πανικοβληθεί και να χάσει την ψυχραιμία του για ένα ασήμαντο, ουσιαστικά, λόγο, ενώ μπΤο έροστά σε ένα μεγάλο πρόβλημα, θα παραμείνει ατάραχος. Είναι συχνό φαινόμενο να τρελαίνεται, αν έχει αφήσει κάτι σε ένα συγκεκριμένο μέρος και μετά δεν είναι εκεί. Αλλά, ακόμα κι αν δε «φρικάρει», τα επίπεδα του στρες του είναι πολύ υψηλά.

Διάβασε επίσης:

Τα 4 ζώδια που ζουν για να... κοιμούνται!

Με αυτά τα 4 ζώδια δεν υπάρχει περίπτωση μια διαφωνία να μην καταλήξει σε καβγά

Αυτό είναι το πιο υποτιμημένο χαρακτηριστικό του ζωδίου σου!

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved