Καρκίνε, Σκορπιέ, Ιχθύ: Έτσι θα περάσεις τα καλύτερα Χριστούγεννα της ζωής σου!

Διάβασε τι σου προτείνουμε να κάνεις για να σου μείνουν αξέχαστες οι γιορτές

Καρκίνε, Σκορπιέ, Ιχθύ: Έτσι θα περάσεις τα καλύτερα Χριστούγεννα της ζωής σου!

Το κάθε ζώδιο είναι διαφορετικό. Έτσι και το καθένα από τα ζώδια του νερού πρέπει να προσεγγίζει με άλλο τρόπο τα Χριστούγεννα και τις γιορτινές μέρες προκειμένου να του μείνουν αξέχαστα. Τι πρέπει λοιπόν να κάνουν για να αντιμετωπίσουν την μελαγχολία των Χριστουγέννων;

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Συνήθως χάνεστε στην θύελλα των συναισθημάτων σας. Αποτραβιέστε στην ζέστη φωλιά σας, το σπίτι σας, μέχρι να επουλώσετε τις πληγές σας. Μην ταλαιπωρείτε τον εαυτό σας και μην απογοητεύεστε και μελαγχολείτε συγκρίνοντας το σήμερα με το παρελθόν.

Βρείτε χρόνο – και διάθεση- να επικοινωνήσετε με κάποιον φίλο ή συγγενή που έχετε χαθεί εδώ και καιρό αλλά η σκέψη του περνά συχνά από το μυαλό σας. Θα σας κάνει καλό.

Προσπαθήστε να φέρετε τα ηλικιωμένα μέλη της οικογένειας στο σπίτι σας και κάντε τα να αισθανθούν χρήσιμα και επιθυμητά δίνοντάς τους τη δυνατότητα να συμμετέχουν σε απλές ομαδικές δραστηριότητες όπως ο στολισμός του σπιτιού ή η προετοιμασία των χριστουγεννιάτικων γλυκών και εδεσμάτων. Κάντε πράγματα για τον εαυτό σας και εστιάστε στα δικά σας θέλω. Οι Καρκίνοι με την προστατευτικότητα τους δεν δίνουν σημασία στα δικά τους προβλήματα, παρά τρέχουν να λύσουν τα θέματα των άλλων.

Tips: φτιάξτε τα δώρα των εορτών με τα χεριά σας. Βαλτέ όλη την ζεστασιά και την τρυφερότητα του χαρακτήρα σας, στην δημιουργία των δώρων για τους αγαπημένους σας και διώξτε την θλίψη από τα μάτια σας.

Πάρε απαντήσεις σε ό,τι σε απασχολεί! Αγόρασε ΤΩΡΑ την Προσωπική σου Πρόβλεψη και μάθε τι θα σου συμβεί το 2020!

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Μερικές φόρες ακόμη και η μελαγχολία είναι από τα ωραιότερα συναισθήματα για εσάς τους Σκορπιούς. Σας δίνει την δύναμη να ξαναγεννηθείτε από τις στάχτες σας.

Ο καλύτερος τρόπος για εσάς τους Σκορπιούς για να διώξετε τα μαύρα σύννεφα της κατάθλιψης είναι να κάνετε σεξ. Το σεξ καταπολεμά το άγχος, ηρεμεί τα τεντωμένα νεύρα, αναζωογονεί το σώμα, μεγαλώνει τον κοινωνικό σας κύκλο και φέρνει σε τέλεια αρμονία το σώμα, την ψυχή και το μυαλό.

Συνήθως στις γιορτές αποτελεί παράδοση να επισκεπτόμαστε τους νεκρούς μας αγαπημένους. Ανάψτε ένα κεράκι στην μνήμη τους και εστιάστε σε μια ζωή πλούσια, γεμάτη εμπειρίες. Όταν μοιράζεστε ιστορίες γι’ αυτούς τους ανθρώπους, γεμίζετε την καρδιά σας με αυτούς, αφού δεν μπορούν πια να γεμίσουν την ζωή σας. Ενώ υπάρχει θλίψη, συχνά υπάρχουν πλούσιες και αστείες αναμνήσεις που μπορείτε να μοιραστείτε με άλλους και να σας βοηθήσουν να ξεπεράσετε την απουσία τους.

Tips: αφήστε πίσω όλα τα συναισθήματα εκδικητικότητας και κακών σκέψεων για ανθρώπους που σας πλήγωσαν. Ο χρόνος ούτως η άλλως γιατρεύει τις πληγές.

ΙΧΘΥΣ

Οι Ιχθείς την μελαγχολία την έχουν στο τσεπάκι τους. Ρομαντικοί και ευφάνταστοι συνήθως επηρεάζεστε από τους κραδασμούς του περιβάλλοντος. Ιδίως τις εορτές που το κλίμα είναι έντονα συναισθηματικά φορτισμένο πολλές φορές απειλείται η ψυχική σας υγεία.

Ένας όμορφος τρόπος να χαλαρώσετε και να έρθετε πιο κοντά στα αγαπημένα σας πρόσωπα, είναι να μαζευτείτε όλοι γύρω από την φωτιά στο τζάκι και να πείτε παραμύθια ή ιστορίες που θυμάστε από μικροί. Θα σας ταξιδέψουν στα χρόνια της αθωότητας, τότε που τα Χριστούγεννα φάνταζαν μαγικά.

Μην ξεχάσετε όμως και παραπιείτε. Βάλτε όριο στην κατανάλωση αλκοόλ, δεδομένου ότι η υπερβολική κατανάλωση παρά την αντίθετη προσδοκία σας, θα αυξήσει τελικά τα συναισθήματα κατάθλιψης

Μα πάνω από όλα διώξτε την ανασφάλεια και παψτε να παίρνετε το ρόλο του θύματος στην ζωή. Είναι γεγονός ότι εστιάζετε στους άλλους για ενθάρρυνση την στιγμή που θα πρέπει να στηριχτείτε στα δικες σας δυνάμεις και μόνο.

Tips: επισκεφτείτε την εκκλησιά. Συνήθως η προσευχή δρα θεραπευτικά και μέσα από την ειλικρινή εξέταση του εαυτού μας βοηθάει να μεταμορφωθούμε ψυχικά και να τολμήσουμε να διώξουμε την θλίψη από την ζωή μας.

Διάβασε επίσης:

Εμείς σε ρωτάμε και ψηφίζεις! Πάμε να παίξουμε!

Τα 4 ζώδια που… «ανάβουν φωτιές» στο πέρασμά τους

Μην το σκέφτεσαι πολύ! Να τι δώρο μπορείς να κάνεις στο κάθε ζώδιο φέτος τα Χριστούγεννα

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved