Ταύρε, Παρθένε, Αιγόκερε: Έτσι θα περάσεις τα καλύτερα Χριστούγεννα της ζωής σου!

Αν ανήκεις σε ένα από αυτά τα ζώδια, δες τι πρέπει να κάνεις για να σου μείνουν αξέχαστες οι γιορτές

Ταύρε, Παρθένε, Αιγόκερε: Έτσι θα περάσεις τα καλύτερα Χριστούγεννα της ζωής σου!

Χριστούγεννα έρχονται σε λίγες μέρες και το κάθε ζώδιο της Γης έχει τα δικά του... "κουμπιά" που θα το κάνουν να περάσει αξέχαστες στιγμές!

ΤΑΥΡΟΣ

Τα προβλήματα, είτε οικονομικά είτε οικογενειακά, είναι ικανά να κάνουν τον Τάυρο να χάσει τον ύπνο του. Λατρεύει την ηρεμία και δεν θέλει αλλαγές στην ζωή του. Υπάρχουν όμως κάποιες στιγμές που δεν μπορεί να κάνει αλλιώς. Στην ζωή όμως δεν μπορούμε να τα έχουμε όλα υπό έλεγχο και θα πρέπει και εκείνος να είναι ανοικτός στις προκλήσεις της. Ο καλύτερος τρόπος για να ανέβει ψυχολογικά ένας Ταύρος είναι να περιποιηθεί τον εαυτό του. Η αγορά ενός αρώματος ή οτιδήποτε σχετίζεται με την ομορφιά θα τον κάνουν να αισθανθεί καλυτέρα.

Εσείς οι Ταύροι πάντως, καλό θα ήταν να βάλετε στα πλανά σας και ένα πρόγραμμα αδυνατίσματος γιατί η αγάπη σας για το φαγητό, σας... βάζει κάποια παραπανίσια κιλά. Επίσης μπορείτε να αξιοποιήσετε το ταλέντο σας στην μαγειρική και να καλέσετε φίλους και την οικογένειά σας. Ακόμα, η μουσική εκφράζει τους Ταύρους, οπότε εκτός από το να ακούτε, θα ήταν πολύ βοηθητικό και να τραγουδάτε. Θα σας βοηθούσε να αποτινάξετε την θλίψη από πάνω σας.

Τips: Γίνετε μέλος μιας χορωδίας ή οργανώστε βραδιές καραόκε με τους φίλους σας.

Πάρε απαντήσεις σε ό,τι σε απασχολεί! Αγόρασε ΤΩΡΑ την Προσωπική σου Πρόβλεψη και μάθε τι θα σου συμβεί το 2020!

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Η αυστηρότητα της Παρθένου θα καμουφλάρει την θλίψη που της προκαλούν οι γιορτές. Την... γνωστή γκρίνια παραπάνω πολλοί ίσως θα την απέδιδαν στα νεύρα και όχι σε έναν άνθρωπο που περνά την μελαγχολία των γιορτών. Σταματήστε λοιπόν να δουλεύετε τόσο σκληρά και βάλτε προτεραιότητες, σκεπτόμενοι τι είναι πιο σημαντικό για εσάς. Πρώτα να κάνετε τα σημαντικά και υποχρεωτικά και όχι τα πιο εύκολα και στη συνέχεια να διαγράφετε ό,τι έχει ολοκληρωθεί.

Αν θεωρείτε ότι δεν έχετε χρόνο να τα προλάβετε όλα μοιραστείτε τις ευθύνες. Και ναι μπορούν όλοι να τα κάνουν όλα, τόσο τελεία όσο εσείς. Πάψτε να ανησυχείτε. Αν είστε μόνοι, δοκιμάστε να αφιερώσετε λίγο από το χρόνο σας σε κάποια ομάδα εθελοντισμού για να αντλήσετε χαρά από την προσφορά βοήθειας στους άλλους.

Τips: Απλά ξεχάστε ότι όλα πρέπει να γίνουν στην εντέλεια. Σας επιφορτίζει με περισσότερο άγχος.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Ο Κρόνος, έχει γαλουχήσει τους Αιγόκερους με τα συναισθήματα της επιφυλακτικότητας, της ψυχρής στάσης και την απομόνωσή τους όσον αφόρα τις κοινωνικές επαφές. Δύσκολα το ζώδιο αυτό θα αφήσει να φανούν τα συναισθήματά του ή το πώς νιώθει ή το αν είναι μελαγχολικός ή όχι.

Εάν όμως εσείς οι Αιγόκεροι καταλάβετε ότι η συμπεριφορά σας είναι περισσότερο απόμακρη από ότι συνήθως, τότε φροντίστε να αποφορτιστείτε από τον υπερκαταναλωτικό χαρακτήρα των γιορτών. Δεν είναι απαραίτητο να αγοράσετε ακριβά δώρα ή δώρα για όλους. Αν υπάρχουν παιδιά, τότε μπορείτε να πάρετε δώρα μόνο σε αυτά. Στους μεγαλύτερους μπορείτε να προσφέρετε συμβολικά δώρα και να δώσετε μεγαλύτερη έμφαση στο πώς θα περάσετε όμορφα μαζί .Μη διστάσετε να δωρίσετε κάτι που σας έχουν δώσει στο παρελθόν και δεν το θέλετε ή δεν το χρειάζεστε. Σε κάποιον άλλο ίσως φανεί χρήσιμο. Και θα προσφέρετε χαρά και δεν θα κάνετε υπερβολικά έξοδα.

Ελέγξτε τις δαπάνες για τις γιορτές. Τα υπερβολικά έξοδα μπορεί να προκαλέσουν κατάθλιψη και στρες μόλις οι λογαριασμοί αρχίσουν να φτάνουν ο ένας μετά τον άλλον όταν οι γιορτές θα έχουν τελειώσει.

Tips: Από όσα κερδίσετε από τις περικοπές των εξόδων σας δώστε ένα μερίδιο σε φτωχούς και απόρους. Τα χρήματα δεν έχουν και τόσο μεγάλη σημασία. Η βοήθεια προς τους οικονομικά ανήμπορους θα ζεστάνει και την δική σας καρδιά.

Διάβασε επίσης:

Εμείς σε ρωτάμε και ψηφίζεις! Πάμε να παίξουμε!

Τα 4 ζώδια που… «ανάβουν φωτιές» στο πέρασμά τους

Μην το σκέφτεσαι πολύ! Να τι δώρο μπορείς να κάνεις στο κάθε ζώδιο φέτος τα Χριστούγεννα

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved