Τα 4 ζώδια που ζουν και αναπνέουν για να τραβούν την προσοχή

Είναι... attention freaks

Τα 4 ζώδια που ζουν και αναπνέουν για να τραβούν την προσοχή

Πρόκειται για τα ζώδια εκείνα που χρησιμοποιούν κάθε μέσο για να ξεχωρίσουν και να... απασχολήσουν τους γύρω τους. Τα έχεις συναντήσει και εσύ και σίγουρα τα ακολουθείς στα social media. Εκεί ακριβώς είναι που ξεσαλώνουν περισσότερο. Δεν σε αφήνουν σε ησυχία. Ποστάρουν συνέχεια φωτογραφίες τους και βίντεο, τόσο στην ροή, όσο και στα stories τους και περιμένουν με αγωνία πάνω από το κινητό τους το... like σου.

ΛΕΩΝ

Ο βασιλιάς της προσοχής. Έτσι και αισθανθεί ότι περνά αδιάφορος, είναι ικανός να πέσει σε κατάθλιψη. Ο Λέοντας θα προβάλλει την ζωή του στα social media για να δείξει το πόσο καλά περνά, πόσο αρχοντική είναι η ζωή του, πόση πολυτέλεια έχει γύρω του και γενικότερα το πόσο πολύ... αρέσει. Θέλει να δείξει ότι είναι ανώτερος από εσένα και φυσικά... "υψηλής καταγωγής". Αν δεν πάρει τα Likes που περιμένει, δεν θα μιλιέται και θα νιώθει αποτυχημένος.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Τα likes κυνηγά σας τρελός και ο Δίδυμος. Είναι το πιο επικοινωνιακό ζώδιο από όλα. Εννοείται ότι θα ποστάρει όλα όσα του συμβαίνουν, όλα όσα βλέπει και όλα όσα κάνει. Θα σου δείξει με κάθε λεπτομέρεια πού διασκεδάζει κτλ, ενώ θα μοιραστεί μαζί σου και τις απόψεις του... Δεν θέλει να ανοίξει διάλογο. Να συγκεντρώσει likes θέλει και να τραβήξει την προσοχή. Αυτό που λέμε να... "συζητιέται" το όνομά του και να απασχολεί.

ΖΥΓΟΣ

"Αρέσω παιδί μου αρέσω, πώς να το κάνουμε;" Αυτό είναι το moto του Ζυγού. Είναι ωραίος, το ξέρει και θα κάνει τα πάντα για να στο δείξει. Είναι νάρκισσος, θέλει να τον αποθεώνουν, να τον φλερταρουν, να τον θαυμάζουν και φυσικά να μαζεύει εκατοντάδες, αν όχι... χιλιάδες likes. Ο Ζυγός έχει ανάγκη την επιβεβαίωση. Μοιάζει πολύ με τον Λέοντα σε αυτό το κομμάτι. Επίσης είναι και ψώνιο και θέλει να σου δείξει το πόσο καλύτερα από εσένα περνά. Αν δεν του κάνεις Like, θα το πάρει προσωπικά...

ΙΧΘΥΣ

Το ζώδιο αυτό κουβαλάει πάνω του μεγάλη ανασφάλεια. Μην το βλέπεις έτσι χαμηλών τόνων. Θέλει να τραβά πάνω του την προσοχή, να αρέσει και να επιβεβαιώνεται. Είναι νάρκισσος, απλώς δεν το... διατυμπανίζει. Ωστόσο, σου δείχνει πως είναι ευάλωτο και ταπεινό χαμομηλάκι για να ασχολείσαι μαζί του, αλλά να μην το κακοχαρακτηρίζεις κιόλας. Και ο Ιχθύς θέλει να τραβά πάνω του την προσοχή και τα φώτα και φυσικά θα βγει και εκείνο στο κυνήγι των... likes στα social media. Ανταγωνίζεται τα ζώδια που αναφέραμε παραπάνω, απλώς σε λίγο πιο χαμηλούς τόνους.

Διάβασε επίσης:

Τα 5 ζώδια που σε «ανεβάζουν» όταν είσαι στις μαύρες σου

Τα 5 ζώδια που δεν αντέχονται με… ΤΙΠΟΤΑ!

Τα 6 ζώδια που έχουν απεριόριστη υπομονή και αντέχουν πολλά!

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved