Τα 5 ζώδια που δεν αντέχονται με… ΤΙΠΟΤΑ!

Σε φτάνουν στο "αμήν" με την συμπεριφορά τους

Τα 5 ζώδια που δεν αντέχονται με… ΤΙΠΟΤΑ!

Ώρες-ώρες θες μέχρι και να χαστουκίσεις κάποιους ανθρώπους! Αλλά… Συγκρατιέσαι και δεν το κάνεις. Στέκεσαι στο ύψος σου. Τα ζώδια αυτά με την συμπεριφορά τους και τον χαρακτήρα τους μπορούν εύκολα να σε βγάλουν εκτός εαυτού. Ποια είναι αυτά;

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Νούμερο ένα στην σχετική μας λίστα, καθώς το ζώδιο αυτό μπορεί να σε βγάλει με μεγάλη ευκολία έξω από τα ρούχα σου. Είναι τόσο επικριτικό, τόσο υπερβολικά… οργανωτικό που είναι ικανό να σε τρελάνει. Έχει εμμονή με την λεπτομέρεια και την τελειότητα και δεν μπορείς να το ευχαριστήσεις με τίποτα. Αυτοί οι άνθρωποι είναι το ίδιο εκνευριστικοί τόσο στην επαγγελματική τους ζωή, όσο και στην προσωπική τους. Θα πρέπει να είσαι φάση ζεν, αλλά πολύ… ζεν για να τους αντέξεις.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Δικαιωματικά οι Δίδυμοι είναι στην δεύτερη θέση της σχετικής μας λίστας. Είναι το ζώδιο που μπορεί πραγματικά να σε τρελάνει. Να σε κάνει να αρχίσεις να ανησυχείς ότι το… χάνεις. Άλλα λέει, άλλα κάνει, άλλα σκέφτεται και εσύ άκρη μαζί του δε θα βγάλεις ποτέ. Επίσης, είναι γνωστό ότι το ψέμα είναι η δεύτερη φύση τους και φυσικά θα σε φλομώσουν. Έχουν master στο κομμάτι αυτό και τις περισσότερες φορές ούτε που θα το καταλάβεις ότι σου «πούλησαν παππά».

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Welcome to hell!!! Αυτή είναι η φράση που περιγράφει περισσότερο μια σχέση με Σκορπιό. Και δεν μιλάμε μόνο για ερωτική σχέση… Είναι ίσως το πιο δύσκολο ζώδιο για να διαχειριστείς ή να υπομείνεις. Είναι δογματικό, ζηλιάρικο και εμμονικό. Έχει αγύριστο κεφάλι και όταν βάλει κάτι στο μυαλό του, θα το πετύχει με κάθε τρόπο και μέσο.

ΚΡΙΟΣ

Δύσκολα μπορείς να αντέξεις με έναν Κριό δίπλα σου. Είναι ευέξαπτος, είναι υπερκινητικός και όταν έχει να κάνει πολλά πράγματα μαζεμένα, χάνει την μπάλα… Επίσης, εάν βάλει κάτι στο μυαλό του δεν υπάρχει περίπτωση να μην το πραγματοποιήσει ή να μην το αποκτήσει. Και δεν θα τον νοιάξει, εάν θα έχει σωστή συμπεριφορά απέναντί σου ή αντιμετώπιση…

ΤΑΥΡΟΣ

Ο Ταύρος θα σε μισήσει εάν διαφωνήσεις μαζί του και αυτός είναι ένας από τους κύριους λόγους για να τσακωθεί. Έχει αυτοπεποίθηση και δεν φοβάται να το δείξει. Αν του πεις ότι διαφωνείς μαζί του, τότε θα σε κοιτάξει με ένα βλέμμα δολοφονικό και δεν θα ξέρεις πού να τρέξεις να κρυφτείς. Εάν ο Ταύρος θελήσει να αποκτήσει κάτι, θα αρχίσει μεταξύ άλλων και την γκρίνια, μέχρι φυσικά να το αποκτήσει. Μετά θα επιστρέψει στην ζεν κατάσταση που ήταν και πριν.

Διάβασε επίσης:

Τα 6 ζώδια που έχουν απεριόριστη υπομονή και αντέχουν πολλά!

Τρέξε να κρυφτείς, αν πεις αυτή την «άκυρη» ατάκα στο κάθε ζώδιο

Τα 5 ζώδια που συνήθως ξεχνάς να καλέσεις στο πάρτι σου!

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved