Αυτά τα 5 ζώδια είναι δύσκολο να κάνουν το κουμάντο τους!

Μήπως βγαίνεις μονίμως εκτός προϋπολογισμού;

Αυτά τα 5 ζώδια είναι δύσκολο να κάνουν το κουμάντο τους!

Ξεφεύγεις συχνά από τον προϋπολογισμό σου; Μην ανησυχείς. Συμβαίνει και στα καλύτερα παιδιά! Ακόμα κι εκείνοι που η οικονομική τους υπευθυνότητα είναι δεδομένη, θα τύχει να ξοδέψουν περισσότερα απ’ όσα υπολόγιζαν. Άλλωστε, πάντα υπάρχουν και τα έκτακτα έξοδα, που είναι αδύνατον να προβλέψεις, όπως π.χ. η πληρωμή για μια ξαφνικής βλάβης στο αυτοκίνητό σου.

Παρόλα αυτά, υπάρχουν κάποιοι άνθρωποι, που ανεξαρτήτως των καταστάσεων, ξεμένουν πάντα από λεφτά, ενώ κάποιοι άλλοι φροντίζουν πάντα να τους μείνει έστω και ένα μικρό ποσό έως το τέλος του μήνα.

Όπως με όλα τα πράγματα, η αστρολογία έχει να μας πει πολλά για τον τρόπο που ξοδεύουμε. Ας δούμε λοιπόν, ποια είναι τα ζώδια που επιδίδονται στις πιο αλόγιστες σπατάλες:

ΚΡΙΟΣ

Οι Κριοί ξεφεύγουν από τον προϋπολογισμό επειδή έχουν την τάση να συγχέουν τις ανάγκες με τις επιθυμίες. Δεν μπορούν π.χ. να καταλάβουν ότι δεν χρειάζονται αυτό το ζευγάρι παπούτσια, απλώς το θέλουν. Με αυτήν τη λογική, μπορούν να βρίσκουν συνεχώς δικαιολογίες για τις αγορές τους και να ψωνίζουν ασταμάτητα.

Όμως, η αλήθεια είναι πως αν αγοράζεις όλα όσα επιθυμείς και αυτά δεν είναι γραμμένα στο τεφτέρι εσόδων-εξόδων, θα ξοδέψεις πολλά. Και αν αυτό συμβαίνει κάθε μήνα, θα πρέπει ή να προσαρμόσεις τον προϋπολογισμό σου ή να τον παρατήσεις εντελώς, αφού κάθε προσπάθεια αποδεικνύεται μάταιη!

ΔΙΔΥΜΟΙ

Οι Δίδυμοι έχουν πολλά θέματα που «τρέχουν» ταυτόχρονα και υπάρχουν φορές που ειλικρινά ξεχνούν ακόμα κι ότι κάποια στιγμή είχαν κάνει ένα οικονομικό πλάνο. Μπορεί να καταστρώσουν μια κατάσταση εσόδων-εξόδων, αλλά όταν χρειαστεί να ελέγξουν με υπευθυνότητα τις συναλλαγές τους, το ξεχνούν εντελώς, αφού είναι πάντα τόσο απασχολημένοι!

Με άλλα λόγια, ο προϋπολογισμός τους στηρίζεται στη διάθεσή τους. Κι αν νιώσουν ότι ο εαυτός τους χρειάζεται περιποίηση ή μια θεραπεία, τότε ο προγραμματισμός εξόδων πάει… περίπατο!

ΖΥΓΟΣ

Οι Ζυγοί έχουν πρόβλημα με τις αυθόρμητες αγορές, και όταν αγοράζουν κάτι που ήταν εκτός προγράμματος, ξεχνούν να το σημειώσουν στα τεφτέρια τους! Αν δεν ακολουθούν ένα οικονομικό πρόγραμμα και δεν κάνουν τις αναγκαίες προσαρμογές, καταλήγουν συνήθως σ' ένα οικονομικό χάος που τους οδηγεί σε μεγάλη απογοήτευση.

Ζυγέ, αν δεν παρακολουθείς τι ξοδεύεις, ποτέ δεν θα καταφέρεις να είσαι εντός προϋπολογισμού.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Οι Τοξότες είναι πολύ αισιόδοξοι, αλλά ο ρεαλισμός δεν είναι το φόρτε τους. Θα κάνουν έναν προϋπολογισμό στις αρχές του μήνα, ο οποίος δεν έχει καμία σχέση με τις πραγματικές οικονομικές τους δυνατότητες. Θέλουν να γίνουν καλύτεροι στην αποταμίευση και να τα καταφέρουν, οπότε βάζουν στόχους, που όμως είναι πολύ δύσκολο να επιτευχθούν.

Οι προθέσεις τους είναι καλές, αλλά οι ίδιοι είναι έτσι φτιαγμένοι που συνήθως δεν τα καταφέρνουν. Θα πρέπει να κοιτάξουν τις οικονομικές τους δυνατότητες με κριτική ματιά και να φτιάξουν ένα πρόγραμμα το οποίο θα μπορέσουν να τηρήσουν.

ΙΧΘΥΕΣ

Οι Ιχθύες θα ξεφύγουν από το οικονομικό τους πρόγραμμα, επειδή είναι πολύ συμπονετικοί και δοτικοί. Αν κάποιος χρειάζεται βοήθεια, ειδικά οικονομική, ο Ιχθύς θα του την δώσει. Είναι το είδος των ανθρώπων που θα προτιμήσουν να ξοδέψουν ακόμα και τα τελευταία τους κέρματα για κάποιον άλλον, παρά για τον εαυτό τους.

Όταν κάνουν έξοδα εκτός προϋπολογισμού, ξεχνούν να το σημειώσουν κάπου, οπότε δεν έχουν συναίσθηση ποιο είναι το ακριβές υπόλοιπο που τους έχει απομείνει. Όταν αντιληφθούν ότι ξέφυγαν τελείως και δεν έχουν δεκάρα, είναι πια αργά για να διορθώσουν την κατάσταση.

Διάβασε επίσης:

Έτσι θα προσπαθήσει να σε κοντρολάρει το κάθε ζώδιο!

Αυτά είναι τα μεγαλύτερα ελαττώματα του ζωδίου σου!

Ποια ζώδια είναι πρόθυμα να ζητήσουν συγγνώμη και ποια αρνούνται πεισματικά;

Ποιο είναι το «τοξικό» χαρακτηριστικό σου, σύμφωνα με το ζώδιό σου;

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved