Τα 4 ζώδια που δεν ξέρουν να συμπεριφέρονται

Πιο χύμα στο κύμα δεν έχει...

Τα 4 ζώδια που δεν ξέρουν να συμπεριφέρονται

Τα ζώδια αυτά δεν φημίζονται για την αβρότητα και τους καλούς τους τρόπους. Συγκεκριμένα θα σε αφήσουν με το στόμα ανοιχτό ή -ακόμα χειρότερα- θα σε εκνευρίσουν με όσα κάνουν ή λένε. Είναι τα άτομα εκείνα που θα πετάξουν τη χοντράδα τους και θα σε προσβάλλουν, οι ερωτήσεις τους είναι θρασείς και αδιάκριτες, τρώνε με τα χέρια, είναι θορυβώδη, γενικότερα... πιο χύμα πεθαίνεις. Το 'κανες εικόνα; Εντάξει, να τους το δώσουμε όμως κι αυτό: Δεν το κάνουν επίτηδες, απλώς σαν χαρακτήρες είναι πιο άμεσοι και δεν προσποιούνται.

ΚΡΙΟΣ

Είναι πιο "χύμα τύπος" πεθαίνεις... Θα σου πει αυτό που σκέφτεται χωρίς να το φιλτράρει πρώτα και ας είναι κάτι προσβλητικό ή μειωτικό. Θα καθίσει στο τραπέζι και θα φάει πρώτος, πριν καν καθίσουν όλοι οι υπόλοιποι. Είναι ο άνθρωπος που βρίζει με κάθε ευκαιρία, φωνάζει, τσακώνεται και με τα ρούχα του ακόμα και αν τύχει να διαφωνήσεις μαζί του, η προσβολή πάει σύννεφο. Α, και μην περιμένεις να προσφέρει τη θέση του στον οποιοδήποτε...

ΛΕΩΝ

Μπορεί να είναι ο "βασιλιάς" του ζωδιακού, όμως από τρόπους... υστερεί. Ο Λέοντας είναι εγωιστής και παρτάκιας. Είναι υπερόπτης, είναι αλαζόνας και υποτιμά τους γύρω του. Σε θεωρεί "δούλο" του και όχι ισάξιό του. Θέλει να περνά εκείνος καλά και δεν τον νοιάζουν οι άλλοι. Επίσης, θα σε κρίνει και θα σε προσβάλλει με μεγάλη ευκολία.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Είναι ο κάφρος του ζωδιακού. Το χιούμορ του... τσακίζει κόκαλα. Δεν "βουτάει" την γλώσσα στο μυαλό και δεν τον ενδιαφέρει κιόλας. Δεν αντέχουν όλοι την πλάκα που μπορεί να κάνει. Και για να τα λέμε και όλα, ούτε εκείνον τον νοιάζει, αν θα τον αντέχεις ή αν θα τον συμπαθείς κτλ. Βασικά, σκασίλα του μεγάλη για τη γνώμη σου.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Ο Υδροχόος είναι επίσης άνθρωπος... "ό,τι να' ναι". Δεν έχει αισθήματα, είναι στον κόσμο του και η γλώσσα του κόκαλα δεν έχει και κόκαλα τσακίζει. Θα σε επικρίνει, θα σου πει αυτό που σκέφτεται, χωρίς ενδοιασμό και θα σε προσβάλλει. Φυσικά και δεν θα νιώσει τύψεις και μην περιμένεις να σου ζητήσει συγγνώμη. Δεν έχεις καμία τύχη.

Διάβασε περισσότερα:

Θα «φτύσεις αίμα», αν έχεις αφεντικό ένα από αυτά τα 3 ζώδια!

Τα 4 ζώδια που είναι «τέρατα ψυχραιμίας», όταν οι άλλοι τα χάνουν!

Οι 4 «μοναχικοί λύκοι» του ζωδιακού!

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved