Τα 3 ζώδια που δεν θα γνώριζες ποτέ στους γονείς σου!

Αν έχεις σχέση με ένα από αυτά τα ζώδια ξανασκέψου το καλά πριν το γνωρίσεις στους γονείς σου

Τα 3 ζώδια που δεν θα γνώριζες ποτέ στους γονείς σου!

Εσύ είσαι μαζί του/της και περνάς καλά. Φτάνει λοιπόν η στιγμή που λες: "μωρέ μήπως να τον/την καλέσω στο σπίτι να γνωρίσει τους γονείς μου;" Είναι που σε έχουν πρήξει και εκείνοι να τους συστήσεις το αμόρε σου γιατί θέλουν να δουν ιδίοις όμμασι με τι άνθρωπο βγαίνεις τόσο καιρό και αν σε αγαπάει, σε προσέχει και φυσικά τι σκοπό έχει για σένα. Εμείς στο λέμε για το δικό σου καλό ότι αυτά τα τρία ζώδια καλύτερα να τα κρατήσεις μακριά από τους γονείς σου μέχρι τον... γάμο. Μετά βλέπεις βρε αδερφέ!

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Είναι που είναι στον κόσμο του ο Υδροχόος, θα τον πας σε ένα οικογενειακό τραπέζι και θα αρχίσει τα δικά του. Θα κάνει κουβέντα για την παγκόσμια ειρήνη, για την κλιματική αλλαγή, για την πολιτική και γενικότερα θα είναι αντιδραστικός και μεγάλος αντιρρησίας. Δεν θα αφήσει καθόλου καλή εντύπωση στους γονείς σου. Άσε που θα νιώσει κιόλας ότι πνίγεται γιατί πας να τον... τυλίξεις για γάμο και παίζει πολύ σοβαρά, μετά το οικογενειακό τραπέζι, να σου πει ένα... "χωρίζουμε" κι εσύ να μείνεις παγωτό!

ΤΟΞΟΤΗΣ

Ο Τοξότης κάποιες φορές χάνει το μέτρο στην συμπεριφορά του. Μπορεί να γίνει μεγάλος κάφρος. Να ξεκινήσει να κάνει κάποια "χοντρά" και άκομψα αστεία και να σε εκθέσει. Είναι ώρες-ώρες απελπιστικά ειλικρινής και μπορεί να του ξεφύγει καμιά κακία για την εμφάνιση της μαμάς σου για παράδειγμα. Να της πει λόγου χάρη: "Κυρία Μαρίκα τρώτε πολύ βλέπω... Το αδειάσατε το πιάτο". Εκείνος θα το θεωρήσει χιουμοράκι και η μαμά σου θα προσβληθεί!

ΚΡΙΟΣ

Ο Κριός είναι ικανός να τσακωθεί με όλο σου το σόι από το πρώτο "χαίρω πολύ". Είναι ανταγωνιστικός και θα προσπαθήσει να επιβληθεί με τον τρόπο του για να δείξει ότι εκείνος είναι ο αρχηγός της υπόθεσης. Δεν θα διστάσει να κοντραριστεί με τον πατέρα σου, για παράδειγμα, ακόμα και για το ποδόσφαιρο ή την πολιτική. Εύκολα θα ξεφύγει το πράγμα σε μια διαφωνία. Θα κάνει λόγο μετά και για... ελευθερία, άρνηση δέσμευσης κτλ και οι γονείς σου δεν θα θέλουν να τον ξαναδούν.

Διάβασε επίσης:

Οι 3 ιδανικές γυναίκες για τον άντρα Σκορπιό

Γύρισε και θέλει να είστε ξανά μαζί; Πρόσεχε γιατί κάποιο λάκκο έχει η φάβα

Από την συμπεριφορά του θα καταλάβεις ότι σε κεράτωσε

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved