Το ζώδιό σου δείχνει πότε το σύμπαν συνωμοτεί για να ερωτευτείς!

Μάθε γιατί είναι πιθανό να ερωτευτείς σε συγκεκριμένα χρονικά διαστήματα!

Το ζώδιό σου δείχνει πότε το σύμπαν συνωμοτεί για να ερωτευτείς!

Ο δυνατός, συγκινητικός, φλογερός, αληθινός έρωτας διακρίνεται από υψηλά και ευγενή συναισθήματα, όμως δεν είναι και τόσο εύκολο να τον βρεις. Αν, πάντως, σου έχει τύχει να σκεφτείς ή να πεις κάποια συγκεκριμένη εποχή τη φράση «Μύρισε έρωτας», αυτό σημαίνει ότι έχεις αντιληφθεί την εποχική επιρροή στην ερωτική διάθεση. Και η εποχή που μπορεί να σου τύχει ο κεραυνοβόλος έρωτας δεν είναι η ίδια για τον καθένα!

Πιο κάτω, ανάλογα με το ζώδιο που ανήκεις, θα διαβάσεις πότε ο χρόνος «συνωμοτεί», ώστε να ζήσεις έναν συγκλονιστικό έρωτα. Τα αστρολογικά συμπεράσματα έχουν προκύψει από τη θέση του Ήλιου στον 5ο ηλιακό οίκο κάθε ζωδίου. Ας τονιστεί εδώ ότι ο 5ος οίκος δείχνει τα φλερτ, τη χαρά της ζωής, τον έρωτα, τη δημιουργικότητα και τα παιχνίδια. Επίσης, ό,τι διαβάσεις δεν ισχύει μόνο για όσους ανήκουν σε κάποιο ζώδιο, αλλά και για όσους έχουν ωροσκόπο στο ζώδιο αυτό.

ΚΡΙΟΣ

Καλύτερος μήνας για έρωτα: Από 23/07 έως 23/08

Ο Κριός παίρνει φωτιά και γοητεύεται από το καυτό καλοκαίρι, αφού ο Ήλιος εισέρχεται στον Λέοντα, το ζώδιο της δημιουργικότητας, του πάθους και της ανεξαρτησίας. Η μεγάλη επιθυμία του Κριού είναι να ερωτευτεί ένα πρόσωπο που θα τον λατρέψει, καθώς η αυτή η φλογερή εποχή κατακλύζεται από ρομαντισμό.

ΤΑΥΡΟΣ

Καλύτερος μήνας για έρωτα: Από 24/08 έως 22/09

Η εποχή της Παρθένου, έχει μια συντριπτική επιρροή στον Ταύρο. Τη στιγμή που ο Ήλιος εισέρχεται σε αυτό το σχολαστικό αλλά και δημιουργικό ζώδιο, είναι η εποχή που θα ερωτοχτυπηθεί όσο ποτέ άλλοτε. Τι να πει κανείς; Ίσως να τον ευχαριστεί η εργατικότητα της Παρθένου.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Καλύτερος μήνας για έρωτα: Από 23/09 έως 23/10

Για τους Διδύμους, υπάρχει κάτι μυστηριωδώς ενδιαφέρον στην εποχή του φθινοπώρου, αλλά όταν ο Ήλιος μπει στον ακαταμάχητο Ζυγό, είναι εντελώς έτοιμοι για να ορμήσουν και να δοκιμάσουν νέες εμπειρίες. Με τον Ήλιο να χορεύει προκλητικά μέσα στον 5ο οίκο του φλερτ και του πάθους, το να πέσει ένας Δίδυμος στα δίχτυα του έρωτα είναι σχεδόν αναπόφευκτο.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Καλύτερος μήνας για έρωτα: Από 23/10 έως 21/11

Ο Καρκίνος είναι από τους λίγους ανθρώπους που δεν τους φοβίζει η ασφυκτική αίσθηση που αποπνέει η εποχή του Σκορπιού. Αντιθέτως, τότε είναι πιο πιθανόν να βγει έξω από το καβούκι του. Αυτή η εποχή για τον Καρκίνο κυριαρχείται από υπερβολικό πάθος και εκρήξεις αδρεναλίνης.

ΛΕΩΝ

Καλύτερος μήνας για έρωτα: Από 22/11 έως 21/12

Η αγάπη είναι μια περιπέτεια για έναν Λέοντα. Ο αυθόρμητος και γελαστός Τοξότης κυβερνάει τον 5ο οίκο των ερώτων του και γεμίζει φλόγα το σώμα και την καρδιά του Λιονταριού. Έτσι εξηγείται γιατί τυχαίνει συχνά να ερωτευτεί με τρέλα, μέσα στην καρδιά του χειμώνα.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Καλύτερος μήνας για έρωτα: Από 21/12 έως 20/01

Παρθένε, χαλάρωσε μέχρι να έρθει η γλυκιά αγάπη σου. Ο χειμώνας είναι η εποχή σου, αφού ο Αιγόκερως ηγεμονεύει τον ρομαντικό 5ο οίκο σου. Αυτό είναι το πιο πιθανό διάστημα που θα επιδοθείς στο φλερτ και θα έχεις γοητευτικές συναναστροφές.

ΖΥΓΟΣ

Καλύτερος μήνας για έρωτα: Από 20/01 έως 18/02

Αν το καλοεξετάσεις, κατά βάθος, ο Βαλεντίνος του καθενός είναι ο Ζυγός. Τον μήνα του Υδροχόου, ο ήλιος ανακινεί τον παθιασμένο 5ο οίκο των ερώτων του Ζυγού. Έτσι, δεν είναι περίεργο που τόσο ο ίδιος αλλά και όλοι γύρω του σπινθηροβολούν με το βλέμμα και την καρδιά.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Καλύτερος μήνας για έρωτα: Από 18/02 έως 20/03

Το πάθος ενός Σκορπιού είναι πέρα από την αντίληψη αυτού του κόσμου. Οι ονειρικοί Ιχθύες κυβερνούν τον 5ο οίκο των ερώτων του Σκορπιού, κι αυτό εξηγεί γιατί τόσοι πολλοί Σκορπιοί έλκονται από μουσικούς και καλλιτέχνες. Το όνομα του Σκορπιού είναι χαραγμένο στην κορύφωση του χειμώνα, δηλ. στον μήνα των Ιχθύων!

ΤΟΞΟΤΗΣ

Καλύτερος μήνας για έρωτα: Από 21/03 έως 20/04

Την άνοιξη ο Τοξότης είναι έτοιμος να «εκτοξευτεί». Όταν ο Ήλιος εισέρχεται στο θερμόαιμο ζώδιο του Κριού, κατά τη διάρκεια της εαρινής ισημερίας, ενεργοποιείται αμέσως ο 5ος οίκος του που κυβερνά τα παιχνίδια του του έρωτα. Όλη αυτή η φρέσκια ενέργεια γεμίζει τον Τοξότη με περισσότερη αυτοπεποίθηση και ερωτική διάθεση.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Καλύτερος μήνας για έρωτα: Από 21/04 έως 21/05

Για σένα Αιγόκερε, η καλύτερη εποχή για έρωτες πέφτει μέσα στην Πρωτομαγιά! Κάθε χρόνο, τον μήνα του Ταύρου, επιδίδεσαι οπωσδήποτε σε αισθησιακές και ρομαντικές απολαύσεις. Δεν είσαι ο τύπος που ερωτεύεται εύκολα, αλλά αυτήν η εποχή αξίζει μια εξαίρεση.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Καλύτερος μήνας για έρωτα: Από 21/05 έως 21/06

Το φλερτ είναι μια από τις αγαπημένες σου ασχολίες του Υδροχόου. Το περίεργο ζώδιο των Διδύμων κυβερνά τον 5ο οίκο της ερωτικής αποπλάνησης του Υδροχόου. Ως εκ τούτου, αυτόν το μήνα υπάρχει ακόρεστη ανάγκη για διανοητική διέγερση και ποικιλία στον ερωτικό τομέα. Υδροχόε, αυτό το διάστημα να χρησιμοποιείς το λόγο σου και μην φοβάσαι να δοκιμάσεις την τύχη σου!

ΙΧΘΥΕΣ

Καλύτερος μήνας για έρωτα: Από 22/06 έως 22/07

Τίποτα δεν είναι καλύτερο για τους Ιχθύς, από ένα καλοκαιρινό ειδύλλιο. Παρά την αξεπέραστα ρομαντική προσωπικότητά τους, οι Ιχθύες έχουν πάντα τύχη κατά τη διάρκεια του μήνα που ο ήλιος βρίσκεται στον Καρκίνο. Με τον Ήλιο να ακτινοβολεί μέσα στο συναισθηματικό 5ο οίκο του, ένας Ιχθύς που δεν έχει πέσει ακόμα στα δίχτυα του έρωτα, δεν θα χρειαστεί πολύ καιρό για να το πάθει!

Διάβασε επίσης:

Τα «αμαρτωλά» ποσοστά των ζωδίων!

Αυτός είναι ο αληθινός λόγος που δεν στεριώνουν οι σχέσεις σου!

Έτσι θα προσπαθήσει να σε κοντρολάρει το κάθε ζώδιο

Ποια ζώδια είναι πρόθυμα να ζητήσουν συγγνώμη και ποια αρνούνται πεισματικά;

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved