Ανήκετε στο ίδιο ζώδιο; Δες αν η σχέση σας θα πετύχει ή θα αποτύχει παταγωδώς

Το γεγονός ότι ανήκετε στο ίδιο ζώδιο δεν εγγυάται ότι η σχέση σας θα... «προκόψει»

Ανήκετε στο ίδιο ζώδιο; Δες αν η σχέση σας θα πετύχει ή θα αποτύχει παταγωδώς

Τελικά, είναι καλό να μοιάζεις με το ταίρι σου και να έχετε τόσα κοινά στοιχεία; Εξαρτάται για ποιο ζώδιο μιλάμε... Διότι καλές οι ομοιότητες και όλα τα σχετικά, αλλά αυτές είναι μπορεί να αποτελέσουν την αχίλλειο πτέρνα της σχέσης σας και να την «τινάξουν στον αέρα». Διάβασε λίγο πιο κάτω τους συνδυασμούς ζωδίων και δες ποια ταιριάζουν μεταξύ τους και ποια δεν μπορούν με τίποτα να «κάνουν χωριό».

ΚΡΙΟΣ ΜΕ ΚΡΙΟ

Ξέχνα το! Δεν υπάρχει περίπτωση να αντέξει αυτή η σχέση για καιρό. Μπορεί στην αρχή να τα βρίσκετε και να είστε ερωτευμένοι, αλλά θα σας περάσει γρήγορα και μετά θα τρώγεστε σαν τον σκύλο με τη γάτα. Θα αρχίσουν οι καβγάδες, οι εγωισμοί και θα σας φύγει ο ενθουσιασμός.

ΤΑΥΡΟΣ ΜΕ ΤΑΥΡΟ

Ίσως... Αυτή είναι η απάντηση. Από τη μια θα έχετε αρκετά κοινά ενδιαφέροντα, από την άλλη όμως, κινδυνεύετε να βαρεθείτε γρήγορα και να ρουτινιάσετε…

ΔΙΔΥΜΟΣ ΜΕ ΔΙΔΥΜΟ

Αφήστε το καλύτερα… Δεν θα βγάλετε άκρη. Δεν θα συνεννοηθείτε ποτέ και στο τέλος θα καταλήξετε να «μαλλιοτραβηχτείτε».

ΚΑΡΚΙΝΟΣ ΜΕ ΚΑΡΚΙΝΟ

Ποιος θα παρηγορεί ποιον; Είστε υπερβολικά ίδιοι για να μπορέσετε να βρείτε ισορροπίες. Με άλλο ζώδιο θα τα πάτε μια χαρά. Με το δικό σας... ούτε καν!

ΛΕΩΝ ΜΕ ΛΕΩΝ

Ο βασιλιάς και η βασίλισσα... Δεν θα κάνετε χωριό. Ποιος θα θαυμάζει ποιον; Ποιος θα είναι ο αρχηγός της σχέσης; Ποιος θα είναι ο πιο εγωιστής κτλ. Αναζήτησε άλλο ζώδιο για σχέση...

ΠΑΡΘΕΝΟΣ ΜΕ ΠΑΡΘΕΝΟ

Ιδανικός συνδυασμός! Εξαιρετικός! Σε καταλαβαίνει και τον καταλαβαίνεις. Δεν χρειάζονται περισσότερα λόγια. Ταιριάζετε όσο με κανένα άλλο ζώδιο. Προχωρήστε στην σχέση ΑΦΟΒΑ.

ΖΥΓΟΣ ΜΕ ΖΥΓΟ

Ένα από τα πιο τρυφερά, ερωτικά και ρομαντικά ζευγάρια που θα μπορούσαν να συνυπάρξουν. Σαν τους Παρθένους κι εσείς, είστε, αυτό που λέμε, κύλησε ο τέντζερης και βρήκε το καπάκι. Εξαιρετικός συνδυασμός!

ΣΚΟΡΠΙΟΣ ΜΕ ΣΚΟΡΠΙΟ

Α πα πα πα! Δεν θα αντέχατε μαζί πάνω από εβδομάδα... Κατασκοπία, μυστικά, ζήλια, εμμονές, έλλειψη εμπιστοσύνης θα κυριαρχούσαν ανάμεσά σας.

ΤΟΞΟΤΗΣ ΜΕ ΤΟΞΟΤΗ

Η δική σας περίπτωση είναι 50-50. Με προσπάθεια, αμοιβαίες υποχωρήσεις και υπομονή, ίσως και να τα καταφέρνατε. Αλλά είστε και οι δυο εκκεντρικοί, ελεύθερα πνεύματα και δεν θέλετε πίεση και δεσμεύσεις...

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ ΜΕ ΑΙΓΟΚΕΡΩ

Μπορεί στην αρχή να είναι ΟΚ η κατάσταση, τελικά όμως θα πιαστείτε... κέρατο με κέρατο. Οι καβγάδες θα είναι συχνοί, όπως και η μάχη για την εξουσία, την κυριαρχία και το πάνω χέρι στην σχέση. Από εμάς είναι... όχι αυτός ο συνδυασμός.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ ΜΕ ΥΔΡΟΧΟΟ

Μπορεί η έλξη ανάμεσά σας στην αρχή να είναι έντονη, αλλά το μέλλον... χλωμό φαίνεται. Στρέψε σε άλλο ζώδιο την προσοχή σου. Υπάρχουν κι αλλού πορτοκαλιές...

ΙΧΘΥΣ ΜΕ ΙΧΘΥ

Θα μπορούσατε να κάνετε ένα πολύ καλό ζευγάρι. Έχετε αρκετά κοινά στοιχεία που θα σας κάνουν να περνάτε καλά μεταξύ σας και να έχετε μια ευτυχισμένη σχέση. Ταιριάζεις με τον ομοζώδιό σου, μην το ψάχνεις!

Διάβασε επίσης:

5 ζευγάρια που, αν βγουν ραντεβού, θα σκυλοβαρεθούν!

Ποια είναι τα πιο αχώριστα ζώδια

Αυτά τα 4 ζευγάρια εύκολα γίνονται από φίλοι, εραστές

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved