4 χαρακτηριστικά που δεν αντέχεις στους άλλους και σε «βγάζουν από τα ρούχα σου»

Σου σπάνε τα νεύρα και δεν τα αντέχεις με τίποτα...

4 χαρακτηριστικά που δεν αντέχεις στους άλλους και σε «βγάζουν από τα ρούχα σου»

Οι γνώσεις πάνω στην αστρολογία είναι ένας τρόπος να σχηματίσουμε μία γενικότερη εικόνα για τους ανθρώπους που μας περιβάλλουν. Αρκεί να γνωρίζουμε τη μέρα που γεννήθηκαν για να αντλήσουμε πληροφορίες για τα χαρακτηριστικά της προσωπικότητάς τους, είτε πρόκειται για τα καλά είτε για τα… ενοχλητικά.

Σαφώς, η αλληλεπίδραση που έχει ένας άνθρωπος με το περιβάλλον του παίζει εξίσου σημαντικό ρόλο στη διαμόρφωση του χαρακτήρα του. Για έναν Ταύρο, λόγου χάρη, που δίνει μεγάλη σημασία στην ειλικρίνεια και την ευθύτητα, ίσως δυσκολευτεί να πορευτεί με έναν μυστηριώδη Σκορπιό. Ακριβώς για αυτό, παρακάτω έχουμε δημιουργήσει μία λίστα με εκείνα τα χαρακτηριστικά που ενοχλούν περισσότερο το κάθε ζώδιο.

ΚΡΙΟΣ

1. Έλλειψη φιλοδοξίας: Με το πάθος να τον «καίει» κάθε στιγμή, ο Κριός είναι δύσκολο να καταλάβει τους ανθρώπους που δεν έχουν καμία φιλοδοξία στη ζωή τους.

2. Στασιμότητα: Η δυναμική του φύση δεν του επιτρέπει να δεχθεί τη στασιμότητα στους γύρω του.

3. Κτητικότητα: Οι Κριοί απολαμβάνουν τον προσωπικό τους χώρο, για αυτό και απομακρύνονται γρήγορα από μία σχέση, όταν βλέπουν πως ο σύντροφός τους γίνεται υπερβολικά κτητικός.

4. Έλεγχος: Ο έλεγχος, ειδικά μέσα σε μία ερωτική σχέση, έρχεται σε κόντρα με την αυτόνομη φύση του.

ΤΑΥΡΟΣ

1. Ανειλικρίνεια: Για τον Ταύρο, η εμπιστοσύνη είναι τα πάντα. Δύσκολα θα δεσμευτεί και θα επενδύσει σε έναν άνθρωπο που δεν μπορεί πρωτίστως να του εξομολογηθεί κάθε κρυφή σκέψη.

2. Πολυτέλεια: Ο Ταύρος είναι ζώδιο της Γης, για αυτό και πατάει γερά στα πόδια του. Δεν έχει σημασία για εκείνον πόσο πλούσιος είναι ο άλλος, ούτε βρίσκει κάποιο ενδιαφέρον σε έναν πολυτελές τρόπο ζωής.

3. Εγωισμός: Οι Ταύροι δεν αντέχουν τους εγωιστές μίας και θεωρούν πως η συμπεριφορά τους είναι αντίθετη από τα δικά τους «πιστεύω».

4. Ταμπεραμέντο: Οι Ταύροι έχουν ανάγκη από συναισθηματική σταθερότητα, αυτός είναι και ο λόγος που αποφεύγουν ανθρώπους ανήσυχους, με έντονο ταπεραμέντο. Δεν τους αποπνέουν καμία σιγουριά.

ΔΙΔΥΜΟΙ

1. Ζήλια: Οι Δίδυμοι είναι άνθρωποι χαρούμενοι και αισιόδοξοι, γι' αυτό και ξενερώνουν αμέσως μόλις διαπιστώσουν κάποιο σημάδι ζήλιας στον σύντροφό τους.

2. Σνομπ/Δράμα: Ως ελεύθερα πνεύματα οι Δίδυμοι αγαπάνε την επικοινωνία με τους άλλους ανθρώπους. Αυτός είναι και ο λόγος που απορρίπτουν ανθρώπους που έχουν την τάση να προκαλούν σκηνές ή έχουν ένα σνομπ, αντικοινωνικό ύφος.

3. Υποκρισία: Για τους Διδύμους ο κάθε άνθρωπος είναι ξεχωριστός. Αυτός είναι και ο λόγος που αποστρέφονται τους υποκριτές, οι οποίοι θέλουν να παριστάνουν κάτι άλλο από αυτό που είναι στην πραγματικότητα.

4. Ανυπομονησία: Οι Δίδυμοι είναι άνθρωποι που αγαπούν την ηρεμία, για αυτό δεν αντέχουν με τίποτα τους ανυπόμονους ανθρώπους που βιάζονται να κάνουν τα πάντα.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

1. Αναξιοπιστία: Οι Καρκίνοι είναι άνθρωποι που θαυμάζουν την ειλικρίνεια, τόσο που θεωρούν μεγάλο παράπτωμα το ψέμα μέσα στις ανθρώπινες σχέσεις.

2. Επιθετικότητα: Οι Καρκίνοι θεωρούν μεγάλο αγαθό την ειρήνη. Ένα επιθετικό και βίαιο άτομο δεν έχει κανέναν λόγο στη ζωή τους.

3. Κυνικότητα: Βλέποντας πάντα μόνο την καλή πλευρά στους ανθρώπους, είναι δύσκολο για τους Καρκίνους να επικοινωνήσουν με ανθρώπους που είναι κυνικοί ή εκφράζονται με ωμότητα και σκληράδα.

4. Ανυπομονησία: Λαμβάνοντας υπόψιν ως βασικά χαρακτηριστικά το πείσμα και την υπομονή τους, είναι λογικό που οι Καρκίνοι δεν έχουν χώρο στη ζωή τους για ανθρώπους που βιάζονται και ανυπομονούν για τα πάντα.

ΛΕΩΝ

1. Δειλία: Η λέξη «δειλία» δεν υπάρχει καν στο λεξιλόγιο ενός τολμηρού Λέοντα.

2. Τεμπελιά: Τα Λιονταράκια είναι εργατικά και βασικό τους μέλημα είναι να επεκτείνουν την… αυτοκρατορία και το μεγαλείο τους, μέσα στα οποία φυσικά δεν χωράνε οι αργόσχολοι άνθρωποι.

3. Αναποφασιστικότητα: Έχουν μάθει να παίρνουν γρήγορες αποφάσεις, για αυτό δεν μπορούν να ανεχτούν τους αναποφάσιστους ανθρώπους που μένουν μόνο στα λόγια.

4. Ανευθυνότητα: Είναι άνθρωποι υπεύθυνοι που κρατάνε το λόγο τους. Πολλοί τους θεωρούν γεννημένους ηγέτες και δεν μπορούν με τίποτα να συνεργαστούν με άτομα που δεν είναι εξίσου υπεύθυνα με εκείνους.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

1. Εγωισμός: Πάντα πρόθυμοι να προσφέρουν τη βοήθειά τους οι Παρθένοι, όχι όμως σε ανθρώπους που δεν βλέπουν πιο πέρα από τη… μύτη τους.

2. Απροσεξία/Αφηρημάδα: Είναι τόσο πρακτικοί και καλοί ακροατές, που δεν μπορούν παρά να ενοχληθούν, όταν ο άλλος δεν τους προσέχει ή «πέφτει» σε λάθη εξ αιτίας της αφηρημάδας του.

3. Κακογουστιά: Για τον τελειομανή Παρθένο η κακογουστιά, είτε αυτή αφορά στην εξωτερική εμφάνιση, τη συμπεριφορά, ακόμη και την εργασία, είναι ένα τεράστιο και ανεπανόρθωτο «φάουλ».

4. Κομπορρημοσύνη: Ταπεινοί από τη φύση τους, οι Παρθένοι απομακρύνονται από ανθρώπους που καυχιούνται διαρκώς για τα επιτεύγματά τους.

ΖΥΓΟΣ

1. Υλισμός: Δημιουργικοί και πνευματικοί οι Ζυγοί, κρατάνε τις αποστάσεις από ανθρώπους που δείχνουν να ενδιαφέρονται περισσότερο από όσο θα έπρεπε για τα υλικά αγαθά.

2. Απαισιοδοξία: Προσπαθώντας κάθε στιγμή και λεπτό να έχουν τη ζωή τους σε απόλυτη ισορροπία, επιλέγουν να μένουν μακριά από ανθρώπους που είναι μονίμως απαισιόδοξοι και μπορούν να διαταράξουν την προσωπική τους ηρεμία.

3. Μυστικοπάθεια: Οι Ζυγοί είναι άνθρωποι με ανεπτυγμένη την ικανότητα της επικοινωνίας, γι' αυτό και δεν θέλουν να περιτριγυρίζονται από άτομα που κρατάνε πράγματα για τον εαυτό τους.

4. Ανηθικότητα: Έχοντας πολύ ψηλά τις προσωπικές του αξίες, ένας Ζυγός απογοητεύεται από την ανηθικότητα που υπάρχει στον κόσμο γύρω του, προσπαθώντας να την κρατήσει μακριά του.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

1. Παθητικότητα: Για τον παθιασμένο και ετοιμοπόλεμο Σκορπιό, οι παθητικοί και αδρανείς άνθρωποι είναι μόνο εμπόδια στον δρόμο του.

2. Αναμενόμενο: Η μυστηριώδης φύση του τον κάνει να βαριέται εύκολα ανθρώπους, που γίνονται προβλέψιμοι.

3. Μη ανεξάρτητοι: Έχοντας ως στόχο ζωής την προσωπική του ανεξαρτησία σε κάθε τομέα, δεν θέλει να περιβάλλεται από ανθρώπους που δεν είναι το ίδιο ανεξάρτητοι με εκείνον.

4. Ανωριμότητα: Ο έμπειρος Σκορπιός μισεί την ανωριμότητα και δεν θέλει να κάνει… baby sitting σε μία σχέση οποιασδήποτε φύσης.

ΤΟΞΟΤΗΣ

1. Έλλειψη ευελιξίας: Έχοντας διαρκώς και διακαώς την ανάγκη να ζήσει μία ακόμη περιπέτεια, δύσκολα θα μπει στη διαδικασία να ασχοληθεί με έναν άνθρωπο που δεν είναι ευέλικτος και δεν μπορεί να τον ακολουθήσει.

2. Ισχυρογνωμοσύνη: Ως ελεύθερο πνεύμα δυσκολεύεται πολύ να επικοινωνήσει με ανθρώπους που είναι απόλυτοι στις απόψεις τους και δεν δέχονται να κάνουν ούτε «βήμα» πίσω.

3. Συναισθηματισμός: Τα ζητήματα που αντιμετωπίζει ο Τοξότης με τη δέσμευση, τον κάνουν να απορρίπτει ανθρώπους που είναι υπέρ το δέον συναισθηματικοί και δένονται εύκολα με τους άλλους.

4. Σαδισμός: Αισιόδοξος και ερωτευμένος με τη ζωή, ένας Τοξότης απεχθάνεται τους ανθρώπους που προκαλούν στους άλλους πόνο ή χαίρονται με αυτόν.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

1. Προσποίηση: Οι Αιγόκεροι είναι εργατικοί και δεν μπορούν να συνεργάζονται με ανθρώπους που προσποιούνται πως κάνουν πράγματα, ενώ στην πραγματικότητα είναι εντελώς αδρανείς.

2. Αγένεια: Ταπεινοί και ευγενικοί, έχουν την απαίτηση και από τους άλλους να συμπεριφέρονται με τον ίδιο τρόπο. Όταν βλέπουν μία διαφορετική συμπεριφορά απομακρύνονται άμεσα.

3. Αφέλεια: Χρειάζονται πολύ χρόνο μέχρι να δείξουν εμπιστοσύνη σε κάποιον και θεωρούν πως αυτή η πρακτική είναι αρετή. Υποτιμούν τους ανθρώπους που είναι ευκολόπιστοι, βγάζοντας γρήγορα συμπεράσματα για τους ανθρώπους ή τις καταστάσεις.

4. Στενόμυαλοι: Πάντα ανοιχτοί σε νέες ιδέες οι Αιγόκεροι, γι' αυτό και δεν θέλουν να περιορίζονται από τη στενομυαλιά των γύρω τους.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

1. Ανευθυνότητα: Πάντα συνεπείς με τα λόγια και τις πράξεις τους, οι Υδροχόοι θεωρούν την ανευθυνότητα ένα μεγάλο ελάττωμα στους άλλους.

2. Κριτική: Άνθρωποι σκεπτόμενοι και με καλές προθέσεις απέναντι στους άλλους, δύσκολα θα μπορέσουν να συνεργαστούν ή να συνάψουν κάποιου είδους σχέση με ανθρώπους που είναι ιδιαίτερα επικριτικοί με τους γύρω τους.

3. Αμέλεια: Αποζητώντας την προσοχή και το ενδιαφέρον των άλλων, είναι λογικό να θεωρούν την αμέλεια ένα αρνητικό σημάδι στον άνθρωπο που έχουν απέναντί του.

4. Έλλειψη επικοινωνίας: Ο Υδροχόος απολαμβάνει όσο τίποτα την επικοινωνία του με τους άλλους ανθρώπους. Θέλει να κάνει συζητήσεις σε βάθος και απογοητεύεται, όταν ο άλλος δεν μπορεί να τον ακολουθήσει σε αυτό το κομμάτι.

ΙΧΘΥΕΣ

1. Ναρκισσισμός: Τα Ψαράκια κάνουν ό,τι περνάει από το χέρι τους για να πάνε τον κόσμο ένα «βήμα» παρακάτω, αυτός είναι και ο λόγος που δεν βρίσκουν κανένα ενδιαφέρον σε ανθρώπους που απασχολούνται αποκλειστικά και μόνο με τον εαυτό τους.

2. Αντικοινωνικός: Επικοινωνιακοί και πάντα πρόθυμοι να βοηθήσουν τους άλλους, οι Ιχθύες δεν θέλουν να συναναστρέφονται ανθρώπους που είναι αντικοινωνικοί ή απομονωμένοι από το σύνολο.

3. Γκρίνια: «Αγκαλιάζουν» κάθε αλλαγή, είτε αυτή είναι καλή είτε κακή και προσαρμόζονται εύκολα, για αυτό δεν μπορούν να συνυπάρξουν με άτομα που διαρκώς παραπονιούνται για όλα αυτά που προκύπτουν και αλλάζουν γύρω τους.

4. Παραίτηση: Αν και έχει συμβεί αρκετές φορές ένας Ιχθύς να το «βάζει» στα πόδια, δεν μπορεί με τίποτα να δικαιολογήσει ή να συγχωρήσει αυτή την πράξη στους άλλους.

Διάβασε επίσης:

Ποια ζώδια κρύβουν τα προβλήματά τους «κάτω από το χαλί»;

Κάθε ζώδιο έχει και μια χαρακτηριστική ατάκα. Ποια είναι η δική σου;

Τα 6 ζώδια που θα βγάλουν εύκολα λεφτά στην ζωή τους

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved