Σου «ζαλίζουν τον έρωτα»; Έτσι θα αντιμετωπίσεις τους ενοχλητικούς!

Γιατί κι αυτό έχει την τέχνη του και το ζώδιό σου δείχνει το πώς θα τα καταφέρεις!

Σου «ζαλίζουν τον έρωτα»; Έτσι θα αντιμετωπίσεις τους ενοχλητικούς!

Παντού υπάρχουν ενοχλητικοί άνθρωποι, στο σπίτι, στη δουλειά, στη γειτονιά ή στην πολυκατοικία σου. Συχνά, σε πρήζουν με τις παρατηρήσεις, τα ηλίθια ή γεμάτα ζήλια σχόλιά τους και σε φτάνουν στο «αμήν»! Θέλεις να τους χώσεις σφαλιάρα ή να τους να τους.. στολίσεις με διάφορες βρισιές, όμως κάποιοι από αυτούς κατέχουν τέτοια θέση που αν το κάνεις, την επόμενη στιγμή θα πρέπει να εξαφανιστείς.

Εμείς σου δείχνουμε τον κατάλληλο τρόπο, ανάλογα με το ζώδιό σου, να τους αντιμετωπίσεις, χωρίς να καταφύγεις στη... βία!

Κριός

Είναι γνωστό ότι το όριο της υπομονής και της ανοχής σου είναι ελάχιστο, οπότε, αν κάποιος σε ενοχλεί, θα του το πεις στην «ψύχρα» κι ας γίνεις απότομος ή κακός. Σε περίπτωση που το συγκεκριμένο άτομο είναι ανώτερός σου ή το αφεντικό σου, καλό θα ήταν να καταπιείς τη βρισιά που θα σου έρθει στο στόμα και να την πετάξεις, όταν θα είσαι… αρκετά μακριά, για να σε ακούσει ο ίδιος ή άλλοι και να του το «σφυρίξουν»!

Ταύρος

Δεν έχεις και μεγάλο ταλέντο στην επικοινωνία γι’ αυτό και είσαι κατά περιόδους πιο «μονοκόμματος» απ’ όσο θα έπρεπε. Το τρικ για να αποφύγεις να τσακωθείς, αν στο περιβάλλον σου υπάρχει ενοχλητικός άνθρωπος είναι απλά να κατεβάσεις ρολά και να αφήσεις το μυαλό σου να ταξιδέψει. Σκέψου κάτι που σου αρέσει να απολαμβάνεις ή το συγκεκριμένο άτομο σαν σκίτσο γελοιογραφίας… Το πολύ-πολύ να αρχίσεις να χασκογελάς σαν χαζός…

Δίδυμος

Εσύ κάνεις χωριό με διάφορους ανθρώπους, οπότε λογικό είναι να έχεις στο περιβάλλον σου και ενοχλητικούς, που, μάλιστα, δε μπορείς πάντα να τους αποφεύγεις και αναγκάζεσαι να ασχολείσαι μαζί τους (βλέπε τον συνάδελφο ή το αφεντικό σου). Το να δώσεις… μια μάχη που ποτέ δεν θα κερδίσεις είναι χάσιμο χρόνου και ενέργειας, οπότε μην πεις καν στον κόπο να κάνεις κουβέντα. Αντίθετα, εφ’ όσον είσαι μαέστρος, προσπάθησε, όταν αρχίζει… το τροπάρι, να πας τη συζήτηση αλλού!

Καρκίνος

Δε θέλεις να πληγώσεις κανέναν, ωστόσο, στο τσακ είσαι να βρίσεις, όταν ο ενοχλητικός τύπος κάνει τα αφτιά σου να αιμορραγούν με τα ηλίθια αστεία ή ερωτήσεις του. Αφού δε γίνεται να κάνεις αλλιώς, προφασίσου ότι είσαι αρκετά κουρασμένος ή έχεις κακή διάθεση, εξ αιτίας μιας δύσκολης ημέρας στη δουλειά ή το σπίτι, οπότε κάπου τον… χάνεις και δεν μπορείς να προσέξεις αυτή τη στιγμή τι λέει…

Λέων

Αυθόρμητα, όταν πέσεις πάνω σε ενοχλητικό άτομο, σκέφτεσαι «βρε μπας και εγώ είμαι έτσι»; Ίσως, μάλιστα, αν αναγνωρίσεις όμοια σημάδια, να κάνεις την ανάγκη φιλότιμο και να κάτσεις να το ακούσεις. ΌΧΙ, πίστεψέ μας, βάζεις το κεφάλι σου στην λαιμητόμο αν του δώσεις αέρα γιατί δε θα το ξεφορτωθείς εύκολα. Τσιμπούρι θα σου γίνει! Τι κάνεις; Πάρε το ύφος το υπεράνω που έχεις και πες του ότι έχεις αναλάβει κάτι πολύ σημαντικό, οπότε λυπάσαι αλλά δεν προλαβαίνεις…

Παρθένος

Ξέρεις ότι μερικές φορές οι άνθρωποι είναι ενοχλητικοί μόνο και μόνο για να δουν πόσο θα αντέξεις, χωρίς να αντιδράσεις; Ή σε τσιγκλάνε επίτηδες για να σε φτάσουν στα όριά σου και μετά να έχουν κάτι να σου προσάψουν. Σταμάτα λοιπόν να σκέφτεσαι μήπως έχει κάποιο πρόβλημα στον εγκέφαλο ο τύπος που σε πρήζει. Κράτα την ψυχραιμία σου, μετρώντας ως το 10, χαμογέλασε συγκαταβατικά και προσπάθησε να την «κάνεις», σκαρφιζόμενος μια ωραιότατη μια δικαιολογία.

Ζυγός

Άλλο να είσαι ενοχλητικός κι άλλο ανταγωνιστικός, με το να πρήζεις τους άλλους με το πόσο σούπερ και ουάου είσαι ή το τι έκανες ή τι έχεις καταφέρει στη ζωή σου. Στην πρώτη περίπτωση, δείχνεις μια ανοχή, στη δεύτερη, όμως, θέλεις να προσβάλλεις ή να πετάξεις ένα ωραιότατο στα… παπάκια μου. Όχι, μη χάνεις τους καλούς σου τρόπους! Δούλεψε ψηλό γαζί: Έλα βρε! Συγχαρητήρια, είμαι τόσο χαρούμενη για σένα κι άλλα τέτοια.

Σκορπιός

Όταν κάποιο πρόσωπο σε ενοχλεί, εκνευρίζεσαι απίστευτα, όχι γιατί το κάνει, αλλά γιατί σε φτάνει σε αυτό το σημείο. Το θέμα λοιπόν δεν είναι το πόσο ενοχλητικός είναι αλλά γιατί σε επηρεάζει και χάνεις τον έλεγχο. Τι πρέπει λοιπόν να κάνεις; Απλά, να μην του δίνεις αυτή τη χαρά. Μόλις σε ρωτήσει κάτι ή σου κάνει μια παρατήρηση, γύρισέ του τη πίσω με χαμόγελο που σκοτώνει. Πρόσθεσε και μια εσάνς σαρκασμού και δεν πρόκειται να σου ξανατύχει.

Τοξότης

Συχνά σου κάνουν παρατηρήσεις ή σε «συμβουλεύουν» για το τι να κάνεις, να πεις, να φορέσεις, λες και είσαι το ανήλικο, οπότε έχεις συνηθίσει. Ίσως είσαι και από τα μοναδικά ζώδια που δεν ιδρώνει το αφτί τους, αλλά Αν για οποιοδήποτε λόγο ενοχληθείς, επειδή θα πετάξεις… κοτρόνα, θα χάσεις το δίκιο σου και μετά θα κατηγορηθείς κιόλας, το καλύτερο που έχεις να κάνεις είναι στροφή και «γεια σας».

Αιγόκερως

Δεν αντέχεις όλους αυτούς τους ενοχλητικούς και ηλίθιους που σου τρώνε πολύτιμο χρόνο και δε σε αφήνουν να κάνεις τη δουλειά σου γιατί οι άλλοι δε σε νοιάζουν καν. Μάλλον όμως τους τραβάς όπως το νέκταρ τις μέλισσες και σε τσιτώνουν όσο δεν πάει. Ένας πολύ υγιής και ώριμος τρόπος αντιμετώπισής τους είναι να τους βάλεις φρένο, τονίζοντας ότι πληρώνεσαι για να κάνεις ακριβώς αυτό κι όποιος δεν είναι ευχαριστημένος ας σε στείλει στο… λογιστήριο.

Υδροχόος

Δε έχεις θέμα με ανθρώπους που έχουν κάποιες ιδιορρυθμίες, ιδιοτροπία ή εκκεντρικότητα, αυτοί που σε εκνευρίζουν είναι οι κολλημένοι, που έχουν παρωπίδες και δε βλέπουν τίποτα, πέρα από αυτό που πιστεύουν. Κι όχι μόνο, αλλά σου τη λένε κιόλας, είτε απέξω-απέξω είτε ευθέως, προσπαθώντας να σε ξαναφέρουν στον… σωστό δρόμο. Αυτούς βρίσκεις ενοχλητικούς και θέλεις να δείρεις. Όμως, δεν πρέπει, ιδίως αν είναι ανώτερά σου στην ιεραρχία. Γι’ αυτό κατάταξέ τα στο μυαλό σου σαν άτομα που χρήζουν ειδική μεταχείριση και φέρσου ανάλογα.

Ιχθύς

Αν μιλάμε για κάποιον που με χαρακτηριστική άνεση κατεβάζει ρολά και αφήνει απέξω τους πάντες και τα πάντα, αυτός είσαι εσύ. Έχεις το ταλέντο, χωρίς να γίνεσαι κακός, να «γράφεις» τους ενοχλητικούς και την ίδια ώρα που σου λένε τα διάφορα, εσύ απλά να σκέφτεσαι θάλασσες, τοπία, φαγητά, τι θα κάνεις μετά, κοιτώντας τους καρφωτά στα μάτια. Έχεις βρει το κόλπο, λέμε! Δε χρειάζεσαι συμβουλές…

Διάβασε επίσης:

Αυτοί είναι οι 4 νάρκισσοι του ζωδιακού!

Μήπως τα θεωρείς όλα δικά σου; Δες πόσο κτητικό είναι το ζώδιό σου

Μήπως είναι και το δικό σου ζώδιο του... γιατρού; Δες από ποια διαταραχή κινδυνεύεις!

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved