Πόσο «σατανικό» άτομο είσαι με βάση το ζώδιό σου;

Κανένας μας δεν είναι… «αγγελάκι». Όλοι έχουμε έναν εαυτό λίγο «σατανικό».

Πόσο «σατανικό» άτομο είσαι με βάση το ζώδιό σου;

Όλοι έχουμε δύο πλευρές, την καλή και την κακή, σε κάποια ζώδια, ωστόσο, κερδίζει σε μεγάλο βαθμό η δεύτερη. Διάβασε το δικό σου ζώδιο λίγο πιο κάτω γιατί πραγματικά μπορεί να… εκπλαγείς από το πόσο «σατανικός/η» μπορεί να είσαι και να μην το έχεις αντιληφθεί.

ΚΡΙΟΣ

Γενικά ο Κριός είναι ήρεμος και ψύχραιμος, μέχρι που θα βρεθεί κάποιος και θα τον τσαντίσει. Τότε είναι που γίνεται άλλος άνθρωπος. Έτσι όπως είναι ευέξαπτος, θα γίνει έξαλλος κατευθείαν. Και η συμβουλή μας σε όποιον έχει οργίσει Κριό είναι να τρέξει να… κρυφτεί. Δεν τα βάζεις μαζί τους όταν τα πάρει άγρια. Περίμενε μέχρι να του περάσει ο θυμός και μετά ξανακάνε την εμφάνισή σου μπροστά του για να συζητήσετε.

ΤΑΥΡΟΣ

Ο Ταύρος είναι σαν την «οχιά» και θα σε ξαφνιάσει με μια επίθεση από εκεί που δεν το περιμένεις. Μπορεί να είναι άνετος και χαλαρός και να σε αφήνει να πιστεύεις ότι είσαι ασφαλής δίπλα του, αλλά μόνο έτσι δεν είναι τα πράγματα. Έχει ένστικτο για το πού πρέπει να «επιτεθεί» και ποιο είναι το ευάλωτο σημείο σου. Είναι αρκετά σατανικός ο τρόπος που χρησιμοποιεί τις αδυναμίες σου εναντίον σου…

ΔΙΔΥΜΟΙ

Το ζώδιο με την διπλή προσωπικότητα. Μέσα του γίνεται μια μεγάλη μάχη ανάμεσα στο καλό και στο κακό. Μεγαλύτερη ίσως από όλα τα υπόλοιπα ζώδια. Η σατανική πλευρά του Διδύμου τρελαίνεται για κουτσομπολιό και θέλει να θάβει πίσω από την πλάτη των άλλων. Συζητά για τα μειονεκτήματα, τις αποτυχίες και τα προβλήματα και το κάνει με ευχαρίστηση καθώς έτσι ξεχνά και τα δικά του προβλήματα και νιώθει λίγο… ανώτερος.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Όσον αφορά στον έρωτα μπορεί να γίνεις εμμονικός και κατ' επέκταση κακός. Αν κάποιο πρόσωπο ραγίσει την καρδιά σου, σίγουρα θα το εκδικηθείς, μη σου πούμε, ότι θα πληρώσει τη νύφη και το νέο του αμόρε. Δεν τα πας καλά με την απόρριψη και θα χρησιμοποιήσεις όλα τα μέσα και τους τρόπους για να πάρεις την εκδίκησή σου.

ΛΕΩΝ

Ο Λέοντας είναι μια «σατανική ιδιοφυία». Μπορεί να σου δικαιολογήσει πανεύκολα κάθε του κακή πράξη. Και φυσικά μην περιμένεις να νιώσει και τύψεις γι' αυτές. Είναι δυνατόν ένας Βασιλιάς να μετανιώσει; Όπως επίσης, είναι δυνατόν να μείνει ατιμώρητος αυτός που… ενόχλησε τον Βασιλιά;

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Η Παρθένος μπορεί να μείνει ανέκφραστη και απαθής ακόμα και στις πιο συναισθηματικές καταστάσεις. Θα την έλεγες ψυχρή, άκαρδη και άσπλαχνη. Σε πολλές περιπτώσεις είναι. Δεν θα λυπηθεί εύκολα κανέναν και σίγουρα δεν θα ανακατευτεί σε μια υπόθεση που δεν την αφορά. Μπορεί να δώσει μια χείρα βοηθείας, αλλά μέχρι εκεί. Τίποτα που θα έθετε και την ίδιο σε… κίνδυνο.

ΖΥΓΟΣ

Δεν θα κατέστρεφε με τίποτα την φήμη του καλού παιδιού που με τόσο κόπο και διπλωματία έχει χτίσει. Ωστόσο, δεν θα ήθελες με τίποτα να τον κάνεις εχθρό σου, διότι όσο γλυκούλης, καλούλης και χαμογελαστός είναι απ’ έξω, άλλο τόσο σατανικός, κακός και δολοπλόκος μπορεί να γίνει όταν νιώσει ότι πληγώθηκε ή ότι απειλήθηκε.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Με τον Σκορπιό δεν παίζεις… Είναι το ζώδιο που διψά για εκδίκηση και δεν θα ηρεμήσει, αν δεν την πάρει. Δεν το νοιάζει πότε και πόσο καιρό θα κάνει για να πάρει το αίμα του πίσω. Το αποτέλεσμα είναι αυτό που μετράει. Και όσο πιο πολύ αργεί να σε εκδικηθεί, τόσο πιο πολύ θα σε κάνει να υποφέρεις γιατί προφανώς σχεδιάζει κάτι μεγάλο στο μυαλό του. Από τα πλέον σατανικά μυαλά, που μπορούν εύκολα να εκτελέσουν κάθε σχέδιο που έχουν οργανώσει…

ΤΟΞΟΤΗΣ

Ούτε οι ίδιοι οι Τοξότες δεν έχουν συνειδητοποιήσει το πόσο σατανικοί είναι. Νομίζουν ότι ακολουθούν τους ηθικούς τους κανόνες και ότι κάνουν πάντα το σωστό, αλλά δεν είναι ακριβώς έτσι. Εάν τον πληγώσεις τον Τοξότη, θα σε εκδικηθεί κι αυτός και θα βάλει κι όλο του το σόι ή την παρέα του να κάνουν το ίδιο. Είναι κάτι σαν… ηγέτης αίρεσης (βλέπε Τσαρλς Μάνσον) και η εκδίκησή του θα σε πονέσει…

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Ο Αιγόκερως βγάζει την σατανική του πλευρά, αν κάποιος πειράξει στα επαγγελματικά του. Μην σταθείς ποτέ εμπόδιο στα σχέδιά του και σε όσα έχει θέσει ως στόχο του. Θα δεις την κακή του πλευρά και θα τρέχεις να… κρυφτείς. Όλα δικαιολογούνται για τον Αιγόκερω σε έναν πόλεμο επικράτησης του καλύτερου.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Ο Υδροχόος είναι πανέξυπνος και μπορεί να φερθεί τόσο σατανικά που δεν θα καταλάβεις από πού σε βρήκε το… κακό. Και φυσικά δεν πρόκειται να αποδείξεις ότι το έκανε εκείνος διότι εύκολα να παίζει άνετος και χαλαρός και δε θα τον πάρεις χαμπάρι. Έχει την ικανότητα να μένει απαθής και ώρες-ώρες εντελώς αναίσθητος. Δεν δέχεται να παίξεις μαζί του ή να τον κοροϊδέψεις και έτσι θα γίνει αρκετέ εφευρετικός σε ό,τι έχει να κάνει με… κακίες.

ΙΧΘΥΕΣ

Παίρνει το βραβείο του πιο σατανικού ζωδίου. Ναι. Ο serial killer που είδες στην ταινία και δεν μπόρεσες να κοιμηθείς το βράδυ, σίγουρα Ιχθύς θα είναι στο ζώδιο. Δίνει την εικόνα ενός ατόμου ήρεμου, της διπλανής πόρτας, ενός άκακου μυρμηγκιού, αλλά μόνο έτσι δεν είναι τα πράγματα. Δεν θέλεις να δεις τον σατανικό εαυτό ενός Ιχθύ. Με τίποτα…

Διάβασε επίσης:

Αυτή είναι η αιτία που σε εμποδίζει να βρεις την ευτυχία, με βάση το ζώδιό σου

Αυτό είναι το σαράκι που «σε τρώει» με βάση το ζώδιό σου

Τα 5 ζώδια που θα κάνουν τα πάντα, προκειμένου να αποφύγουν έναν τσακωμό!

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved