Τα 5 ζώδια που «ανοίγουν τα φτερά τους» και φεύγουν από το πατρικό τους νωρίς

Μήπως κι εσύ εγκατέλειψες... την φωλιά, μόλις ενηλικιώθηκες;

Τα 5 ζώδια που «ανοίγουν τα φτερά τους» και φεύγουν από το πατρικό τους νωρίς

Υπάρχουν άνθρωποι που από τότε που ήταν μικροί, είχαν το όνειρο να φύγουν μακριά από το σπίτι τους. Αυτό δεν σήμαινε απαραίτητα πως οι οικογενειακές σχέσεις ήταν τεταμένες, απλά εκείνοι ήθελαν να ξεφύγουν από το comfort zone τους, να ξεκινήσουν τη δική τους ανεξάρτητη ζωή, να γνωρίσουν νέα πράγματα.

Τα ζώδια που ανήκουν στη συγκεκριμένη κατηγορία ατόμων, τις περισσότερες φορές παρακινούνται από την ανάγκη τους να ανεξαρτητοποιηθούν. Δεν θέλουν να βασίζονται σε κανέναν, αντίθετα θέλουν να δοκιμαστούν μέχρι να καταφέρουν να «πατήσουν» εντελώς στα πόδια τους. Η απομάκρυνση από το σπίτι των γονιών, για κάποιους σημαίνει απλά μία μετακόμιση λίγες γειτονιές παραδίπλα, για άλλους εγκατάσταση σε μία πολύ μακρινή πόλη. Ασφαλώς, η σχέση με την μάνα ή τον πατέρα, παίζει πάντα τον ρόλο της για μία τέτοια απόφαση. Παρακάτω, υπάρχει μία λίστα με τα πέντε ζώδια που τολμούν να εγκαταλείψουν την πατρική στέγη πιο εύκολα από τα υπόλοιπα.

ΚΡΙΟΣ

Για τους Κριούς τα πάντα είναι μία περιπέτεια! Αυτός είναι και ο λόγος που μπορεί να βρεθεί ξαφνικά από τη μία άκρη της χώρας στην άλλη. Η οποιαδήποτε μετακίνηση, είναι για εκείνους ένας τρόπος να ανοίξει το μυαλό τους, να ανακαλύψουν νέους τρόπους ζωής, πολιτισμούς και παραδόσεις. Οι Κριοί είναι ιδιαίτερα παρορμητικοί και δεν έχουν ανάγκη από κανένα «δίχτυ ασφαλείας». Θέλουν να ζήσουν κάθε μικρή ή μεγάλη χαρά και για εκείνους η απομάκρυνση από το πατρικό, είναι ένα καλό ξεκίνημα για μία νέα ζωή.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Οι Υδροχόοι έχουν μία απίστευτη ικανότητα να κάνουν φίλους όπου κι αν πηγαίνουν. Είναι άνθρωποι με ανοιχτό πνεύμα, ανεξάρτητοι, που τους αρέσει να απολαμβάνουν την αυτονομία τους, φεύγοντας από το σπίτι των γονιών τους. Είναι για εκείνους μία πρόκληση, την οποία αν καταφέρουν να ξεπεράσουν, σπάνια θα γυρίσουν πίσω ζητώντας βοήθεια. Η απομάκρυνση για έναν Υδροχόο, είναι η αφορμή να αισθανθεί πιο σίγουρος και ικανός για τον εαυτό του και να εξελιχθεί περισσότερο ως άνθρωπος.

ΛΕΩΝ

Ένας Λέων θα δυσκολευτεί πολύ να βρει τον εαυτό του μέχρι να καταφέρει να απομακρυνθεί από την πατρική στέγη. Είναι δύσκολο για εκείνους να ανακαλύψουν ποιοι είναι, όσο υπάρχουν τριγύρω τους άνθρωποι οι οποίοι γνωρίζουν καλά το «ιστορικό» τους. Για έναν Λέοντα η μετακόμιση σε έναν δικό του χώρο, είναι μία άμεση ανάγκη, ώστε να μπορέσει να γίνει αυτό που θέλει και να απαλλαγεί από προκαταλήψεις που κάποιος άλλος του έχει δημιουργήσει. Όντας μόνος του, θα μπορέσει να ανακαλύψει πόσο δυνατός και ικανός είναι, ανεβάζοντας έτσι και την αυτοπεποίθησή του.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Θα ήταν μία αληθινή έκπληξη για όλους η απουσία του Διδύμου από τη συγκεκριμένη λίστα, αφού είναι το ζώδιο εκείνο που με την πρώτη ευκαιρία θα φύγει μακριά από το σπίτι του για να έχει την απόλυτη ελευθερία κινήσεων. Οι Δίδυμοι έχουν την ανάγκη να αλλάζουν συνεχώς παραστάσεις και ένας από τους τρόπους για να το κάνουν αυτό είναι η μετακόμιση. Τους αρέσει να έχουν μία βάση, αλλά όταν βρίσκονται καιρό κάπου αισθάνονται πως έχουν «κολλήσει». Όσο πιο πολύ κινούνται, τόσο πιο ανεξάρτητοι και ελεύθεροι νιώθουν.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Για έναν Αιγόκερω, το να είναι αυτάρκης και να κάνει τις δικές του προσπάθειες για να καταφέρει να επιτύχει τους στόχους του είναι το πιο σημαντικό. Θεωρεί πως είναι αρκετά ώριμος και μπορεί να πάρει τη ζωή στα χέρια του. Η απομάκρυνση από την οικογένεια και την άνεση του πατρικού του, θα τον γεμίσει έμπνευση και δύναμη, ενώ το πιο πιθανό είναι να γίνει η αφορμή για να ανακαλύψει τα όρια και τις ικανότητές του. Ακόμη κι αν επιστρέψει στη βάση του, η εμπειρία και οι γνώσεις που έχει αποκομίσει θα τον έχουν κάνει ακόμα πιο σοφό.

Διάβασε επίσης:

Αυτοί είναι οι 4 νάρκισσοι του ζωδιακού!

Αυτά είναι τα ζώδια που έχουν το… αλάθητο του Πάπα!

4 ζώδια που είναι ικανά να κάνουν τα πάντα για να πάρουν αυτό που θέλουν

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved