Πριν πεις το «ναι», δες πρώτα αν είναι ο σύζυγος που όντως θέλεις με βάση το ζώδιό του

Πριν τον παντρευτείς, δες τι είδους σύζυγος θα γίνει...

Πριν πεις το «ναι», δες πρώτα αν είναι ο σύζυγος που όντως θέλεις με βάση το ζώδιό του

Σπίτι θα «ανοίξετε» μαζί και θα κάνετε οικογένεια και παιδιά. Πρέπει να ξέρεις κάποια πράγματα για εκείνον πριν αποφασίσεις να ανέβεις στο πλευρό του τα σκαλιά της εκκλησίας. Διάβασε το ζώδιό του και μετά πάρε την απόφασή σου για το αν σου κάνει για σύζυγος ή όχι. Εμείς σου παραθέτουμε πιο κάτω την σχετική κατάταξη από τον χειρότερο, στον... καλύτερο σύζυγο του ζωδιακού.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Ο Τοξότης έχει… αλλεργία στην δέσμευση. Δεν είναι ο τύπος του άντρα που θα σου πει το «για πάντα» και θα το κάνει πράξη. Μπορεί να θέλει μια σοβαρή σχέση ή και γάμο, αλλά πνίγεται εύκολα από όλη αυτή την κατάσταση και αργά ή γρήγορα θα αρχίσει να αναζητά την ελευθερία του ή θα σου ζητά να είναι όλο και πιο ανεξάρτητος. Επίσης δεν είναι ο άντρας που θα νιώσει και πολλές τύψεις αν πληγώσει τα συναισθήματά σου…

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Είναι και εκείνος σαν τον Τοξότη. Θέλει την ελευθερία του και δεν μπορεί την δέσμευση. Δεν την αντέχει. Την βλέπει ως έναν… «ζυγό». Προτεραιότητα για εκείνον θα έχει η δουλειά του και οτιδήποτε τον κάνει να ξεφεύγει από την βαρετή οικογενειακή ζωή. Ε, δεν τον λες και υπόδειγμα συζύγου.

ΤΑΥΡΟΣ

Είναι τόσο εγωιστής που θα σε εξοργίσει. Μπορεί να είναι πιστός και αγαπησιάρης, αλλά είναι και ξεροκέφαλος. Επίσης έχει υψηλά standards για όλα και αρνείται να ρίξει τον πήχη. Όταν μιλάμε για γάμο, αυτή η κατάσταση δεν μπορεί να είναι ανεκτή για καιρό… Θα σε κάνει να αγανακτήσεις.

ΛΕΩΝ

Αποτελεί έκπληξη -η αλήθεια είναι- το γεγονός ότι ο Λέοντας δεν είναι σε μια από τις πρώτες θέσεις της σχετικής κατάταξης… Και όμως, υπάρχει εξήγηση γι αυτό. Ο θυμός του και η υπερβολή του. Όταν τσακώνεται γίνεται… drama king και δεν τον αντέχεις με τίποτα.

ΚΡΙΟΣ

Είναι αναποφάσιστος και πολλές φορές κακός και καταθλιπτικός. Είναι άνθρωπος της υπερβολής. Όταν όλα πάνε καλά, εκείνος είναι ακόμα πιο χαρούμενος και όταν κάτι στραβώνει, τότε γίνεται όλο και πιο γκρινιάρης. Προσπαθεί να επιβληθεί με την φωνή του και θέλει να έχει σε όλα δίκιο. Αν βρεθεί σε λάθος σχέση, τότε οι καυγάδες θα είναι το πιο συχνό φαινόμενο.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Ο άντρας Παρθένος γενικά δεν δεσμεύεται εύκολα. Επίσης έχει μια εμμονή με την τελειότητα. Θα είναι ο επικριτικός σύζυγος που θα σου κάνει μόνιμα παρατηρήσεις. Εννοείται ότι θα πρέπει να τα έχεις όλα στην εντέλεια και να είναι όλα καθαρά, αστραφτερά και οργανωμένα!

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Όταν παντρεύεσαι τον Αιγόκερω, να ξέρεις ότι παντρεύεσαι και την δουλειά του μαζί. Είναι ίσως -μαζί με τον Παρθένο- οι πιο εργασιομανείς άντρες του ζωδιακού. Μόνιμα θα βάζει την δουλειά του πάνω από όλα και θα θέλει να επιτύχει τους στόχους του και να φτάσει ψηλά. Έχει εμμονή με το να αποδείξει το πόσο πολύ αξίζει.

ΙΧΘΥΕΣ

Ο Ιχθύς είναι άντρας συναισθηματικός. Είναι εκείνος που θα κλάψει σε μια ταινία. Δεν είναι ο σύζυγος που θα πάρει τις δύσκολες αποφάσεις ή που θα μπορέσεις να τον θεωρήσεις στήριγμα. Στα δύσκολα, θα καταρρεύσει εκείνος πρώτος, οπότε θα πρέπει να είσαι εσύ η δυνατή για να στηρίξεις την οικογένεια.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Εκτός γάμου είναι φλερτάκιας και… μπερμπάντης. Μέσα στον γάμο όμως, ο Δίδυμος μπορεί να γίνει ένας καλός και επικοινωνιακός σύζυγος. Από την στιγμή που επέλεξε να σε παντρευτεί, σημαίνει ότι έχεις κερδίσει το μυαλό του πέρα από την καρδιά του. Αλλά για Δίδυμο μιλάμε, οπότε απλά έχε τις κεραίες σου ανοιχτές. Δεν χρειάζονται υπερβολές βέβαια, σε καμία περίπτωση, απλώς να είσαι λιγάκι σε επιφυλακή και όλα καλά θα πάνε!

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Άντρας γεμάτος πάθος, ένταση και.. ζήλεια. Ο Σκορπιός δεν εμπιστεύεται εύκολα. Αυτό είναι το μόνο σίγουρο. Έτσι όμως και το κάνει και ανέβει στο πλευρό σου τα σκαλιά της εκκλησίας, ένα είναι δεδομένο, πως θα σε έχει βασίλισσα. Όσο εσύ θα παίζεις τίμια απέναντί του, τόσο εκείνος θα γίνεται χαλί να τον πατήσεις. Έχει κάποια κουμπιά. Αν τα βρεις, θα περάσεις «ζάχαρη».

ΖΥΓΟΣ

Ο άντρας Ζυγός γεννήθηκε για να είναι παντρεμένος. Ψάχνει σε όλη του την ζωή να βρει την γυναίκα της ζωής του και όταν την βρει και την νυμφευτεί, τότε είναι ένας σύζυγος- πρότυπο. Την ηρεμία του σπιτιού και της σχέσης δεν θα την χαλάσει ποτέ. Θα αποφύγει τους καυγάδες με κάθε τρόπο και θα συμβιβάζεται σε όλα. Τι άλλο να ζητήσεις;

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Νούμερο ένα στην κατάταξη με τους καλύτερους συζύγους του ζωδιακού και όχι τυχαία. Για τον Καρκίνο το παν στην ζωή του είναι το σπίτι του και η οικογένειά του. Είναι ο άντρας που θα μαγειρέψει, θα καθαρίσει και θα φροντίσει τα παιδιά. Από την στιγμή που θα κάνει οικογένεια, όλα στην ζωή του περιστρέφονται γύρω από τα πρόσωπα αυτά.

Διάβασε επίσης:

Αυτό είναι το μεγάλο μυστικό κάθε ζωδίου που το κρύβει επιμελώς!

Καρκίνος, Σκορπιός, Ιχθύς: Τι κρύβεται πίσω από το πρόσωπο που δείχνουν;

Αυτά είναι τα μεγαλύτερα ελαττώματα του ζωδίου σου!

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved