Πρόσεχε πολύ! Έτσι θα ξεσπάσει το κάθε ζώδιο όταν το φτάσεις στα όριά του

Θέλεις σίγουρα να δεις αυτή του την πλευρά; Ξανασκέψου το...

Πρόσεχε πολύ! Έτσι θα ξεσπάσει το κάθε ζώδιο όταν το φτάσεις στα όριά του

Ακόμη και οι άνθρωποι που είναι πιο σταθεροί συναισθηματικά, έρχονται κάποια στιγμή σε ένα σημείο όπου η πίεση, το άγχος και η απογοήτευσή τους οδηγούν στα όριά τους. Η απογοήτευση είναι για εκείνους αβάσταχτη και έτσι, δεν αργεί το ένα να οδηγήσει στο άλλο. Ο κάθε άνθρωπος βέβαια είναι διαφορετικός, που σημαίνει πως έχει και διαφορετικούς τρόπους να εκφράζεται. Γνωρίζοντας βέβαια το ζώδιο του άλλου, μπορούμε πάντα να προβλέψουμε την αντίδραση του έγκαιρα.

ΚΡΙΟΣ

Όσο περισσότερο κρατάει κρυμμένα τα συναισθήματά του ένας Κριός, τόσο μεγαλύτερη… φόρα θα πάρει στο τέλος. Όταν ένας Κριός έχει απογοητευτεί, ακόμη και το πιο ασήμαντο πράγμα μπορεί να τον ενοχλήσει και να βάλει επιτόπου τις φωνές. Όλα αυτά τα έντονα συναισθήματα είναι που τον κάνουν να επιτίθεται στους άλλους, ακόμη και όταν δεν υπάρχει κάποιος ουσιαστικός λόγος. Με αυτόν τον τρόπο, πιέζει κατά κάποιον τρόπο τους ανθρώπους να απομακρυνθούν από κοντά του, ακριβώς επειδή γνωρίζει πως δεν μπορεί να συγκρατήσει τον εαυτό του.

ΤΑΥΡΟΣ

Ένας Ταύρος στην αρχή θα σκεφτεί πως ένας μικρός πειρασμός αραιά και που, δεν έκανε σε κανέναν κακό, μέχρι αυτός ο πειρασμός να του γίνει συνήθεια. Από το κάπνισμα, στο αλκοόλ, μέχρι την εξάρτηση από τις ουσίες και τους ακατάλληλους συντρόφους που παρήλθαν, υπάρχει ένας φαύλος κύκλος αυτοκαταστροφής στον οποίο ένας Ταύρος καταφεύγει όταν το άγχος τον «πνίγει».

ΔΙΔΥΜΟΙ

Η ανησυχία και το άγχος υπάρχουν στο μυαλό του μονίμως και δεν τον αφήνουν να χαλαρώσει ούτε στιγμή. Θα συνεχίσει να επαναλαμβάνει τις ίδιες σκέψεις, μέχρι να πέσει… ξερός από την κούραση. Αυτή η επιμονή του μπορεί να κάνει τα πράγματα πολύ δύσκολα, αφού από κάποια στιγμή και έπειτα, θα δυσκολεύεται πολύ να αντιμετωπίσει τόσο τη σωματική, όσο και την πνευματική του εξάντληση.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Όταν ένας Καρκίνος βρίσκεται υπό τεράστια πίεση, είναι πολύ εύκολο να βρεθεί και εκτός «πλάνου». Προσπαθεί να δημιουργήσει λίστες με υποχρεώσεις που στη συνέχεια δεν ακολουθεί και ανεξάρτητα με το πόσο προσπαθεί να επικεντρωθεί σε όσα πρέπει να γίνουν, η πίεση που αισθάνεται κυριαρχεί στο κεφάλι του. Τόσο πολύ, που δεν μπορεί να προχωρήσει ούτε τις πιο μικρές και αμελητέες διαδικασίες.

ΛΕΩΝ

Όταν ένας Λέων βρίσκεται σε κατάσταση πανικού από το άγχος και την πίεση, πέφτει με τα… μούτρα στο φαγητό. Μπορεί να κατεβάσει μία υπέρογκη ποσότητα ανθυγιεινή φαγητού, ενώ μοναδικό κριτήριο για την επιλογή του τι θα φάει, είναι τι θα βρεθεί εκείνη τη στιγμή μπροστά του. Όταν σταματήσει με την κραιπάλη, απλά απέχει εντελώς και είναι τόσο απασχολημένος με όλα αυτά που πρέπει να κάνει, με αποτέλεσμα να μην υπάρχει καμία συνέπεια στα γεύματά του.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Ό, τι συμβαίνει στο μυαλό ενός Παρθένου, καταλήγει να εμφανίζεται και στην εξωτερική του εμφάνιση. Όταν φτάνει στα όριά του, αρχίζει σταδιακά να παραμελεί τον εαυτό του και να παραβλέπει ακόμη και πολύ βασικές συνήθειες περιποίησης όπως το κόψιμο των νυχιών, το σιδέρωμα των ρούχων του, το μακιγιάζ. Όλα τα υπόλοιπα μπαίνουν στην «άκρη» και το επίκεντρο της προσοχής του στρέφεται αποκλειστικά σε αυτό που τον αγχώνει. Έτσι, το άγχος δεν αργεί να «ρουφήξει» τον καλύτερο εαυτό ενός Παρθένου.

ΖΥΓΟΣ

Δάκρια τρέχουν ακατάπαυστα από τα μάτια του Ζυγού, αφού κάτω από τον μεγεθυντικό «φακό» του άγχους, ακόμη και το πιο ασήμαντο πράγμα λαμβάνει εντελώς διαφορετικές διαστάσεις. Δεν μπορεί να βρει το κινητό του; Κλαίει. Νομίζει πως κάποιος τον στραβοκοιτάει; Κλαίει. Η ικανότητά του να έχει υπό έλεγχο τα συναισθήματά του, απλά παύει να υφίσταται όταν εκείνος βρίσκεται υπό πίεση.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Παρότι δεν τον εξυπηρετεί καθόλου στην πραγματικότητα, ένας Σκορπιός υπό πίεση, αντί να αντιμετωπίζει τα προβλήματά του επιλέγει να τα κρύβει με κάθε δυνατό τρόπο. Ο μηχανισμός αντιμετώπισης για εκείνον είναι η διαφυγή. Προτιμάει να «απορρίπτει» την κατάσταση που του προκαλεί πίεση, παρά να βρει κάποιον τρόπο να τη διορθώσει.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Όταν ένας Τοξότης είναι «πεσμένος» ψυχολογικά, η σωματική του υγεία ακολουθεί την ίδια καθοδική πορεία, με το ανοσοποιητικό του σύστημα να είναι εξίσου ανίσχυρο με την συναισθηματική του κατάσταση. Όταν φτάνει στα όριά του, το σώμα του αντιδράει αρνητικά, δημιουργώντας ανεπιθύμητα ψυχοσωματικά συμπτώματα όπως πόνους στο στομάχι, δυσπεψία και άλλα γαστρεντερικά προβλήματα.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Οι Αιγόκεροι είναι άτομα που όταν βρίσκονται υπό καθεστώς… άγχους, γίνονται ελαφρώς κυνικοί και νιώθουν συντετριμμένοι, με αποτέλεσμα να είναι σκληροί τόσο με τον εαυτό τους όσο και με τους υπόλοιπους ανθρώπους γύρω τους. Δεν είναι ικανοί να φανταστούν τίποτα άλλος εκτός από το χειρότερο πιθανό σενάριο και είναι μονίμως ανικανοποίητοι από οτιδήποτε κάνουν.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Παρόλο που ένας Υδροχόος γνωρίζει πως δεν μπορεί να έχει τα πάντα υπό έλεγχο, το στρες τον «τυφλώνει» κάνοντάς τον να πιστεύει το αντίθετο. Ασκεί στον εαυτό του μία σκληρή αυτοκριτική και αποκτάει σταδιακά μία τιμωριτική στάση. Θεωρεί πως είναι ανίκανος και ό,τι κι αν κάνει, δεν είναι αρκετό για να βρει τη χαμένη του αισιοδοξία απέναντι στα πράγματα.

ΙΧΘΥΕΣ

Ο Ιχθύς σε στιγμές που είναι πιεσμένος, χρησιμοποιεί τα δάκρια και τις φωνές ως έναν τρόπο καθάρσεως. Αισθάνεται πως στέκεται στο χείλος ενός γκρεμού και το άγχος νομίζει πως θα τον συντρίψει. Βρίσκεται σε μία διαρκή αναζήτηση ιδιωτικότητας όπου εκεί θα μπορέσει να αφήσει τον εαυτό του ελεύθερο να ξεσπάσει. Μπορεί να εκφράζεται και να αφήνει τα συναισθήματά του να βγουν προς τα έξω, στην πραγματικότητα όμως αυτή η τακτική δεν τον βοηθάει πουθενά καθώς δεν αισθάνεται αρκετά ικανός να κάτι το οτιδήποτε άλλο, πέρα από το να ξεσπάει.

Διάβασε επίσης:

Τα 3 πιο αληθινά και τα 3 πιο διπρόσωπα ζώδια!

Zητάει βοήθεια το κάθε ζώδιο, αν βρει τα σκούρα; Και πώς;

Άρης στον Λέοντα: Γονάτισε μπροστά στον Βασιλιά!

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved