Θες super διακοπές; Μην πας σε μέρη που δεν ταιριάζουν με τα γούστα του ζωδίου σου!

Αν δε θες να δεινοπαθήσεις, καλύτερα να τα αποφύγεις!

Θες super διακοπές; Μην πας σε μέρη που δεν ταιριάζουν με τα γούστα του ζωδίου σου!

Θες να περάσεις καλά; Τότε μην πας σε μέρη που... δεν ταιριάζουν με τα γούστα του ζωδίου σου. Γιατί, ναι. Το ζώδιό σου φταίει και για το αν θα δεινοπαθήσεις ή θα τις ευχαριστηθείς.

ΚΡΙΟΣ

Δεν σου ταιριάζουν τα χαλαρά και γαλήνια μέρη. Εσύ θες ένταση, διασκέδαση, extreme sports και γενικά οτιδήποτε απέχει από την ρουτίνα και την ηρεμία.

ΤΑΥΡΟΣ

Προσπάθησε να αποφύγεις μέρη με μεγάλη εγκληματικότητα. Είσαι εσύ τώρα να μπλέκεις σε τέτοιες περιπέτειες; Εσύ θέλεις ασφάλεια και ηρεμία...

ΔΙΔΥΜΟΙ

Η αλήθεια είναι ότι εσύ παντού θα περάσεις καλά γιατί προσαρμόζεσαι εύκολα. Ωστόσο μείνε μακριά από μέρη που έχουν περιορισμούς, όπως μια κατασκήνωση, ή είναι πολύ βαρετά και δεν έχουν καθόλου ζωή.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Μέρος που δεν έχει νερό, (λίμνη, θάλασσα, ποτάμι) δεν κάνει για σένα. Σε καμία περίπτωση μην πας στην Αίγυπτο για παράδειγμα. Η έρημος θα μπορούσε να είναι ο χειρότερο εχθρός σου.

ΛΕΩΝ

Προσπάθησε να αποφύγεις μέρη που δεν μπορούν να σου προσφέρουν την πολυτέλεια που αναζητάς. Εσύ θες να χαλαρώσεις και να ζήσεις βασιλικές απολαύσεις, δεν είσαι για φτηνές λύσεις και ταλαιπωρία.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Μην πας κάπου που εύκολα θα χάνεσαι και θα χρειάζεσαι μόνιμα έναν χάρτη. Το αναλυτικό μυαλό σου δεν θα σε βοηθήσει σε τέτοιες περιπτώσεις. Μάλλον θα... «κρασάρει».

ΖΥΓΟΣ

Η ερημιές δεν είναι για σένα. Εσύ θες κόσμο γύρω σου. Θέλεις να επικοινωνήσεις, να κάνεις και το κομμάτι σου και να διασκεδάσεις. Άσε τα ήσυχα μέρη για άλλους...

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Οπουδήποτε το σεξ είναι απαγορευμένο ή έχουν διάφορα ταμπού, ακόμα και σήμερα, απλά δεν είναι για τα δικά σου γούστα. Εσύ θες να φλερτάρεις και να έχεις σαρκικές απολαύσεις παντού. Ξέχνα λοιπόν μέρη που αυτά είναι απαγορευμένα γιατί θα σε τραβολογάει η τοπική αστυνομία.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Αν δεν έχουν περιπέτεια και ελευθερίες οι διακοπές σου, τότε θα περάσεις απαίσια. Εσύ είσαι τύπος που δεν του αρέσει η ρουτίνα και θες να ζήσεις κάτι καινούργιο και πρωτότυπο.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Μακριά από εσένα τα επικίνδυνα μέρη. Εσύ θέλεις διακοπές χαλαρές. Αν μπορούσες να πας σε ένα resort που θα τα είχε όλα μέσα, θα ήταν το καλύτερο.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Είσαι φιλελεύθερο πνεύμα. Χώρες ή μέρη που ακόμα είναι συντηρητικά ή και οπισθοδρομικά καλύτερα να μείνουν έξω από τα πλάνα σου.

ΙΧΘΥΕΣ

Αν πας κάπου που θα έχει πάρα πολύ κόσμο, θα χαθείς. Θα σε ποδοπατήσουν κι εσύ δεν θα ξέρεις από πού να ξεφύγεις. Μεγάλες πόλεις με κινδύνους και μεγάλο πληθυσμό δεν είναι για σένα.

Κάντε Bookmark τις σελίδες του Newsbomb.gr για τα Exit Poll 2019 και τα Αποτελέσματα Εκλογών της 7ης Ιουλίου, ώστε να ενημερωθείτε πρώτοι και με εγκυρότητα!

Διαβάστε επίσης όλες τις τελευταίες εξελίξεις σχετικά με τις επερχόμενες Εθνικές Εκλογές 2019

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved