Σε λένε ανώριμο και αναρωτιέσαι γιατί; Το ζώδιό σου φταίει γι' αυτό

Εσύ, πόσο... ανώριμος είσαι και πώς το δείχνεις;

Σε λένε ανώριμο και αναρωτιέσαι γιατί; Το ζώδιό σου φταίει γι' αυτό

Αναρωτιέσαι ακόμα γιατί όλοι σου λένε να ωριμάσεις και να σταματήσεις να φέρεσαι σαν παιδί; Δεν φταις εσύ, το... ζώδιό σου τα κάνει όλα.

ΚΡΙΟΣ

Δείχνεις την ανωριμότητά σου με το να είσαι επιθετικός. Βλέπεις τα πράγματα μόνο από τη δική σου σκοπιά και αυτό δεν είναι καλό, καθώς εκνευρίζει τους άλλους. Μην είσαι στενόμυαλος και μην αρνείσαι να μάθεις και κάτι από τους άλλους.

ΤΑΥΡΟΣ

Όταν κάνεις ένα λάθος, αρνείσαι να πάρεις την ευθύνη. Αυτό είναι ανωριμότητα. Είτε έχει να κάνει με προσωπική είτε επαγγελματική σχέση, κανείς δεν είναι τέλειος και αλάνθαστος, απλώς πρέπει να το παραδεχτεί και να ζητήσει και μια συγγνώμη. Προσπάθησε να είσαι εσύ υπεράνω και στην τελική ζήτα συγγνώμη, ακόμα και αν δε φταις 100%.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Αργείς σχεδόν συνέχεια και ακυρώνεις τα πλάνα σου τελευταία στιγμή. Φυσικά και αυτό εκνευρίζει τους γύρω σου γιατί δείχνεις ανωριμότητα και ότι είσαι στον κόσμο σου. Αν δε θες να βγεις, πες την αλήθεια και μην ψάχνεις για ψέματα. Αν βγεις τελικά και πιεις, δεν είναι καλή δικαιολογία για να μην πας στην δουλειά σου.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Όταν δεν έχεις κανέναν έλεγχο των συναισθημάτων σου, δείχνεις στους άλλους ότι είσαι ανώριμος. Καλό είναι να εκφράζεσαι και να μην κρύβεσαι, αλλά όχι να κλαίγεσαι γιατί αυτό μπορεί να σημαίνει ότι αναζητάς την προσοχή όλων γύρω σου, σαν να είσαι μικρό παιδί...

ΛΕΩΝ

Καλό είναι να έχεις ωραία, ακριβά πράγματα και να μην σταματάς να ψωνίζεις. Ωστόσο, δεν είναι αυτό το πιο σημαντικό. Δεν «γεμίζεις» έτσι την ψυχή σου. Μην είσαι επιφανειακός και μην προσπαθείς με τεχνάσματα να κερδίσεις την προσοχή των άλλων.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Δείχνεις την ανωριμότητά σου στους άλλους μέσα από τις ανασφάλειές σου, καθώς επιδιώκεις με μανία την τελειότητα και επιζητάς την αναγνώριση και τον θαυμασμό των γύρω σου. Κανείς δεν είναι τέλειος. Σταμάτα να θέτεις τόσο ψηλά τον πήχη για όλους και για όλα.

Ενημερωθείτε στο Newsbomb.gr για όλες τις τελευταίες εξελίξεις σχετικά με τις επερχόμενες Εθνικές Εκλογές 2019

ΖΥΓΟΣ

Είσαι το πρόσωπο των πάρτι και η ψυχή της παρέας. Γνωστό αυτό. Σταμάτα όμως να φέρεσαι σαν μικρό παιδάκι ώρες ώρες και να κάνεις ανόητες κινήσεις. Αντί να σε θαυμάζουν, γελούν μαζί σου με... άσχημο τρόπο. Γενικά, μην φέρεσαι παιδιάστικα.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Το να κρατάς κακία για μεγάλο χρονικό διάστημα δεν θα σε οδηγήσει πουθενά. Ούτε το να ορκίζεσαι εκδίκηση, επειδή κάποιος δεν σε σεβάστηκε. Η στάση αυτή είναι ανώριμη και δείχνεις ότι δεν έχεις ισορροπία. Κάποιες φορές εκφράζεις το πάθος σου με παιδιάστικο τρόπο και δεν είναι καλό αυτό για σένα.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Το να το βάζεις στα πόδια με το που δεις ότι αρχίζεις να δένεσαι ή να δεσμεύεσαι με κάποιον/α, μόνο ωριμότητα δεν υποδεικνύει. Με το να αποφεύγεις τους ανθρώπους και τις υποχρεώσεις κάνεις κακό στον εαυτό σου.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Θεωρείς ότι είσαι η επιτομή της ωριμότητας; Ξανασκέψου το! Ενώ είσαι πολύ καλός στο να κρίνεις τους άλλους, το ίδιο δεν ισχύει και για τον εαυτό σου. Δεν βλέπεις τα μειονεκτήματά σου και αρνείσαι ότι έχεις αδυναμίες. Είσαι αυτό που λέμε «δάσκαλε που δίδασκες και νόμο δεν εκράτεις».

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Πιστεύεις ότι κανείς δεν είναι σαν εσένα. Είναι ανώριμο να σκέφτεσαι ότι ένα χαρακτηριστικό που μπορεί να σε ξεχωρίζει, σου δίνει το δικαίωμα να κάνεις ό,τι θες, χωρίς να παίρνεις ποτέ την ευθύνη. Δεν γίνεται να παραβείς τους νόμους επειδή είναι φανταστικός.

ΙΧΘΥΕΣ

Δείχνεις την ανωριμότητά σου, όταν καταρρέεις, επειδή νομίζεις ότι σε απορρίπτουν ή ότι σε αφήνουν πίσω. Όταν αρχίσεις να πιστεύεις ότι κάποιος δεν δέχεται εσένα ή την δουλειά σου, τρέμεις και βγάζεις όλες τις ευαισθησίες σου. Δέξου κάποια στιγμή ότι δεν θα αρέσεις σε όλους ό,τι και να κάνεις.

Ενημερωθείτε στο Newsbomb.gr για όλες τις τελευταίες εξελίξεις σχετικά με τις επερχόμενες Εθνικές Εκλογές 2019

Διάβασε επίσης:

Μάθε που συχνάζει το πρόσωπο που σε ενδιαφέρει, ανάλογα με το ζώδιό του!

Τα 4 ζώδια που θα ξεσπάσουν με τον χειρότερο τρόπο

Μόνο σκληρές αλήθειες! Αυτά τα ζώδια δεν «χαϊδεύουν αφτιά»

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved