Δεν θα σε παντρευτεί ποτέ και υπάρχει λόγος

Δεν του κάνεις για νύφη...

Δεν θα σε παντρευτεί ποτέ και υπάρχει λόγος

Μαζί του δεν θα ανέβεις τα σκαλιά της εκκλησίας. Δεν σε βλέπει ως την κατάλληλη σύζυγο και μητέρα των παιδιών του και όχι μόνο... Ο κάθε άντρας του ζωδιακού έχει διαφορετικές απαιτήσεις από την μελλοντική του σύζυγο. Διάβασε το ζώδιο του συντρόφου σου και δες λίγο πιο κάτω για ποιο λόγο εσείς οι δυο δε θα ενωθείτε ποτέ με τα ιερά δεσμά του γάμου.

ΚΡΙΟΣ

Δεν θα παντρευτεί ποτέ την ντροπαλή κοπέλα που δεν θα εκφράζει την γνώμη της. Αυτή που δεν θέλει περιπέτεια και δράση. Θέλει δίπλα του μια γυναίκα με αυτοπεποίθηση.

ΤΑΥΡΟΣ

Δεν θέλει την γυναίκα του να είναι επιθετική ή να μην μπορεί να απολαύσει τα ωραία πράγματα της ζωής. Επίσης, δεν ανέχεται τα... «παιχνίδια» του μυαλού. Δεν συμμετέχει σε αυτά.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Αν δεν είσαι μια ενδιαφέρουσα προσωπικότητα και αν δεν έχεις χιούμορ, δεν του κάνεις. Θέλει να του «ιντριγκάρεις» το μυαλό. Δεν ανέχεται με τίποτα τις βαρετές καταστάσεις στη ζωή του.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Θέλει μια γυναίκα με ευαισθησίες. Μια κοπέλα που να μπορεί να εμπιστευτεί για να κάνει οικογένεια μαζί της.

ΛΕΩΝ

Θέλει μια γυναίκα δυνατή. Μια σύντροφο που να πατάει στα πόδια της και να είναι αντάξιά του. Μια λέαινα στο πλευρό του λιονταριού... Να μην είναι όμως ισχυρογνώμων ή ξεροκέφαλη και φυσικά να μην προσπαθεί να τον επισκιάσει.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Δεν θέλει στο πλευρό του μια γυναίκα που ρισκάρει συνεχώς και για όλα. Εκείνος έχει πάντα πρόγραμμα και μελετά κάθε του κίνηση. Αν είσαι παρορμητική και δεν σε νοιάζουν οι κανόνες, τότε δεν του κάνεις.

ΖΥΓΟΣ

Αν δεν έχεις τρόπους και δεν ξέρεις πώς να συμπεριφέρεσαι σωστά, τότε δεν έχεις καμία τύχη μαζί του. Μιλάμε τον άνθρωπο που ζει με βάση τους κανόνες τους savoir vivre.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Αν η γυναίκα δεν είναι ανοιχτό βιβλίο, από εκείνον είναι... «όχι». Πρέπει να ξέρει τα πάντα και να μην υπάρχει το παραμικρό μυστήριο στην σχέση. Ποια είσαι εσύ που θα έχεις μυστικά από εκείνον;

ΤΟΞΟΤΗΣ

Ο άντρας Τοξότης δεν αντέχει τις γυναίκες που εξαρτώνται από εκείνον. Είτε συναισθηματικά είτε οικονομικά. Νιώθει ότι πνίγεται και καταπιέζεται. Άρα θέλει ελευθερία κινήσεων και μια ανεξάρτητη σύντροφο.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Εάν είσαι party animal, ξέχνα τον. Εκείνος θέλει περισσότερο να μένει στο σπίτι, να χαλαρώνει και να απολαμβάνει τις ήρεμες στιγμές του. Επίσης, δεν θέλει μια γυναίκα που να έχει τα «μυαλά στα κάγκελα».

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Δεν θέλει μια γυναίκα που ακολουθεί τους κανόνες. Δεν του αρέσουν οι γυναίκες που είναι εξαρτημένες ή υπερβολικά συναισθηματικές.

ΙΧΘΥΕΣ

Ο άντρας αυτός είναι ονειροπόλος και οραματιστής. Δεν θα παντρευτεί μια γυναίκα που είναι πρακτική και βασίζεται υπερβολικά στην λογική.

Ενημερωθείτε στο Newsbomb.gr για όλες τις τελευταίες εξελίξεις σχετικά με τις επερχόμενες Εθνικές Εκλογές 2019

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved