Ποιος είναι ο πιο καλά κρυμμένος φόβος των ζωδίων;

Τι είναι αυτό που φοβάσαι περισσότερο;

Ποιος είναι ο πιο καλά κρυμμένος φόβος των ζωδίων;

Όλοι έχουν τους φόβους και τις φοβίες τους. Υπάρχει όμως ένας φόβος που κατατρώει σε βάθος τον καθένα και συνήθως μένει κρυφός και ανομολόγητος. Αυτός είναι και ο μεγαλύτερος φόβος για τον καθένα.

Διάβασε πιο κάτω πιος είναι ο μεγαλύτερος φόβος σου, ανάλογα με το ζώδιο σου.

ΚΡΙΟΣ

Οι Κριοί έχουν μεγάλη αγάπη για την περιπέτεια, καθώς και μια δίψα για ηρεμία και εσωτερική ειρήνη. Ενώ προσεύχονται να έχουν μια ζωή που δεν θα είναι μουντή και πληκτική, ο μεγαλύτερος φόβος τους είναι ότι οι σχέσεις τους δεν θα έχουν διάρκεια και τα δεσμά που τους συνδέουν με τα αγαπημένα τους πρόσωπα θα σπάσουν εύκολα. Αναμφισβήτητα, είναι τα άτομα που κυριαρχούνται από το φόβο του χωρισμού.

ΤΑΥΡΟΣ

Οι Ταύροι είναι γνωστοί για την σταθερότητα και την αξιοπιστία τους. Είναι το είδος των ανθρώπων που είναι γειωμένοι και επικεντρωμένοι στους στόχους τους. Ξέρουν που θέλουν να πάνε τη ζωή τους και κάνουν ακούραστες προσπάθειες, βάζοντας τον καλύτερο εαυτό τους για να παραμείνουν στο μονοπάτι που θα τους οδηγήσει ακριβώς στον στόχο τους.

Αυτό που φοβούνται όσο τίποτα άλλο είναι μήπως ξαφνικά βρεθούν εκτός της ζώνης ασφαλείας που έχουν δημιουργήσει γύρω τους. Όταν καλούνται να αντιμετωπίσουν απρόβλεπτες καταστάσεις, βιώνουν την ίδια τρομάρα με εκείνους που φοβούνται τα φίδια ή τις αράχνες.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Οι Δίδυμοι είναι κοινωνικοί, τους αρέσει να κάνουν παρέες και να είναι δημιουργικοί. Από τη στιγμή που ζουν για να εκφράζουν τους εαυτούς τους, τις ιδέες και το έργο τους, ο φόβος τους είναι να μην είναι σε θέση να εκπληρώσουν αυτά που τους παθιάζουν.

Και μην ξεχάσουμε… Φοβούνται κρυφά ότι είναι "χάλια" σε πολλούς τομείς και ότι δεν είναι οι ΚΑΛΥΤΕΡΟΙ στα πάντα.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Είναι πολύ συναισθηματικά και ευαίσθητα άτομα και, ως εκ τούτου, έχουν μια απίστευτη ικανότητα για συμπόνια και ενσυναίσθηση προς τους άλλους. Ο μεγαλύτερος φόβος τους είναι η απόρριψη. Δεν μπορούν να αντέξουν την ιδέα ότι τη στιγμή που αυτοί δίνουν την καρδιά τους, δεν θα υπάρχει κάποιος που θα τους επιστρέψει την αγάπη τους.

ΛΕΩΝ

Παρουσιάζονται στον κόσμο ως πολύ αυτάρκη, σταθερά και γεμάτα αυτοπεποίθηση άτομα και πράγματι έτσι είναι. Αλλά αν σκάψεις αρκετά βαθιά, θα καταλάβεις ότι ο μεγαλύτερος φόβος τους είναι να υποτιμηθεί η αξία τους, να μην τους εκτιμούν ή να περνάνε απαρατήρητοι.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Είναι από τους ανθρώπους που όταν σου πουν ότι θα έρθουν, θα εμφανιστούν οπωσδήποτε. Καταφέρνουν και αντιμετωπίζουν όλες τις καταστάσεις με σωστό και αποτελεσματικό τρόπο. Οι μεγαλύτεροι φόβοι τους είναι η αταξία, το να μην τους ακούνε ή να μην τους δίνουν σημασία. Το χάος μπορεί να τους τσακίσει.

ΖΥΓΟΣ

Με τους Ζυγούς τα πάντα έχουν να κάνουν με την ειρήνη, την αγάπη και την κατανόηση. Δεν μπορούν να αντέξουν τις συγκρούσεις και τις αντιπαραθέσεις και θα κάνουν τα πάντα για να διατηρήσουν μια ειρηνική ατμόσφαιρα ή να σιγουρευτούν ότι όλοι στον περίγυρο είναι ευτυχείς. Τους φοβίζει πολύ η ιδέα ότι μπορεί να προκαλέσουν στενοχώρια ή να διαπιστώσουν ότι κάποιος είναι δυστυχής επειδή έκαναν κάτι οι ίδιοι.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Ανεξάρτητα από τις προκλήσεις που θα τους τύχουν έχουν την ικανότητα να τις ξεπερνούν και προχωρώντας παραπέρα να αλλάξουν ριζικά τη ζωή τους. Όμως, παρόλο που είναι παθιασμένοι, προστατεύουν έντονα τα συναισθήματά τους. Κυριαρχούνται από το φόβο της αποτυχίας, αλλά αυτό που φοβούνται περισσότερο είναι να μάθουν οι άλλοι άνθρωποι τα βαθύτερα συναισθήματα και τις ανασφάλειές τους.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Είναι ελεύθεροι όπως τα πουλιά, είναι δημιουργικοί και διαθέτουν περίσσευμα ενέργειας. Η ζωή τους μπορεί να είναι μια διαρκής άγρια κούρσα, αλλά ποτέ δεν είναι αρκετή γι' αυτούς. Ο μεγαλύτερος φόβος τους είναι ότι μπορεί να τους κοντρολάρει κάποιος άλλος και να μην είναι σε θέση να ζήσουν τη ζωή τους όπως τη θέλουν.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Κανένας δεν μπορεί να μετατρέψει τα όνειρα σε πραγματικότητα, όπως ένας Αιγόκερως. Έχουν τη φιλοδοξία, τα κίνητρα και την ικανότητα να πετύχουν όλα όσα θέλουν. Μόνο που κάτω από όλα αυτά, κρύβεται ο διαρκής φόβος τους ότι δεν είναι αρκετά καλοί σε έναν τομέα ή ότι κανείς δεν καταλαβαίνει το όραμά τους.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Οι Υδροχόοι είναι σπουδαίοι επειδή σε μια έντονη κατάσταση μπορούν να παραμείνουν ήρεμοι. Επίσης, μπορούν να βοηθήσουν τους άλλους να βρουν μια αίσθηση ειρήνης όταν το χρειάζονται απεγνωσμένα. Ο μεγαλύτερος φόβος τους είναι ότι θα αποκοπούν από τη ζωή κάποιου δικού τους ανθρώπου. Επίσης, τρομοκρατούνται στην ιδέα πως δεν θα είναι εκεί όταν κάποιος αγαπημένος χρειαστεί τη βοήθειά τους.

ΙΧΘΥΕΣ

Οι Ιχθύες είναι υπερευαίσθητα και πολύ δημιουργικά όντα. Δεν απολαμβάνουν την κριτική, αλλά αυτό που πράγματι φοβούνται είναι η αντιπαράθεση. Όμως, τίποτα δεν φοβίζει περισσότερο τους Ιχθύς από το να νιώσουν ότι κάποιος πρόκειται να τους καλέσει για να αντιμετωπίσουν μια κατάσταση έκτακτης ανάγκης.

Διάβασε επίσης:

Η επιστήμη μίλησε: Μάθε ποια φοβία έχεις ανάλογα με το ζώδιό σου!

Τι είναι αυτό που "σε ρίχνει στα τάρταρα" ανάλογα με το ζώδιό σου;

Πώς θα το καταλάβεις, αν τα ζώδια σε συμπαθούν ή δε σε πάνε μία!

Τι είναι αυτό που κάθε ζώδιο μισεί πραγματικά;

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved