Τα 4 ζώδια που στο μεθύσι τους επάνω θα βγάλουν την αλήθεια τους

Θες να μάθεις τι πραγματικά είναι, σκέφτονται ή νιώθουν; Δώσε τους ένα ποτηράκι παραπάνω!

Τα 4 ζώδια που στο μεθύσι τους επάνω θα βγάλουν την αλήθεια τους

Όλοι ξέρουμε ότι οι αντιστάσεις μας χαλαρώνουν με ένα ποτηράκι παραπάνω και κάποιοι βγάζουμε έναν άλλο εαυτό, που κρύβουμε επιμελώς! Γινόμαστε πιο χαρούμενοι, επιθετικοί, κάνουμε τρέλες ή κλαίμε και λέμε τα εσώψυχά μας κι ό,τι νιώθουμε.

Ποια ζώδια πάνω στο μεθύσι τους αποκαλύπτουν το ποια είναι πραγματικά, τι σκέφτονται ή νιώθουν;

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Σε νορμάλ συνθήκες, ο Καρκίνος προσπαθεί να διαχειριστεί τον έντονο συναισθηματισμό του, ωστόσο, με ένα ποτηράκι παραπάνω οι προσπάθειές του πάνε περίπατο, αφού συνήθως ξεσπά σε δάκρυα, βγάζει το παράπονό του, τον καημό του, την καψούρα του, όλες τις ευαισθησίες του και ό,τι κρύβει στην ψυχούλα του. Οι αναμνήσεις ξαναγυρίζουν και το κλάμα δε σταματά με τίποτα.

ΛΕΩΝ

Το Εγώ του Λέοντα είναι τόσο μεγάλο που συχνά τον εμποδίζει να παραδεχτεί τα συναισθήματά του ή τις αδυναμίες του, ακόμα και την ενόχλησή του ή τη στενοχώρια του. Αν μεθύσει όμως, τα βγάζει όλα στη φορά και μάλιστα με επιθετικότητα. Πάει το υπεράνω και το δε με ενδιαφέρει υφάκι! Εκεί βλέπεις και πόσο τον έχει τσούξει μια απόρριψη ή ερωτική αστοχία.

ΚΡΙΟΣ

Ο Κριός είναι ο μόνος ίσως που βγάζει την extreme πλευρά του, όταν πίνει και ξεσαλώνει. Αν είχε έστω και κάποια στοιχεία αυτοσυγκράτησης, τα χάνει τελείως, κάτι βέβαια δεν απέχει πολύ από τον πραγματικό του εαυτό. Φλερτάρει ασύστολα, κάνει τρέλες και την επόμενη μέρα, αν δεν έχει κάποιο έμπιστο πρόσωπο στο πλευρό του να τον μαζέψει, μπορεί να ξυπνήσει σε άγνωστο μέρος, με άσχετους ανθρώπους.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Ο Υδροχόος είναι ένας άνθρωπος ειλικρινής, ωστόσο, αν πιει, αρχίζει να μιλάει και αυτά που θα πει μπορεί να πονέσουν πολύ. Οι αλήθειες βγαίνουν αβίαστα και αφιλτράριστα από το στόμα του, το ίδιο και τα συναισθήματά του (ναι έχει κι από αυτά). Ίσως φανεί κακός, προκλητικός -πέρα από το συνηθισμένο του- αλλά στάνταρ ό,τι ξεστομίσει, ισχύει και δεν το λέει από εριστικότητα.

Διάβασε επίσης: Τα 4 ζώδια που «κλατάρουν» από την πίεση και το άγχος!

Αυτά τα 5 ζώδια δεν υπάρχει περίπτωση να τα καταλάβεις 100%

Έτσι θα καταλάβεις ότι τα ζώδια τα έχουν πάρει στο κρανίο!

Τα 4 ζώδια που αυτοσαρκάζονται με μεγάλη επιτυχία

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved