Τι τον ξενερώνει με βάση το ζώδιό του; Τι δεν πρέπει να κάνεις αν θες να τον κρατήσεις

Όλα όσα δεν αντέχει σε μια γυναίκα!

Τι τον ξενερώνει με βάση το ζώδιό του; Τι δεν πρέπει να κάνεις αν θες να τον κρατήσεις

Ένας οδηγός του τι δεν αντέχει ο σύντροφός σου σε μια γυναίκα με βάση το ζώδιό του. Εμείς θα στο πούμε, αλλά να θυμάσαι το εξής σημαντικό. Στο τέλος της ημέρας να είσαι απλά ο εαυτός σου. Και αν είναι γραφτό να είστε μαζί, θα είστε, ό,τι εκνευριστικό και να κάνει ο ένας στον άλλο.

ΚΡΙΟΣ

Ο Κριός δεν αντέχει την ανασφάλεια. Χρειάζεται δίπλα του κάποια που θα του εναντιωθεί, ακόμα και να τον προκαλεί. Αν μια γυναίκα φοβάται να μιλήσει ή δεν τα «πιάνει» με τη μια, τότε του γυρίζει το μάτι.

ΤΑΥΡΟΣ

Δεν του αρέσουν οι εκπλήξεις. Αν μια γυναίκα είναι γενικά απρόβλεπτη, τον φοβίζει. Θέλει σταθερότητα και ρουτίνα. Δεν θέλει εναλλαγές στο πρόγραμμά του. Μην του το κάνεις ποτέ αυτό και όλα θα πάνε καλά.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Ο Δίδυμος θέλει δίπλα του μια γυναίκα επικοινωνιακή. Αν δεν είσαι, τότε απλά άσ' το καλύτερα… Έχει ανάγκη να επικοινωνεί νοητικά με την αγαπημένη του και να την θαυμάζει γι αυτό. Να τον ιντριγκάρει με τα μηνύματά της και το χιούμορ της.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Ο Καρκίνος δεν αντέχει τις γυναίκες που δεν είναι συναισθηματικές. Αν είσαι «ψυχρή» ή ανέκφραστη, τότε πολύ απλά δεν κάνεις για εκείνον. Θέλει δίπλα του κάποια με ευαισθησίες, που δεν θα τον κριτικάρει διαρκώς.

ΛΕΩΝ

Μην τολμήσεις ποτέ να τον αγνοήσεις. Ο Λέοντας δεν τα σηκώνει αυτά. Δεν γίνεται η γυναίκα που θα έχει στο πλευρό του να μην αναγνωρίζει την ανωτερότητά του ή να είναι αδιάφορη απέναντι στη γοητεία του. Αν δεν καταλαβαίνεις το γιατί είναι τόσο τέλειος, τότε απλά δεν σου αξίζει και δεν θέλει να έχει καμία σχέση μαζί σου.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Ο Παρθένος δεν αντέχει με τίποτα την αταξία είτε στον χώρο του είτε στην ζωή του. Αν είσαι γυναίκα που δεν νοιάζεται και τόσο για την εμφάνισή της ή την καθαριότητά της, τότε πολύ άδειασέ του την γωνιά...

ΖΥΓΟΣ

Το μόνο που ζητάει ο άντρας Ζυγός από την σύντροφό του, είναι να μη δημιουργεί εντάσεις στην σχέση τους. Δεν θέλει συγκρούσεις, γκρίνιες και καυγάδες. Αν είσαι «του τσαμπουκά» και «της φωνής» ψάξε για άλλο σύντροφο... Απλά.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Θες να τον χάσεις για πάντα; Εύκολο. Πες του ψέματα. Θα το καταλάβει αμέσως. Δεν τον ξεγελάς. Το ένστικτό του δεν τον πρόδωσε ποτέ. Εάν σε πιάσει να λες ψέματα, τότε να ξέρεις ότι έχετε ήδη χωρίσει και είσαι «νεκρή» για εκείνον. Δεν θα σε συγχωρήσει ποτέ!

ΤΟΞΟΤΗΣ

Ο Τοξότης δεν αντέχει τις γυναίκες που φοβούνται να ρισκάρουν. Αν προτιμάς την άνεση και την βόλεψή σου και θες να είσαι μια «πατάτα στον καναπέ», τότε δεν κάνεις για εκείνον. Πήγαινε αλλού...

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Ο Αιγόκερως δεν αντέχει τις γυναίκες που υπερβάλλουν. Είτε στο ντύσιμο, στο μακιγιάζ, τη συμπεριφορά είτε στις σπατάλες. Αν δεν έχεις μέτρο, τότε απλά θα σε «στείλει». Θα σου δείξει με κάθε τρόπο το πόσο μισεί το χύμα.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Ο Υδροχόος σε γενικές γραμμές είναι αρκετά βολικός, αλλά δεν αντέχει με τίποτα μια στενόμυαλη γυναίκα. Την θεωρεί βαρετή και συντηρητική. Πιστεύει ότι είναι μικρόψυχη και σκληρόκαρδη.

ΙΧΘΥΕΣ

Ο Ιχθύς δεν αντέχει τον εγωισμό στην σύντροφό του. Αν δεν μπορείς να βοηθήσεις έναν συνάνθρωπό σου που το έχει ανάγκη, τότε δεν είσαι το άτομο με το οποίο θα ήθελε να περάσει παραπάνω χρόνο από την ζωή του.

Διάβασε επίσης:

Τέσσερα ζώδια που είναι σκληρά, σαν... βούτυρο!

Ξέρουμε πώς θα γιορτάσεις το Πάσχα!

Τι δεν πρόκειται να κάνεις ΠΟΤΕ σύμφωνα με το ζώδιό σου

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved