Του είσαι όντως απαραίτητη; Το ζώδιό του στο μαρτυρά!

Μπορεί να λέει «σε χρειάζομαι», αλλά με μια τελείως διαφορετική έννοια

Του είσαι όντως απαραίτητη; Το ζώδιό του στο μαρτυρά!

Μερικές φορές είναι δύσκολο μέσα σε μία σχέση να εκφράσουμε τα «θέλω» και τις ανάγκες μας. Πόσο μάλλον να καταλάβουμε τι ακριβώς έχει ανάγκη ο σύντροφός μας. Κάποιες στιγμές, μάλιστα, αναρωτιόμαστε τι πραγματικά σημαίνουν όλα αυτά τα λόγια που μας λέει. Πχ «σε χρειάζομαι». Τι εννοεί; Μπορεί κάποιος να το λέει γιατί όντως μας θεωρεί απαραίτητες, γιατί χρειάζεται τον… ώμο μας για να κλάψει, είτε γιατί θέλει να ξέρει πως κάποια είναι εκεί για αυτόν.

Εμείς, ανάλογα με το ζώδιό του, προσπαθήσαμε να αποκωδικοποιήσουμε, τι ακριβώς περιμένει από σένα το ταίρι σου όταν λέει: «Σε χρειάζομαι».

ΚΡΙΟΣ

Ο Κριός είναι άνθρωπος «αυτοτροφοδοτούμενος» και πολυάσχολος. Εάν δεν μπορείς να ακολουθήσεις το πολυάσχολο πρόγραμμά του, τότε πιθανότατα δεν θα βρει ποτέ χρόνο για σένα. Είναι αυθόρμητος, παρορμητικός και λίγο… τρελός! Αν σου πει «σε χρειάζομαι», σημαίνει πως έχει διακρίνει σε σένα ειλικρίνεια και ανεξαρτησία. Είσαι για εκείνον ο καθαρός αέρας που αναπνέει και μάλλον είναι πολύ ερωτευμένος μαζί σου!

ΤΑΥΡΟΣ

Όταν ένας Ταύρος λέει πως σε χρειάζεται, αυτό σημαίνει ότι σε εκτιμά βαθιά. Οι Ταύροι δεν είναι οι άνθρωποι που θα μοιραστούν πολλά για τον εαυτό τους, μέχρι να επιβεβαιώσουν ότι η άλλη πλευρά τους καταλαβαίνει και τους νοιάζεται. Ποτέ λοιπόν μην τον πιέσεις! Όταν είναι έτοιμος θα μιλήσει από μόνος του.

ΔΙΔΥΜΟΣ

Οι Δίδυμοι είναι σαν πολυάσχολες… μέλισσες. Που σημαίνει πως έχουν την τάση να βαριούνται αρκετά εύκολα, οπότε πρέπει να είναι διαρκώς απασχολημένοι με κάτι. Όταν ένας Δίδυμος πει πως σε χρειάζεται, σημαίνει πως του έχεις «κλέψει» την καρδιά και είναι ένας έμμεσος τρόπος να το παραδεχτεί. Όπως φυσικά και ότι φοβάται πολύ μην σε χάσει.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Η αγάπη είναι πολύ σημαντική για έναν Καρκίνο. Γνωρίζοντας πόσο τυχερός είναι που έχει έναν άνθρωπο στη ζωή του, είναι αρκετό για να τον κρατήσει σε ένα «ροζ» σύννεφο! Όταν λέει σε κάποιον «σε χρειάζομαι», σημαίνει πως έχει ανάγκη από μία ανταπόδοση. Οι Καρκίνοι επενδύουν στις σχέσεις τους και δεν σπαταλάνε το χρόνο τους άσκοπα σε κάποιον που δεν είναι διατεθειμένος να προσπαθήσει στον ίδιο βαθμό με εκείνους για μία σχέση.

ΛΕΩΝ

Όταν ένας Λέων κάνει την υπέρβαση και πει «σε χρειάζομαι», πάει να πει πως το άλλο άτομο είναι όντως ο άνθρωπος της ζωής του, που παρέα με αυτόν μπορεί να οραματιστεί το μέλλον. Ένας Λέων έχει ανάγκη πρόσωπα ειλικρινή και ανοιχτά δίπλα του, καθώς μέσα από αυτά κινητοποιείται και παίρνει σιγουριά.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Οι Παρθένοι έχουν ανάγκη στη ζωή τους άτομα πολύπλοκα και πολύπλευρα. Οι πιο ενδιαφέροντες άνθρωποι, στα μάτια ενός Παρθένου, είναι εκείνοι που έχουν καταφέρει να βρουν την ισορροπία ανάμεσα σε πολλούς διαφορετικούς τομείς της ζωής τους. Όταν ένας Παρθένος σου πει «σε χρειάζομαι», σημαίνει πως εσύ είσαι το ξεχωριστό πρόσωπο που συγχρόνως τον διεγείρεις συναισθηματικά και νοητικά.

ΖΥΓΟΣ

Όταν ένας Ζυγός λέει πως σε χρειάζεται, σημαίνει ότι είσαι για εκείνον το απάνεμο λιμάνι που θα τον προστατεύσει από τα «κύματα» της ζωής. Είσαι ο άνθρωπος που φέρνει τη σταθερότητα στη ζωή του. Η ζωή ενός Ζυγού μπορεί να έχει έντονα σκαμπανεβάσματα, γνωρίζοντας όμως πως έχει εσένα δίπλα του, νιώθει καθησυχασμένος.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Όταν ένας Σκορπιός σου πει «σε χρειάζομαι», σημαίνει ότι σε αγαπάει. Ίσως του πάρει καιρό να το… ξεστομίσει, αλλά όταν το κάνει, θα ξέρεις πως είναι όντως κάτι αληθινό. Μόνο εσύ είσαι ικανή να συμβαδίσεις με τις πολλές αντιφατικές πλευρές του.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Όταν ένας Τοξότης χρησιμοποιεί τις λέξεις «σε χρειάζομαι», στην πραγματικότητα αυτό που χρειάζεται είναι μια καλή παρέα. Πρέπει να ξέρεις πως οι Τοξότες δεν είναι οπαδοί των συμβατικών σχέσεων, αλλά αυτό δεν σημαίνει πως δεν έχουν τις ίδιες ανάγκες και με όλους τους υπόλοιπους. Αυτό όμως που είναι απαραίτητο γι’ αυτόν είναι ένας άνθρωπος ο οποίος θα μπορεί να τον καταλάβει σε βάθος.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Είτε πρόκειται για μια νέα σχέση είτε για ένα σημαντικό project στο γραφείο, ο… δουλευταράς Αιγόκερως, βάζει μπρος το… κεφάλι του για να το φέρει εις πέρας. Όταν σου πει ότι σε χρειάζεται, σημαίνει πως είσαι το ξεχωριστό πρόσωπο που τον έχεις κάνει να θέλει να απολαύσει την καλοπέραση και το… παιχνίδι, όσο και τη δουλειά του!

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Όσο σίγουρος μπορεί να δείχνει ένας Υδροχόος για τον εαυτό του, τόσο περισσότερο χαμένος μπορεί να είναι στην πραγματικότητα και η ιδιαίτερα σύνθετη φύση του τον κάνει να «προστατεύει» τα αληθινά συναισθήματα βαθιά μέσα του. Όταν ένας Υδροχόος πει «σε χρειάζομαι», σημαίνει πως είσαι όντως το μόνο άτομο που μπορεί να τον ξεμπλοκάρει και εκφράζεται με μεγαλύτερη άνεση.

ΙΧΘΥΣ

Όταν ένας Ιχθύς σου πει «σε χρειάζομαι», σημαίνει πως αισθάνεται μαζί σου ένα ιδιαίτερο δέσιμο. Μπορεί μερικές φορές να είναι λίγο πιο… κρύος και άλλες πιο ζεστός, αλλά είναι μέχρι να νιώσει πραγματικά άνετα μαζί μου. Όταν πια θα έχει «θερμανθεί» αρκετά, θα γίνει ο πιο στοργικός και ρομαντικός σύντροφος που είχες ποτέ!

Διάβασε επίσης:

Ποιος είναι ο τέλειος σύντροφος για σένα, ανάλογα με το ζώδιό σου;

Τα 6 ζωδιακά ζευγάρια που θα πονέσουν πολύ, όταν χωρίσουν!

Αυτά τα ζώδια θα σε κάνουν να ξεχάσεις τις ερωτικές πληγές του παρελθόντος

©2011-2023 Astrology.gr - All rights reserved