Παγκόσμια ημέρα ευτυχίας: Τι σε κάνει χαρούμενη σύμφωνα με το ζώδιό σου;

Διάβασε και ανακάλυψε το μυστικό της ευτυχίας σου

Παγκόσμια ημέρα ευτυχίας: Τι σε κάνει χαρούμενη σύμφωνα με το ζώδιό σου;

Όλοι μας αναρωτιόμαστε το ίδιο πράγμα: «Γιατί ήρθαμε σε αυτόν τον κόσμο»; Περνάμε όλη μας τη ζωή ψάχνοντας να βρούμε την απάντηση, ενώ μόνο λίγοι είναι εκείνοι που όντως την έχουν βρει. Είναι όμως αυτή η απάντηση ίδια για όλους μας; Κανείς δεν μας απαγορεύει να δοκιμάσουμε πολλά πράγματα μέχρι να καταλήξουμε σε αυτό που πραγματικά μας γεμίζει. Ωστόσο, δεν πρέπει να ξεχνάμε πως η ευτυχία είναι κάτι πολύ προσωπικό για τον καθένα και κάτι που κάνει κάποιον χαρούμενο, κάποιον άλλο μπορεί να τον… τρελαίνει.

Η ευτυχία είναι καταγεγραμμένη στο… DNA μας και στα άστρα. Είναι μια πληροφορία κωδικοποιημένη και ξεχωριστή για τον καθένα. Μπορεί όλοι να μοιραζόμαστε κοινές συνήθειες, αλλά ο κάθε ένας έχει κάτι που κάνει την καρδιά του να χτυπάει δυνατά.
Διάβασε παρακάτω το ζώδιό σου και μάθε περισσότερες λεπτομέρειες σχετικά με το τι σε κάνει ευτυχισμένη.

ΚΡΙΟΣ: Ενθουσιασμός

Ένας ενθουσιασμένος Κριός μπορεί να είναι ο πιο ευτυχισμένος άνθρωπος στον κόσμο! Το μόνο που χρειάζεται είναι μικρές προκλήσεις -που και που- για να παραμένει… ενεργοποιημένος. Οι Κριοί είναι «παιδιά» της φωτιάς και του πλανήτη Άρη, θεού του πολέμου, γι’ αυτό δεν μπορούν να σταματήσουν να μάχονται και να κατακτούν το οτιδήποτε! Το πιο σημαντικό όμως είναι να καταφέρουν να κατακτήσουν τους φόβους τους. Εάν ανήκεις στο συγκεκριμένο ζώδιο, για να γίνεις ευτυχισμένη, προσπάθησε να εμπλέκεσαι με δραστηριότητες που σου προκαλούν ενθουσιασμό και βρες τρόπους να επιβληθείς στους φόβους σου.

ΤΑΥΡΟΣ: Εμπιστοσύνη

Για ένα Ταύρο η σταθερότητα είναι τα πάντα! Προσπαθεί να αποφεύγει τις αλλαγές, ακόμη και αν είναι αυτό που πραγματικά χρειάζεται. Στην πραγματικότητα, αυτό που ψάχνει είναι η επιβεβαίωση και η εμπιστοσύνη. Θα είναι ευτυχισμένος όταν βρει ένα πρόσωπο που μπορούν να εμπιστευτεί και να αφιερωθεί σε αυτόν. Αν και ισχυροί άνθρωποι, οι Ταύροι, όταν γνωρίσουν κάποιο άτομο ξεχωριστό, μπορούν να είναι ευάλωτοι και αήττητοι την ίδια στιγμή. Για να ευτυχίσουν χρειάζονται πολλή αγάπη. Αλλά… όλοι αυτό δεν ψάχνουμε;

ΔΙΔΥΜΟΙ: Ελευθερία

Αυτό που από μικρό παιδί ζητάει ένας Δίδυμος είναι η ελευθερία του. Να είναι ανεξάρτητος από όλους και από όλα. Αυτό που ανακαλύπτει όμως αργότερα στη ζωή του είναι πως θέλει να ανασαίνει καθαρό αέρα από τους πιο σκοτεινούς φόβους του. Αυτό χρειάζεται για να είναι ευτυχισμένος. Να καταφέρει να απεγκλωβιστεί από τους φόβους και τις αρνητικές σκέψεις. Αυτός είναι και ο λόγος που αν βρισκόμαστε κοντά με έναν Δίδυμο, πρέπει να του δείχνουμε πως τον εμπιστευόμαστε.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Συνέχεια

Όσοι ανήκουν στο ζώδιο του Καρκίνου ξέρουν πως η ζωή είναι γεμάτη σκαμπανεβάσματα και αυτό που πραγματικά ψάχνει ένας Καρκίνος είναι να είναι συναισθηματικά ασφαλής. Για αρχή, πρέπει να υπάρχει ένας χώρος, όπου εκεί θα νιώθει όντως προστατευμένος. Είτε πρόκειται για τις οικονομικές, προσωπικές ή επαγγελματικές του σχέσεις, ένα Καρκίνος θέλει να ξέρει ότι θα έχουν «συνέχεια». Όταν νιώθουν πως υπάρχουν τέτοιες προοπτικές, τότε δίνουν τον καλύτερο εαυτό τους. Αν ανήκεις στο ζώδιο του Καρκίνου, η συμβουλή μας είναι να επενδύεις στο μέλλον, κάνοντας όσο το δυνατόν πιο ασφαλείς επιλογές.

ΛΕΩΝ: Αυτοπεποίθηση

Όταν ένας Λέων νιώθει σίγουρος, ακτινοβολεί από ευτυχία και το φως του ανυψώνει και όλους τους γύρω του. Είναι «παιδί» του Ήλιου και του Φωτός. Οι Λέοντες, όταν καταφέρουν να αγκαλιάσουν τα αδύναμα μέρη της ψυχής τους, μπορούν να γίνουν πραγματικά αήττητοι. Πώς θα το πετύχουν; Πρέπει πρώτα να συμβιβαστούν με το γεγονός ότι δεν είναι τέλειοι και στη συνέχεια να αισθανθούν μοναδικοί για αυτό που πραγματικά είναι, καθώς για εκείνους είναι ένα απελευθερωτικό συναίσθημα. Τα πλεονεκτήματα και τα μειονεκτήματα είναι αυτά που σχηματίζουν το ακαταμάχητο προφίλ τους. Για να είναι ευτυχισμένοι, πρέπει να κερδίσουν τη μάχη ενάντια στις αμφιβολίες τους.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Θαυμασμός

Το μόνο που χρειάζεται να ακούει ένας Παρθένος για να είναι ευτυχισμένος είναι «ευχαριστώ» ή «πόσο σε θαυμάζω». Μπορεί να επικρίνει όλο τον κόσμο, αλλά με τον εαυτό της είναι πιο σκληρή από όλους. Αυτό το κάνει γιατί πάντα θεωρεί ότι υπάρχουν περιθώρια βελτίωσης. Δεν ξεκουράζεται ποτέ, συνέχεια έχει κάτι να κάνει. ΟΙ Παρθένοι είναι πραγματικές εργάτριες και το μόνο που θέλουν είναι η ηθική υποστήριξη των γύρω τους. Αυτό τους δίνει την αυτοπεποίθηση και τις κινητοποιεί να δουλέψουν περισσότερο, για να γίνουν ακόμη καλύτερες με κάθε τρόπο.

ΖΥΓΟΣ: Ομορφιά

Ως γνήσιο παιδί της Αφροδίτης, ο Ζυγός το μόνο που χρειάζεται είναι ομορφιά! Ζει, ανασαίνει και διψάει για ομορφιά, αγάπη και στοργή. Τα πάντα για τους Ζυγούς είναι θέμα ισορροπίας και αρμονίας. Θέλει να ζει σε αρμονία με τους ανθρώπους και τη φύση γύρω του. Το να μπορούν να εκφράζουν την ομορφιά μέσω της τέχνης ή άλλων ειδών χειροτεχνίες τους είναι πραγματικά απαραίτητο. Αν ανήκεις στο ζώδιο του Ζυγού, βρες μία τέχνη που σου ταιριάζει περισσότερο και άρχισε να την εξασκείς. Τραγούδησε, χόρεψε, ζωγράφισε, γράψε! Αυτό θα σε κάνει πραγματικά ευτυχισμένη!

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Δύναμη

Οι Σκορπιοί είναι από τη φύση τους μαχητές και μπορούν να χειριστούν σχεδόν οτιδήποτε. Από μικρά παιδιά αυτό που ψάχνουν, είναι αυτό ή εκείνο το πρόσωπο που θα τους δώσει αρκετή δύναμη. Μπορεί να την αντλούν από τον έρωτα, την οικονομική ανέλιξη, την καριέρα τους ή από οποιοδήποτε άλλο μέσο. Όσο μεγαλώνουν και εξελίσσονται, συνειδητοποιούν πως η πραγματική δύναμη πηγάζει από μέσα μας. Αυτός είναι και ο λόγος που ο Σκορπιός θεωρείται ένα από τα πιο σοφά ζώδια. Στο τέλος, καταλήγουν να εξαρτώνται μόνο από τον εαυτό τους. Όταν νιώσουν πλέον σίγουροι, τότε θα είναι και πραγματικά ευτυχείς.

ΤΟΞΟΤΗΣ: Ελπίδα

Η αληθινή δύναμη ενός Τοξότη έρχεται από το Δία, που είναι ο πλανήτης των ευκαιριών, της ανάπτυξης και της επέκτασης. Ένας Τοξότης πάντα στοχεύει όλο και ψηλότερα, με οδηγό του την ελπίδα. Κανένας δε θα είναι ευτυχισμένος, αν χαθεί η ελπίδα. Αυτός είναι και ο λόγος που χρειάζονται ανθρώπους γύρω τους, με τους οποίους μπορούν να «καλλιεργήσουν» τα όνειρά τους. Η αισιόδοξη φύση τους είναι που στο τέλος τους κάνει να πετυχαίνουν όσα έχουν ονειρευτεί.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: (Αυτό)εκτίμηση

Οι Αιγόκεροι με την πάροδο του χρόνου δημιουργούν ένα σκληρό εξωτερικό περίβλημα για να αποφύγουν καθετί που μπορεί να τους πληγώσει. Αυτό το κάνουν γιατί ακόμη και οι ίδιοι πολλές φορές αμφιβάλλουν για ό,τι κάνουν. Τους είναι πολύ φυσικό, αφού έτσι έχουν μάθει από όταν ήταν μικροί. Πρέπει να είναι οι καλύτεροι σε όλα, στις σπουδές, την οικογένεια, τη σχέση τους, παντού! Είναι τελειομανείς αλλά δεν συνειδητοποιούν πως είναι ήδη τέλειοι. Έχουν ανάγκη να δουν το σεβασμό και την εκτίμηση στα μάτια των ανθρώπων που τους περιβάλλουν. Τότε μόνο θα μάθουν να αναπτύσσουν την αυτοεκτίμησή τους και να «αγγίξουν» την ευτυχία.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Μοναδικότητα

Παρ’ όλο που οι Υδροχόοι είναι έντονα κοινωνικοί από μικρή ηλικία, πρέπει να μάθουν να διατηρούν την πραγματική τους ταυτότητα, τη μοναδικότητά τους. Φοβούνται να είναι διαφορετικοί, αλλά συγχρόνως αυτό είναι που αναζητούν διαρκώς. Ένας Υδροχόος θα είναι πραγματικά ευτυχισμένος ,όταν καταφέρει να «αγκαλιάσει» όλα αυτά τα μικρά πράγματα που τον κάνουν να ξεχωρίζει, ακόμη και τα πιο σκοτεινά του σημεία.

ΙΧΘΥΕΣ: Αγάπη

Ο Ιχθύς είναι το ζώδιο που κυβερνάται από τον Ποσειδώνα, τον πλανήτη των ονείρων και των αισθήσεων. Ένας Ιχθύς δέχεται συνεχώς ερεθίσματα αλλά είναι ανίκανος να εντοπίσει την πηγή τους. Προσπαθεί διαρκώς να εξισορροπήσει τα… σκαμπανεβάσματα στην καρδιά του. Μερικές φορές «χάνεται» και όταν τελικά εγκαταλείπει, είναι ένας μηχανισμός προκειμένου να προστατευτεί. Αυτό που πραγματικά θέλει ένας Ιχθύς είναι να περιβάλλεται από ανθρώπους που τον αγαπούν και τον κάνουν να νιώθει ασφαλής. Όταν αισθάνεται ότι κάποιος τον αγαπάει, τότε είναι πραγματικά ευτυχισμένος!

Διάβασε επίσης:

Ποια ζώδια δεν θα σου γυρίσουν ποτέ την πλάτη στη δύσκολη στιγμή;

Παγκόσμια ημέρα Αστρολογίας: Αυτά είναι τα τρία πιο σπάνια ζώδια

Μια χρυσή συμβουλή για κάθε ζώδιο!

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved