Μια χρυσή συμβουλή για κάθε ζώδιο!

Σου λέμε το μυστικό για να λάμψει το ζώδιό σου!

Μια χρυσή συμβουλή για κάθε ζώδιο!

Όλα τα ζώδια έχουν τα... κολλήματά τους. Τείνουν, δηλαδή, να επαναλαμβάνουν συμπεριφορές που δημιουργούν πισωγυρίσματα στην εξέλιξη της ζωής τους. Κι επειδή, λίγο-πολύ όλοι γνωρίζουν ποια είναι τα... αδύναμα σημεία τους, ας προσπαθήσουμε να δώσουμε μια συμβουλή για κάθε ζώδιο, που ίσως του φανεί πολύτιμη:

ΚΡΙΟΣ

Η ζωή κινείται πολύ γρήγορα, γι’ αυτό μην την αφήνετε να σας παγιδεύει σε περιττά δράματα όσο καιρό θα διαρκέσει.

ΤΑΥΡΟΣ

Μην είστε αρνητικοί στο να ανοίξετε το μυαλό σας σε νέα πράγματα. Ποτέ δεν ξέρετε αν από εκεί θα μπορούσε να προκύψει κάτι καλό, χρήσιμο ή όμορφο.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Παρά την κακή σας φήμη, δεν τα βλέπετε όλα ρόδινα και ξένοιαστα. Μερικές φορές, καλό είναι να μείνετε για λίγο μόνοι, ώστε να μπορέσετε να επεξεργαστείτε τα συναισθήματά σας. Δεν χρειάζεται πάντα να «εξηγείτε» τη συμπεριφορά σας στους άλλους.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Δεν υπάρχει κανένας λόγος να δίνετε όλο σας το «είναι» για τους άλλους, ειδικά όταν εκείνοι δεν ανταποδίδουν με την ίδια ένταση και ποιότητα.

ΛΕΩΝ

Μερικές φορές φοβάστε κι εσείς οι ίδιοι από το πόσα πράγματα γνωρίζετε ή από το μέγεθος της καταστροφής που θα μπορούσατε να προκαλέσετε. Μην ξεχνάτε, όμως, ότι η πραγματική σας δύναμη εκφράζεται όταν μπορείτε να την ελέγξετε!

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Είστε τόσο καλοί στη δουλειά σας που δεν χρειάζεται να δίνετε εξηγήσεις σε κανένα. Από αυτήν τη στιγμή κιόλας, ξεκινήστε να εξοικονομείτε χρόνο για να χαλαρώνετε ανάμεσα στις πολλές ασχολίες σας.

ΖΥΓΟΣ

Δεν υπάρχει τίποτα κακό στο να είστε γενναιόδωροι με το μοίρασμα του χρόνου και της αγάπης σας. Αυτό βέβαια δε σημαίνει ότι πρέπει να ψυχαγωγείτε όλους όσους περνούν από τη ζωή σας και σας… θαυμάζουν!

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Είναι γνωστό σε όλους ότι είστε ακραίοι τύποι. Όταν κάποιες φορές βρίσκεστε σε οριακό σημείο, καλό είναι σκεφτείτε πως είστε έτοιμοι να κάνετε ένα βήμα μπροστά και δύο βήματα… πίσω.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Η πραγματική γενναιοδωρία πρέπει να πηγάζει από την καρδιά. Είναι σημαντικό να ξεκαθαρίζετε από την αρχή μέχρι που μπορείτε να φτάσετε, πριν κάποιος αρχίσει να έχει προσδοκίες από εσας.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Μην «καίτε» την εικόνα σας με τη συνήθη αυστηρότητά σας. Έτσι, για αλλαγή, πιστέψτε ότι μπορείτε να στηριχτείτε πάνω σε κάποιον ή κάποιους άλλους και ένας καλύτερος κόσμος θα προβάλει μπροστά σας…

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Είστε γοητευτικοί και συνήθως ξέρετε διαισθητικά τι ζητάει ο καθένας από εσάς. Μην «αγοράζετε ό,τι σας πουλάνε» και να γνωρίζετε πως αν παραχωρήσετε σε κάποιον ένα μέτρο, θα επιδιώξει να πάρει ένα χιλιόμετρο!

ΙΧΘΥΕΣ

Η πολυπλοκότητα είναι από τα κύρια χαρακτηριστικά σας, τόσο στη σκέψη όσο και στα έργα σας. Όταν, λοιπόν, νιώθετε ότι αγωνίζεστε μάταια σε μια μάχη που δεν πρόκειται να τελειώσει ποτέ, να θυμάστε ότι υπάρχει συγκεκριμένος λόγος που γίνεται το κάθε τι. Τίποτα δεν είναι τυχαίο

Διάβασε επίσης:

Το ζώδιό σου λειτουργεί περισσότερο με τη λογική ή την ευαισθησία;

Τα 4 ζώδια που κυριεύονται από τα πάθη τους και χάνουν το μυαλό τους

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved