Τα 4 ζώδια που κυριεύονται από τα πάθη τους και χάνουν το μυαλό τους

Αυτοέλεγχος; Τους είναι άγνωστη λέξη!

Τα 4 ζώδια που κυριεύονται από τα πάθη τους και χάνουν το μυαλό τους

Κατ’ αρχάς, να ξεκαθαρίσουμε ότι δε μιλάμε μόνο για το ερωτικό ή το σεξουαλικό πάθος, αλλά για όλα τα πάθη που μπορεί να σε καταλάβουν. Και τι είναι το πάθος; Ένα ισχυρό συναίσθημα που σε καταλαμβάνει και χάνεις κάθε ίχνος λογικής. Είναι τυχαίο που προέρχεται από το ρήμα «πάσχω»; Όχι βέβαια! Πόσες φορές δεν έχουμε πει ή δεν έχουμε ακούσει τη φράση «είναι αρρώστια»; Μιλάμε για κόλλημα, για εθισμό που δεν μπορείς να αντισταθείς, όσο κι αν το παλέψεις!

Ας δούμε ποια ζώδιαείναι επιρρεπή στα πάθη και τις σφοδρές επιθυμίες και τους είναι εύκολο να χάσουν τη μπάλα.

1. ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Όπως είναι αναμενόμενο, ο Σκορπιός είναι το Νο1 στη λίστα καθώς είναι το πιο παθιασμένο ζώδιο απ’ όλα. Παρά το ότι φημίζεται για το ότι θέλει να κοντρολάρει τα πάντα, όταν κολλήσει σε κάτι ή κάποιο πρόσωπο, χάνει κάθε έλεγχο κι αυτοσυγκράτηση. Του γίνεται έμμονη ιδέα, αρρώστια μες στα στήθια του, που λέει και το τραγούδι, με όλες τις συνέπειες που μπορεί να έχει. Έτσι κι αλλιώς, μια μεγάλη δόση ανικανοποίητου και αυτοκαταστροφής την έχει.

2. ΚΡΙΟΣ

Γενικά ο Κριός ενθουσιάζεται, παθιάζεται και φανατίζεται με ό,τι του αρέσει, άλλωστε είναι ένα ζώδιο που λειτουργεί με το θυμικό του. Ωστόσο, τα μεγαλύτερα πάθη του είναι συνήθως σεξουαλικά. Όταν θέλει ένα πρόσωπο, κάνει τα πάντα για να το αποκτήσει και δεν ηρεμεί, μέχρι να γίνει δικό του. Στο μυαλό του δεν υπάρχει τίποτα άλλο πέρα από αυτό, κοιμάται και ξυπνάει με το πώς θα το καταφέρει. Αλλά, η σφοδρή του επιθυμία συνδυάζεται σπανίως με τη διάρκεια γιατί είναι γνωστό ότι μόλις πετύχει το στόχο του, πάει για άλλον.

3. ΤΟΞΟΤΗΣ

Το παιδί του Δία συχνά το τερματίζει το κοντέρ, ξεπερνά τα όρια και θα θέλει όλα, σε μεγάλες δόσεις και εύκολα. Επίσης, δεν έχει αντιστάσεις σε πειρασμούς και απολαύσεις και γι’ αυτό αφήνεται να τον συνεπάρει το πάθος. Και το ζει και το ευχαριστιέται χωρίς καμία ενοχή για όσο κρατήσει. Συχνά, κολλάει στα τυχερά παιχνίδια και όχι τόσο γιατί θέλει να πλουτίσει, αλλά γιατί έτσι η αδρεναλίνη του φτάνει στα ύψη. Γενικά, πάντως, όποιο κι αν είναι το πάθος του, όσο τον κρατάει στην πρίζα, δεν το κόβει.

4. ΤΑΥΡΟΣ

Ο Ταύρος λαχταρά διάφορα, παθιάζεται, τρώει κολλήματα άπειρες φορές και δύσκολα ξεκολλάει. Το ότι βρίσκεται στην τέταρτη θέση οφείλεται μάλλον στο ότι πού και πού θυμάται ότι είναι ζώδιο της γης και λειτουργεί με πρακτικό πνεύμα, περιορίζοντας τα πάθη και τις επιθυμίες του, αν βλέπει ότι δεν τον οδηγούν στο σωστό δρόμο ή του στοιχίζουν περισσότερα απ’ όσα μπορεί να δώσει.

Διάβασε επίσης: Αυτές είναι οι 4 πιο εκδικητικές γυναίκες του ζωδιακού!

Αυτά είναι τα 5 πιο παρεξηγημένα ζώδια!

Ήρθε η ώρα να μάθεις τι σκέφτονται οι άλλοι για σένα και δεν στο έχουν πει!

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved