Αυτές είναι οι 4 πιο εκδικητικές γυναίκες του ζωδιακού!

Πρόσεξε, μην τους κάνεις «λαδιά» γιατί θα την πληρώσεις ακριβά!

Αυτές είναι οι 4 πιο εκδικητικές γυναίκες του ζωδιακού!

Η εκδίκηση είναι ένα πιάτο που τρώγεται κρύο κι αυτές οι κυρίες το γνωρίζουν καλά. Ο άντρας που θα τις κοροϊδέψει, θα τις υποτιμήσει ή -ακόμα χειρότερα- θα τις απατήσει πάει. Αυτές, ακόμα κι αν δείχνουν ήρεμες ή δε μιλούν, μέσα τους οργανώνουν ήδη τα σχέδιά τους να πάρουν το αίμα τους πίσω!

Ας δούμε ποιες είναι οι τέσσερις πιο εκδικητικές γυναίκες του ζωδιακού, αν και τη μία ήδη την ξέρεις:

1. ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Εντάξει! Με το που διάβασες τον τίτλο, το μυαλό σου πήγε αμέσως στην Σκορπίνα, που είναι γνωστό ότι σηκώνει την κούπα της πρωταθλήτριας στην εκδίκηση. Δεν υπάρχει περίπτωση να ξεχάσει τη «λαδιά» που θα της κάνει κάποιος και δε θα τον συγχωρήσει ποτέ όσος χρόνος κι αν περάσει. Αν δεν το πληρώσει ακριβά, δεν προχωράει παρακάτω. Είναι γι’ αυτήν προσωπικό στοίχημα να τον κάνει να πονέσει στο τετραπλάσιο από ό,τι πόνεσε εκείνη και θα το κερδίσει, πατώντας σε όλα τα ευαίσθητα σημεία του, εκτός αν ο άλλος εξαφανιστεί από προσώπου γης. Μόνο έτσι θα γλιτώσει.

2. ΚΡΙΟΣ

Νομίζεις ότι η Κριαρίνα θα βρίσει ή θα χτυπήσει τον άντρα που την απάτησε ή την κορόιδεψε; Κάνεις μεγάλο λάθος! Μπορεί να φύγει κοπανώντας πίσω της την πόρτα, γι’ αυτήν όμως τίποτα δεν τελείωσε. Ο προδότης πρέπει να πληρώσει και θα πληρώσει με... δημόσιο εξευτελισμό. Γιατί καλώς ή κακώς στραπατσαρίστηκε ο εγωισμός της, οπότε θα του το ανταποδώσει στο ακέραιο, ξεφτιλίζοντάς τον μπροστά σε όλους, βγάζοντας στη φόρα ακόμα και λεπτομέρειες για την... ανατομία του ή τα γούστα του στο σεξ και γελώντας στα μούτρα του.

3. ΙΧΘΥΕΣ

Δεν περίμενες να βρίσκεται στη λίστα, κακώς όμως! Θυμήσου ότι σύμφωνα με τις παγκόσμιες έρευνες στο συγκεκριμένο ζώδιο ανήκουν οι περισσότεροι serial killers και βασανιστές των Ναζί! Όταν πληγωθεί η Ψαρίνα, το μάτι της γυρίζει! Θα κλάψει πολύ, θα υποφέρει, αλλά μετά θα σκεφτεί τρόπο να τη φέρει στον άντρα που την έκανε λιώμα και να τον πονέσει όσο δεν πάει. Κι εδώ είναι όλα τα σενάρια ανοιχτά: Από το να της στρίψει τελείως η βίδα και να γίνει πραγματικά επικίνδυνη, μέχρι να πει ψέματα για να πάρει τους πάντες με το μέρος της, βάζοντάς τον στην απομόνωση.

4. ΤΑΥΡΟΣ

Ω ναι, η Ταυρίνα μπορεί να τα κάνει όλα γυαλιά καρφιά, αν μάθει ότι ο αγαπημένος της την κεράτωσε ή την εξαπάτησε, αλλά σίγουρα δε θα σταματήσει εκεί. Μιας και δεν ανήκει στα ζώδια που ξεσπούν και το ξεπερνούν, θα φροντίσει να κάνει τον συγκεκριμένο άντρα να υποφέρει μέχρι εκεί που δεν πάει. Κι όταν της μπει κάτι στο μυαλό, δεν υπάρχει περίπτωση να κάνει πίσω ούτε πόντο. Μάλιστα, είναι ικανή να τον πληρώσει με το ίδιο νόμισμα, φτιάχνοντάς τα με τον κολλητό ή έναν πολύ γνωστό του.

♡ Είναι άξιο εμπιστοσύνης το ταίρι σου; Η Αστρολογική Ανάλυση Σχέσης έχει τις απαντήσεις που χρειάζεσαι! ♡

Διάβασε επίσης:

Αυτοί είναι οι 3 πιο εγωιστές του ζωδιακού

Όλα όσα πρέπει να γνωρίζεις για κάθε άντρα του ζωδιακού για να έχεις το πάνω χέρι!

Αυτοί είναι οι 3 πιο εγωιστές του ζωδιακού

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved