Έφτασε η στιγμή να αποκρυπτογραφήσουμε Κριούς, Λέοντες και Τοξότες!

7 αποκαλυπτικά στοιχεία για τα ζώδια της Φωτιάς

Έφτασε η στιγμή να αποκρυπτογραφήσουμε Κριούς, Λέοντες και Τοξότες!

Φωτιά! Ελκυστική, επικίνδυνη και καταστροφική ταυτόχρονα, μπορεί να αφανίσει τα πάντα στο πέρασμά της, αλλά και απαραίτητο συστατικό, όπλο και χρήσιμο "εργαλείο" για την επιβίωση, καθώς μπορεί να σε ζεστάνει τις κρύες μέρες, να ψήσεις, να ρευστοποιήσεις και να δημιουργήσεις. Στην αστρολογία, τα ζώδια που ανήκουν στο συγκεκριμένο στοιχείο, Κριός, Λέων και Τοξότης, είναι ταυτισμένα με τον ενθουσιασμό, το ταμπεραμέντο, τη ζωτικότητα και την ενέργεια.

Ρίξε μια ματιά στα 7 στοιχεία που σου αποκαλύπτουμε και να είσαι σίγουρος/η ότι μετά θα σου είναι πολύ πιο εύκολο να τα αποκρυπτογραφήσεις και -γιατί όχι;- να αλλάξεις τη γνώμη σου για αυτά.

1. Έχουν πάθος για ζωή

Τα ζώδια της φωτιάς είναι γνωστά για το πάθος τους, γι’ αυτό και είναι ιδιαίτερα ελκυστικά σαν προσωπικότητες. Καταφέρνουν να μεταδώσουν τον ενθουσιασμό και τη διάθεση για καινούργιες εμπειρίες και συγκινήσεις σε όποιον βρίσκεται δίπλα τους. Επίσης, όλοι ξέρουν για τις παρορμήσεις, την έλλειψη αυτοσυγκράτησης, αλλά και την πεποίθησή τους ότι μπορούν να επιτύχουν το οτιδήποτε αν το κυνηγήσουν.

2. Έχουν ένστικτο και μπορούν να διακρίνουν την ευκαιρία

Έχουν την… έκτη αίσθηση και μπορούν να διακρίνουν τις ευκαιρίες σε όλους τους τομείς της ζωής τους, τις οποίες αρπάζουν, χωρίς δισταγμό και τις αξιοποιούν στο έπακρο. Ακούν το ένστικτό τους, ενεργούν αυτόματα και 9 στις 10 φορές πέφτουν μέσα. Αυτό τους δίνει και μεγάλο αβαντάζ σε περιβάλλοντα, όπου επικρατεί ισχυρός ανταγωνισμός.

3. Ξέρουν πώς να διασκεδάζουν

Είναι η ψυχή της παρέας κι όταν αποφασίσουν να βγουν για να διασκεδάσουν ξεχνούν καημούς και προβλήματα και τους ενδιαφέρει μόνο να περάσουν καλά αυτοί και τα πρόσωπα που έχουν συντροφιά τους. Μη νομίζεις ότι πάντα είναι φασαριόζικα και κάνουν χαμό. Είναι το κέφι, ο ρυθμός, η φλόγα, το ταμπεραμέντο τους που τα κάνει να ξεχωρίζουν και να κεντρίζουν τον ενδιαφέρον, όπου κι αν βρεθούν. Αν έχεις κάποιο από τα ζώδια της φωτιάς σαν φίλο, τότε ξέρεις ότι όποτε έχεις κυκλοφορήσει μαζί τους, μεν μπορεί να μαζεύτηκες ξημέρωμα σπίτι σου, αλλά το ευχαριστήθηκες.

4. Καλύπτουν την ευαισθησία τους, δείχνοντας δυνατά

Μπορεί να μην τους φαίνεται, αλλά τα ζώδια της φωτιάς νιώθουν συχνά ευάλωτα ή ανασφαλή αλλά έχουν τον τρόπο να το κρύβουν καλά για να μη θεωρηθούν αδύναμα ή ανίκανα. Συνήθως βγάζουν προς τα έξω δύναμη, τόλμη, θάρρος ή και θράσος, γενναιότητα και ριψοκίνδυνες τάσεις, ιδίως αν πρόκειται να στηρίξουν ή να κινητοποιήσουν τους δικούς τους ανθρώπους. Αυτό βέβαια, μπορεί να τα χαντακώσει, αφού σε αρκετές περιπτώσεις η υπερηφάνεια και ο εγωισμός τους τα εμποδίζει να ζητήσουν βοήθεια, όταν τη χρειάζονται.

5. Έχουν συμπόνοια και νοιάζονται

Μην ξεγελιέσαι από την έντονη και συχνά την αλαζονική παρουσία τους. Τα ζώδια της φωτιάς είναι βαθιά συμπονετικά, με φιλότιμο, νοιάζονται και φροντίζουν τα πολύ δικά τους άτομα. Δεν υπάρχει τίποτα που δεν θα έκαναν προκειμένου να μη βλέπουν λυπημένα τα πρόσωπα που τους ενδιαφέρουν περισσότερο αλλά και για να αισθάνονται πολύ ασφαλή και προστατευμένα δίπλα τους.

6. Είναι δραστήρια και της στιγμής

Τα ζώδια της φωτιάς έχουν έναν πολύ άμεσο τρόπο αντιμετώπισης όλων των προβλημάτων που η ζωή ρίχνει στο διάβα τους. Ανταποκρίνονται στις προκλήσεις, ενίοτε και τα ίδια προκαλούν την τύχη τους, δε βολεύονται, ούτε προσπαθούν να χώσουν το κεφάλι τους στην άμμο ή να τα «πετάξουν» αλλού. Μπορεί να φέρονται αυθόρμητα, απότομα, οξύθυμα, να παίρνουν αποφάσεις της στιγμής ή να το παίζουν «αφεντικά», αλλά δεν υπάρχει καμία αμφιβολία ότι δεν προσπαθούν να βρουν γρήγορα τη λύση στο κάθε τι.

7. Είναι ανεξάρτητα και δεν εντάσσονται στον μέσο όρο

Τα ζώδια της φωτιάς έχουν ανάγκη την ανεξαρτησία τους και θέλουν να ζήσουν τη ζωή με τους δικούς τους όρους. Δεν τους αρέσουν τα άτομα που προσπαθούν να τα εξουσιάσουν, να τα ελέγξουν, να σταματήσουν τις φιλοδοξίες τους, δεν υπακούν εύκολα σε εντολές, ούτε αποδέχονται «νόμους και κανόνες». Γενικά, δε δέχονται κανέναν στον σβέρκο τους κι αν αισθανθούν ότι καταπιέζονται ή περιορίζονται ή θα τραπούν σε φυγή ή θα ξεσπάσει πόλεμος.

Διάβασε επίσης: Τα τραγούδια που είναι αφιερωμένα αποκλειστικά στα ζώδια της φωτιάς

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved