Τα τραγούδια που είναι αφιερωμένα αποκλειστικά στα ζώδια της φωτιάς

Δικά σας! Αυτά τα τραγούδια σας περιγράφουν απόλυτα!

Τα τραγούδια που είναι αφιερωμένα αποκλειστικά στα ζώδια της φωτιάς

Οι Έλληνες τραγουδιστές τα είπανε όλα! Το κάθε ζώδιο της φωτιάς έχει το δικό του τραγούδι που το περιγράφει απόλυτα!

ΚΡΙΟΣ

Ο πρώτος. Ο ένας. Ο μοναδικός. Στον κόσμο άλλος κανένας. Αυτή τη γνώμη έχει ο Κριός για τον εαυτό του. Θα μπορούσε λοιπόν να τραγουδά και να αφιερώνει στο είδωλό του στον καθρέφτη το τραγούδι του Τόλη Βοσκόπουλου με τίτλο "ανεπανάληπτος". Γιατί αυτό θεωρεί ο Κριός ότι είναι. Ανεπανάληπτος. Και είναι σίγουρος ότι σαν κι εκείνον δεν υπάρχει κανένας άλλος.



ΛΕΩΝ

Ο βασιλιάς του ζωδιακού. Ο υπέρλαμπρος και ηγεμονικός τύπος. Υποκλιθείτε στον King of the jungle! Ο Λέοντας θα μπορούσε εύκολα να τραγουδά το κομμάτι του Γιάννη Φλωρινιώτη με τίτλο «πειράζει που είσαι μεγάλη φίρμα». Γιατί ο Λέοντας και φίρμα είναι και μεγάλη βεντέτα είναι και τον αγαπάμε και μας αρέσει και μας τη δίνει! Του αρέσει άλλωστε η χλιδή, το χρυσό χρώμα και φυσικά θέλει να έχει πάνω του όλη την προσοχή. Showman από τους λίγους… Επίσης, θα μπορούσε εύκολα να κοιτάζει τον εαυτό του στον καθρέφτη και να του τραγουδάει και πάλι Γιάννη Φλωρινιώτη "μεγάλε, είσαι ο πρώτος μεγάλε, μετά από εσένα το χάος, μετά το χάος πάλι εσύ".





ΤΟΞΟΤΗΣ

Ταξιδιάρα ψυχή ο Τοξότης. Δώσε του προορισμό και πάρ' του την ψυχή! Όταν λοιπόν βλέπει αεροπλάνο, του έρχεται να σου την… κάνει. Η Λίτσα Γιαγκούση τα είπε όλα στο τραγούδι της με τίτλο «όταν βλέπω αεροπλάνο». Είναι σαν να τραγουδάει αποκλειστικά και μόνο για τον Τοξότη. Οπότε καλά μου Τοξοτάκια αυτός είναι και επίσημα ο ύμνος σας!



Διάβασε επίσης:

Τα 3 ελληνικά τραγούδια που εκφράζουν απόλυτα τα ζώδια του αέρα

Τα 6 ζευγάρια που θα χωρίσουν σε χρόνο dt

Τα 4 ζώδια που πραγματικά μισούν το «μέσα»

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved