Σάββατο 4 Φεβρουαρίου 2023
ΟΙ ΠΛΑΝΗΤΕΣ:
ΗΛΙΟΣ - 15° 22' 28" ΥΔΡΟΧΟΟΣ
ΣΕΛΗΝΗ - 01° 22' 01" ΛΕΩΝ
ΕΡΜΗΣ - 20° 56' 58" ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
ΑΦΡΟΔΙΤΗ - 10° 24' 44" ΙΧΘΥΕΣ
ΑΡΗΣ - 11° 04' 19" ΔΙΔΥΜΟΙ
ΔΙΑΣ - 06° 43' 09" ΚΡΙΟΣ
ΚΡΟΝΟΣ - 26° 15' 58" ΥΔΡΟΧΟΟΣ
ΟΥΡΑΝΟΣ - 15° 00' 34" ΤΑΥΡΟΣ
ΠΟΣΕΙΔΩΝΑΣ - 23° 42' 19" ΙΧΘΥΕΣ
ΠΛΟΥΤΩΝΑΣ - 28° 46' 32" ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
ΒΟΡΕΙΟΣ ΔΕΣΜΟΣ - 08° 04' 05" ΤΑΥΡΟΣ R

Με αυτόν τον τρόπο θα καταφέρεις να βγάλεις τον καλύτερο εαυτό των άλλων!

Τι μπορείς να διδάξεις τους ανθρώπους, σύμφωνα με το ζώδιό σου;

 Με αυτόν τον τρόπο θα καταφέρεις να βγάλεις τον καλύτερο εαυτό των άλλων!

Κάθε ζώδιο έχει κάτι πολύτιμο να διδάξει στους άλλους. Κάτι που δεν χρειάζεται ιδιαίτερη προσπάθεια εκ μέρους του γιατί απλώς "το έχει". Το μόνο που έχουν να κάνουν όλοι οι υπόλοιποι είναι να... επωφεληθούν.

Ας δούμε λοιπόν τα διδάγματα που μπορούμε να αποκομίζουμε από κάθε ζώδιο χωριστά:

ΚΡΙΟΣ

Είστε μοναδικοί στο να δείχνετε στους άλλους πως να ζουν ελεύθεροι, χωρίς φόβο και ακόμα να τους ενθαρρύνετε στα δύσκολα, κάτι που τόσο συχνά χρειάζεται στη ζωή που ζούμε.

ΤΑΥΡΟΣ

Δείχνετε στους ανθρώπους την υπομονή και τη δύναμη που χρειάζονται όταν βρίσκονται σε αναμονή για κάτι πολύ σημαντικό, είτε στην επαγγελματική είτε στην αισθηματική τους ζωή.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Είστε μοναδικοί στο να ερεθίζετε τα μυαλά των άλλων. Τους διδάσκετε πως να χρησιμοποιούν το μυαλό τους όχι μόνο για την επίλυση καθημερινών θεμάτων, αλλά και προκειμένου να εξωτερικεύσουν βαθύτερες επιθυμίες και συναισθήματα.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Εσείς οι Καρκίνοι διδάσκετε πως είναι να νοιάζεσαι και να συμπονάς, κάτι που συχνά ξεχνάμε ότι υπάρχει. Πάντα θα είστε εκεί για να θυμίσετε στους άλλους ότι δεν είναι μόνοι και μπορούν να ποντάρουν στη συμπαράστασή σας.

ΛΕΩΝ

Εσείς οι Λέοντες δημιουργήσατε το κίνημα «Ζήσε τη ζωή». Δείχνεις στο πλησίον σου τι σημαίνει υγιής φιλοδοξία. Η ύπαρξή σου συνίσταται σε μια στάση ζωής που λέει «δεν θα σταματήσω μέχρι να πάρω αυτό που κέρδισα».

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Εσείς μπορείτε να διδάξετε την ομορφιά και την απλότητα σε όλους μας. Διδάσκετε στους άλλους ότι τα πιο ξεχωριστά πράγματα στη ζωή δεν είναι αυτά που έχουν, αλλά από αυτά που βιώνουν καθώς και ότι η εξέλιξη έρχεται μέσα από την προσωπική προσπάθεια.

ΖΥΓΟΣ

Εσείς οι Ζυγοί μπορείτε να βγάλετε τον ειρηνοποιό μέσα από κάθε άνθρωπο. Εμπνέετε τους άλλους να δουν τα προβλήματά τους από διάφορες πλευρές και τους ενθαρρύνετε να σκέπτονται και τον συνάνθρωπο πέρα από τον εαυτό τους.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Εσείς οι Σκορπιοί διδάσκετε στους άλλους τι σημαίνει αφοσίωση. Τους δείχνετε πως να μπουν βαθιά μέσα σε μια κατάσταση χωρίς να βασανίζονται από αμφιβολία ή δεύτερες σκέψεις να αλλάξουν γνώμη την τελευταία στιγμή.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Μας διδάσκετε την αποδοχή. Αυτό που πρέπει να δεχτούμε είναι ότι το σύμπαν απλώς υπάρχει και εμείς είμαστε φτιαγμένοι για να χειριστούμε και να καταφέρουμε οτιδήποτε «ξεφυτρώσει» στο δρόμο μας.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Αιγόκεροι είστε ικανοί να αναδείξετε έναν άγριο κυνηγό μέσα στον καθένα. Να του διδάξετε τι σημαίνει ανταμοιβή της σκληρής δουλειάς, της επιμονής και της ευσυνείδητης εργασίας.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Οι Υδροχόοι εμπνέουν τους άλλους να δουν την κοινωνία όχι σαν μια απελπιστική περίπτωση, αλλά σαν ένα έργο που εξελίσσεται διαρκώς.

ΙΧΘΥΕΣ

Ιχθύες μπορείτε να διδάξετε στους άλλους να μην αποφεύγουν ποτέ τα συναισθήματά στους, γιατί αν το κάνουν δίνουν έδαφος σε ένα σωρό αχρείαστες συμπεριφορές.

Διάβασε επίσης: 

Τι φαγητό θα ήσουν ανάλογα με το ζώδιο σου;

Αυτά τα 4 ζώδια είναι μεγάλη... απάτη! 

Αυτά είναι τα 5 πιο αδίστακτα ζώδια του ζωδιακού

ΤΑΙΡΙΑΖΕΤΕ;

ΚΡΙΟΣ
ΚΡΙΟΣ
©2011-2023 Astrology.gr - All rights reserved