Αυτά τα 4 ζώδια είναι μεγάλη... απάτη!

Έχουν πάρει πτυχίο στα ψέματα και στο να εξαπατούν τους ανθρώπους

Αυτά τα 4 ζώδια είναι μεγάλη... απάτη!

Στην εποχή μας, όλοι είμαστε λίγο-πολύ επιφυλακτικοί, με τους καινούργιους ανθρώπους που συναντάμε, ιδιαίτερα με εκείνους που είναι αρκετά διαχυτικοί, άνετοι, επικοινωνιακοί και χαμογελαστοί.

Και δυστυχώς, υπάρχουν κάποιοι που έχουν... μαλώσει με την αλήθεια! Το ψέμα και τη δικαιολογία τα έχουν στο τσεπάκι τους και μπορούν να εξαπατήσουν τον οποιοδήποτε. Γι’ αυτό να είσαι ψυλλιασμένος/η, όταν συμπέσουν οι δρόμοι σας με τα παρακάτω 4 ζώδια κι ας διαψευστείς γιατί μιλάμε για μεγάλη απάτη!

ΔΙΔΥΜΟΙ

Ο Δίδυμος έχει πολλά πρόσωπα, οπότε μην ορκίζεσαι ότι αυτό που σου δείχνει τώρα είναι και το αληθινό του. Κι επειδή είναι ευέλικτος, εύστροφος και «μανούλα» στο να αποφεύγει στριμώγματα, κράτα μια πισινή. Το σίγουρο είναι ότι προσαρμόζεται ανάλογα με το πού και με ποιον είναι και θα σου πει αυτό που θέλεις να ακούσεις.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Ο Καρκίνος δεν είναι πάντα ειλικρινής, σε αντίθεση με όσα πιστεύουν οι περισσότεροι άνθρωποι. Τον περισσότερο καιρό λέει ψέματα για τις απόψεις και τις αντιλήψεις του, για να φαίνεται συμπαθής. Επίσης, μερικές φορές, το κάνει για να προστατέψει και να μην πληγωθεί κάποιο πρόσωπο που αγαπά.

ΛΕΩΝ

Ο Λέων είναι εγωιστής και -ως γνωστόν- του αρέσει να μονοπωλεί το ενδιαφέρον. Συχνά λοιπόν κορδώνεται και καταφεύγει σε υπερβολές για να τον χαρακτήρα και τα «κατορθώματά» του που δεν έχουν καμία σχέση με την πραγματικότητα, μόνο και μόνο για να φανεί ανώτερος από τους υπολοίπους.

ΖΥΓΟΣ

Ο Ζυγός θέλει να τα έχει καλά με όλους, προκειμένου, λοιπόν, να υπάρχει γύρω του αρμονία και γαλήνη θα πει κι ένα ψεματάκι, άντε δυο-τρία. Πιο συχνά όμως το κάνει στην ερωτική του σχέση, όπου εξαπατά το άλλο μέλος, βγάζοντας μια εικόνα συμβιβαστικού και υποχωρητικού ανθρώπου, μέχρι να τη «δέσει» ή όταν κρατάει μια πόρτα ανοιχτή σε περίπτωση που δεν πάνε καλά τα πράγματα.

Διάβασε επίσης:

Τα 12 ζώδια πρωταγωνιστούν σε θρίλερ! Τι ρόλο έχει το καθένα;

AstroQuiz: Ποιο ζώδιο είναι το πιο έξυπνο;

Αυτά είναι τα 5 πιο αδίστακτα ζώδια του ζωδιακού

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved