Αυτό το ζώδιο είσαι στο Ινδιάνικο ωροσκόπιο, αν γεννήθηκες 20/2 - 20/3

Ποιο ζώδιο είσαι στο Ινδιάνικο ωροσκόπιο και ποιο είναι το μάθημα της ζωής σου;

Αυτό το ζώδιο είσαι στο Ινδιάνικο ωροσκόπιο, αν γεννήθηκες 20/2 - 20/3

Ας δούμε πώς είναι το ινδιάνικο ωροσκόπιο των κατοίκων από τα Βραχώδη Όρη, την Κολομβία και τις δυτικές περιοχές της Βόρειας Αμερικής, την αντιστοίχιση των ζωδίων με τα ζώα και τι ιδιότητες τους προσάπτουν.

Εσένα, ποιό είναι το ζώδιό σου;

Αν γεννήθηκες 20/2 - 20/3 είσαι Γκρι Φάλαινα

Grey Whale


Γενικά, είσαι άτομο που του αρέσει να ζει μακριά από τους άλλους, όχι γιατί δεν σε ενδιαφέρουν, αλλά γιατί χρειάζεσαι την απομόνωση για να συγκεντρωθείς σε ένα βαθύτερο εσωτερικό σου κομμάτι, χωρίς περισπασμούς και να ανακαλύψεις τον εαυτό σου. Για κάποιους έχεις το ταλέντο του θεραπευτή. Ακόμα κι άτομα που δεν τα ξέρεις, με το που σε γνωρίζουν, αντιλαμβάνονται αμέσως αυτή σου την έμφυτη ικανότητα. Υπάρχουν πολλοί άνθρωποι που αναζητούν τη σοφία σου και αυτό μπορεί να σε κουράζει ή να σε πιέζει. Προσφέρεις πολλά από τον εαυτό σου, αλλά έρχεται συχνά μια στιγμή που βαριέσαι και γίνεσαι αντιδραστικός/η.

Το μάθημα της ζωής σου περιστρέφεται γύρω από τη διατήρηση της ατομικότητά σου, ακόμα κι αν ανήκεις σε μια ομάδα. Επίσης, θα πρέπει να μάθεις να σέβεσαι τις ιδιαίτερες ανάγκες σου, για φροντίδα του εαυτού σου, χαλάρωση και ηρεμία όταν το χρειάζεσαι.

Εσύ τι ζώδιο είσαι στο Κέλτικο ωροσκόπιο;

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved