Αυτό το ζώδιο είσαι στο Ινδιάνικο ωροσκόπιο, αν γεννήθηκες 21/1 - 19/2

Ποιο ζώδιο είσαι στο Ινδιάνικο ωροσκόπιο και ποιο είναι το μάθημα της ζωής σου;

Αυτό το ζώδιο είσαι στο Ινδιάνικο ωροσκόπιο, αν γεννήθηκες 21/1 - 19/2

Ας δούμε πώς είναι το ινδιάνικο ωροσκόπιο των κατοίκων από τα Βραχώδη Όρη, την Κολομβία και τις δυτικές περιοχές της Βόρειας Αμερικής, την αντιστοίχιση των ζωδίων με τα ζώα και τι ιδιότητες τους προσάπτουν.

Εσένα, ποιό είναι το ζώδιό σου;

Αν γεννήθηκες 21/1 - 19/2 είσαι Λύκος

wolf

Είσαι προικισμένος/η με ιδιαίτερη σοφία και ίσως την ικανότητα της προφητείας. Απείρως γενναιόδωρος/η με τους δικούς σου ανθρώπους και πολύ προστατευτικός/η στα περιουσιακά σου στοιχεία. Στην πραγματικότητα, έχεις την τάση να χαράζεις μια σαφή διαχωριστική γραμμή μεταξύ εκείνων που θεωρείς δικούς σου και τους ξένους. Μπορεί να σου πάρει μήνες, ακόμη και χρόνια για να αποδεχτείς έναν που είναι εκτός της "αγέλης" σου. Αλλά η αίσθηση της πίστης σου στους κοντινούς σου είναι θρυλική. Η μοναδική σου γνώση και η οπτική σου συμβάλλει στο να έχεις απίστευτες ιδέες και εξελιγμένες απόψεις. Παραδόξως όμως, μερικές φορές οι ιδέες σου δεν τυγχάνουν θερμής υποδοχής, αν και εσύ πιστεύεις ότι πρόκειται για παρεξήγηση.

Μέρος του μαθήματος της ζωής σου είναι να αναπτύξεις δεξιότητες επικοινωνίας, ώστε να μεταφέρεις τις ιδέες σου με μεγαλύτερη σαφήνεια με στόχο την ευρεία αποδοχή.

Εσύ τι ζώδιο είσαι στο Κέλτικο ωροσκόπιο;

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved