Αυτό το ζώδιο είσαι στο Ινδιάνικο ωροσκόπιο, αν γεννήθηκες 22/12 - 20/1

Ποιο ζώδιο είσαι στο Ινδιάνικο ωροσκόπιο και ποιο είναι το μάθημα της ζωής σου;

Αυτό το ζώδιο είσαι στο Ινδιάνικο ωροσκόπιο, αν γεννήθηκες 22/12 - 20/1

Ας δούμε πώς είναι το ινδιάνικο ωροσκόπιο των κατοίκων από τα Βραχώδη Όρη, την Κολομβία και τις δυτικές περιοχές της Βόρειας Αμερικής, την αντιστοίχιση των ζωδίων με τα ζώα και τι ιδιότητες τους προσάπτουν.

Εσένα, ποιό είναι το ζώδιό σου;

Αν γεννήθηκες 22/12 - 20/1 είσαι Μαύρη αρκούδα

blackbear


Αντιπροσωπεύεις έναν ακρογωνιαίο λίθο στο περιβάλλον σου. Εσύ πιστεύεις ότι διαθέτεις αυτό που ονομάζουμε κοινή λογική, αλλά όταν κάποιοι ζητούν τις συμβουλές σου, διακρίνουν τη σοφία σου. Στην πραγματικότητα, έχεις μια μοναδική δυνατότητα να βλέπεις πολύ μακριά και να ξέρεις πως θα χρησιμοποιήσεις πρακτικά κάποια στοιχεία που διαθέτεις για να έχεις απτά αποτελέσματα σε κάθε σου προσπάθεια. Αναγνωρίζεις την αξία της σκληρής δουλειάς, προκειμένου να επιτευχθεί ένας στόχος. Το πιο σημαντικό, έχεις ποιότητα και η υπομονή σου είναι αξιοσημείωτη. Μπορείς να προγραμματίζεις και να περιμένεις μήνες, προκειμένου να δεις τους καρπούς σου να ωριμάζουν.

Μέρος του μαθήματος της ζωής σου είναι να αναγνωρίσεις ότι ακόμα κι αν ο τρόπος σου έχει αποδειχθεί αξιόπιστος, δεν είναι πάντοτε ο σωστός για όλους (ιδιαίτερα για τους νέους).

Εσύ τι ζώδιο είσαι στο Κέλτικο ωροσκόπιο;

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved