Αυτό το ζώδιο είσαι στο Ινδιάνικο ωροσκόπιο, αν γεννήθηκες 23/11 - 21/12

Ποιο ζώδιο είσαι στο Ινδιάνικο ωροσκόπιο και ποιο είναι το μάθημα της ζωής σου;

Αυτό το ζώδιο είσαι στο Ινδιάνικο ωροσκόπιο, αν γεννήθηκες 23/11 - 21/12

Ας δούμε πώς είναι το ινδιάνικο ωροσκόπιο των κατοίκων από τα Βραχώδη Όρη, την Κολομβία και τις δυτικές περιοχές της Βόρειας Αμερικής, την αντιστοίχιση των ζωδίων με τα ζώα και τι ιδιότητες τους προσάπτουν.

Εσένα, ποιό είναι το ζώδιό σου;

Αν γεννήθηκες 23/11 - 21/12 είσαι Κόκκινη αλεπού

Red-Fox


Προσφέρεις μια νότα χαράς και παιχνιδιού στους άλλους που είναι ζωτικής σημασίας. Χωρίς την ανάλαφρη συμπεριφορά σου και την υψηλή σου ενέργεια όλα θα ήταν επίπεδα. Θα ενισχύσεις τους γύρω σου με την ενθάρρυνση, το γέλιο, την ομαδική εργασία και την αίσθηση της συντροφικότητας. Οι άνθρωποι διασκεδάζουν μαζί σου, αλλά σπάνια αναγνωρίζουν τον βαθύτερο εαυτό σου. Όταν έχεις τα σωστά κίνητρα, φτάνεις στη διανόηση και την ουσία των μεγάλων φιλοσοφικών εννοιών, όμως συχνά είσαι άστατος/η και επιπόλαιος/η στις πνευματικές σου αναζητήσεις και ως εκ τούτου οδηγείσαι πίσω στα παιχνιδιάρικα κόλπα και αστεία σου. Είσαι προσφιλής και αξιαγάπητος/η, αλλά μέχρις ενός σημείου.

Το μάθημα της ζωής σου είναι να γνωρίζεις τα όριά σου και να αναγνωρίσεις τις δυνατότητές σου με την συγκέντρωση και την αυτό-γείωση.

Εσύ τι ζώδιο είσαι στο Κέλτικο ωροσκόπιο;

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved