Αυτό το ζώδιο είσαι στο Ινδιάνικο ωροσκόπιο, αν γεννήθηκες 23/10 - 22/11

Ποιο ζώδιο είσαι στο Ινδιάνικο ωροσκόπιο και ποιο είναι το μάθημα της ζωής σου;

Αυτό το ζώδιο είσαι στο Ινδιάνικο ωροσκόπιο, αν γεννήθηκες 23/10 - 22/11

Ας δούμε πώς είναι το ινδιάνικο ωροσκόπιο των κατοίκων από τα Βραχώδη Όρη, την Κολομβία και τις δυτικές περιοχές της Βόρειας Αμερικής, την αντιστοίχιση των ζωδίων με τα ζώα και τι ιδιότητες τους προσάπτουν.

Εσένα, ποιό είναι το ζώδιό σου;

Αν γεννήθηκες 23/10 - 22/11 είσαι Κάστορας

beaver


Κολυμπάς σε ένα ποτάμι τεράστιων δυνατοτήτων και αναρωτιέσαι που συναντιούνται πιο εύκολα η πραγματικότητα και τα όνειρα. Όταν ο έξω κόσμος δεν ταιριάζει με την αντίληψή σου για το πως πρέπει να είναι, τότε απλά κατασκευάζεις έναν δικό σου, μοναδικό, σχεδιασμένο για να ζήσεις εκεί για πάντα. Εξαιτίας των ικανοτήτων σου πολλοί πιθανόν να σου ζητούν να ερμηνεύσεις τα όνειρά τους. Έχεις απίστευτη επίγνωση των συναισθημάτων των άλλων και χρησιμοποιείς αυτό το δώρο για να διακρίνεις το βαθύτερο νόημα στη ζωή τους. Είσαι καλός/η στο να καμουφλάρεσαι και να αλλάζεις το περιβάλλον σου για να ταιριάζει με τις διαθέσεις σου.

Μέρος του μαθήματος της ζωής σου είναι να είσαι προσεκτικός/η με τους άλλους ανθρώπους στη συμπεριφορά και τις ενέργειές σου γιατί μερικές φορές μπορεί να προκαλέσουν συναισθηματικές εμπλοκές.

Εσύ τι ζώδιο είσαι στο Κέλτικο ωροσκόπιο;

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved