Αυτό είναι το Ινδιάνικο ζώδιό σου, αν γεννήθηκες 23/7 - 22/8

Ποιο ζώδιο είσαι στο Ινδιάνικο ωροσκόπιο και ποιο είναι το μάθημα της ζωής σου;

Αυτό είναι το Ινδιάνικο ζώδιό σου, αν γεννήθηκες 23/7 - 22/8

Ας δούμε πώς είναι το ινδιάνικο ωροσκόπιο των κατοίκων από τα Βραχώδη Όρη, την Κολομβία και τις δυτικές περιοχές της Βόρειας Αμερικής, την αντιστοίχιση των ζωδίων με τα ζώα και τι ιδιότητες τους προσάπτουν.

Εσένα, ποιό είναι το ζώδιό σου;

Αν γεννήθηκες 23/7 - 22/8 είσαι Κούγκαρ

Cougar


Ως ον του βουνού, συγκεντρώνεις τις αχτίδες του ήλιου πάνω σου που αν το δεις μεταφορικά σημαίνει ότι εύκολα θα επιτύχεις στη ζωή σου. Κάποιοι συγγενείς σου σε θεωρούν τυχερό/η, επειδή πιστεύουν ότι όλα λειτουργούν προς το συμφέρον σου. Εσύ όμως υποστηρίζεις ότι είσαι πολύ ικανός/η, πολύ προσεκτικός/η, με σωστή στρατηγική και εκμεταλλεύεσαι τις καταστάσεις προς όφελός σου κι αυτό είναι η αλήθεια. Έχεις αλάνθαστο ένστικτο (όταν το εμπιστεύεσαι) και γνωρίζεις τι χρειάζεται για να φτάσεις στο υψηλότερο σκαλί της επιτυχίας. Επίσης, μπορεί να γίνεις κακός/α ή απότομος/η, όταν μιλάς σε άλλους. Παρ' όλα αυτά οι άνθρωποι σε κοιτούν και βλέπουν σε σένα έναν ήρωα ή ηρωίδα.

Μέρος του μαθήματος της ζωής σου είναι να διοχετεύσεις την αυτοπεποίθηση σου, ως επικεφαλής, για να καθοδηγήσεις, χωρίς χειρισμό ή σύνθλιψη, τους πιο ευάλωτους ανθρώπους από εσένα.

Διάβασε επίσης:

Εσύ τι ζώδιο είσαι στο Κέλτικο ωροσκόπιο;

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved