Αυτό είναι το Ινδιάνικο ζώδιό σου, αν γεννήθηκες 22/6 - 22/7

Ποιο ζώδιο είσαι στο Ινδιάνικο ωροσκόπιο και ποιο είναι το μάθημα της ζωής σου;

Αυτό είναι το Ινδιάνικο ζώδιό σου, αν γεννήθηκες 22/6 - 22/7

Ας δούμε πώς είναι το ινδιάνικο ωροσκόπιο των κατοίκων από τα Βραχώδη Όρη, την Κολομβία και τις δυτικές περιοχές της Βόρειας Αμερικής, την αντιστοίχιση των ζωδίων με τα ζώα και τι ιδιότητες τους προσάπτουν.

Εσένα, ποιό είναι το ζώδιό σου;

Αν γεννήθηκες 22/6 - 22/7 είσαι Οξύρρυγχος

sturgeon


Έχεις μια απίστευτη διαισθητική γνώση (πιθανόν σου έχει περαστεί από τη μητέρα σου) αλλά η αντίληψή σου είναι καλύτερα να εκφράζεται μέσα από την τέχνη. Ποίηση, καλλιτεχνία, μουσική είναι όλα πολύ αποτελεσματικά εργαλεία για να μπορέσεις να μεταφέρεις στους άλλους τον κόσμο που «βλέπεις» και είναι γεμάτος με τα θέματα που αφορούν στο επίπονο ταξίδι σου, μέχρι την προσωπική νίκη. Αυτός είναι κι ένας λόγος που είσαι συνήθως καλός αφηγητής γιατί μπορείς να «ταξιδέψεις» τους άλλους και να δημιουργήσουν εικόνες. Βαθιά μέσα από τις συναισθηματικές σου μπόρες προσπαθείς να φτάσεις στην γνώση και να διαφωτίσεις τους ανθρώπους γύρω σου.

Μάθημά σου είναι να χρησιμοποιήσεις τις διακυμάνσεις της διάθεσής σου και την έντονα ευαίσθητη/συναισθηματική σου φύση προς όφελός σου αλλά και όφελος της «κοινότητας» που ζεις.

Διάβασε επίσης:

Εσύ τι ζώδιο είσαι στο Κέλτικο ωροσκόπιο;

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved